Beretta Team

Πολύ ωραίο όπλο, αρκετά υπερτιμημένο, η κάνη αξίζει, το υπόλοιπο δεν έχει καμία ποιότητα αντοχής στο χρόνο.
Την αγοράζεις για το μικρό βάρος, και την κάνη
Γνωρίζοντας ότι αν την κυνηγάς συστηματικά σε 3-4 χρόνια εξωτερικά θα Σιχαίνεσαι να την βλέπεις.
Ξεφλουδίζει η βάση;

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί εκτός από το 682 δεν χωνεψα ποτέ κανένα bereta pose που στη ουσία εμφανισιακά δεν μου αρέσει κανένα ,ούτε το s55 φίλου που το είχα κυνηγήσει .Για να μιλήσω για παλιότερα μοντέλα.Εν αντιθέτως έβρισκα ελκυστικά τα τύπου browning, Merkel.Μαλλον θέμα γούστου η ίσως θέμα κοντακίου.

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί εκτός από το 682 δεν χωνεψα ποτέ κανένα bereta pose που στη ουσία εμφανισιακά δεν μου αρέσει κανένα ,ούτε το s55 φίλου που το είχα κυνηγήσει .
Εδώ δεν ξέρεις εσύ ο ίδιος, θα ξέρουμε εμείς;
Αν κρίνουμε πάντως από τις πωλήσεις τους, αρέσουν σε πολλούς!

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί εκτός από το 682 δεν χωνεψα ποτέ κανένα bereta pose που στη ουσία εμφανισιακά δεν μου αρέσει κανένα ,ούτε το s55 φίλου που το είχα κυνηγήσει .Για να μιλήσω για παλιότερα μοντέλα.Εν αντιθέτως έβρισκα ελκυστικά τα τύπου browning, Merkel.Μαλλον θέμα γούστου η ίσως θέμα κοντακίου.
Τί σου άρεσε στο 682 που δεν σ αρεσε στα άλλα?

Πολύ ωραίο όπλο, αρκετά υπερτιμημένο, η κάνη αξίζει, το υπόλοιπο δεν έχει καμία ποιότητα αντοχής στο χρόνο.
Γνωρίζοντας ότι αν την κυνηγάς συστηματικά σε 3-4 χρόνια εξωτερικά θα Σιχαίνεσαι να την βλέπεις.
H βαφή στην βάση της ultralite είναι πολύ καλή οι εφαρμογές επίσης . Είναι σε γενικές γραμμές καλύτερη από τις πρώτες α400 που έτυχε να πιάσω

Αλλά οκ καμια σχέση με την ποιότητα των α300

Ξεκάθαρα θέμα γούστου!
Σ' αρέσουν τα ογκωδεστερα όπλα.
Προσωπικά, τα όπλα που προτιμάς δεν τα γουστάρω οπτικά.
Ειδικότερα τα Μπράουνινγκ αν είναι με κανες κοντύτερες από 76 πόντους,τα βλέπω σαν κιθάρες.
Ότι έχουν καλύτερα (για μένα)κοντάκια τα μπραου,έχουν.
Από τα καλύτερα εργοστασιακά!
Για ποιότητα κατασκευής και αντοχή,δεν υπάρχει αμφισβήτηση!
Το 682 είναι καψούρα δυνατή!! 😍

Τί σου άρεσε στο 682 που δεν σ αρεσε στα άλλα?
Εμφανισιακά τίποτε η αίσθηση του όπλου στα χέρια μου άρεσε πάντα στο συγκεκριμένο που έχω πιάσει κάποιες φορές φίλου ,γιατί έχω πιάσει διάφορα Μπερέτα αλλά όχι σαν κάτοχος απλά φίλων .Προσωπικά μου αρέσουν τα ντουφέκια που αφήνουν ωραία αίσθηση όταν κρατάς στο χέρι ασχέτως προφίλ ,κάτι δεν μου κόλαγε πάντα στα Μπερέτα ούτε στα αυτογεμη παρόλο που είχα για χρόνια και έχω κυνηγήσει με διάφορα .Επομένως δεν βάζω ποτέ μέσα το θέμα οπτικής αλλά το θέμα αίσθησης του όπλου όταν το κρατάς στα χέρια

Last edited:
Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι .pray to God.

Εμφανισιακά τίποτε η αίσθηση του όπλου στα χέρια μου άρεσε πάντα στο συγκεκριμένο που έχω πιάσει κάποιες φορές φίλου ,γιατί έχω πιάσει διάφορα Μπερέτα αλλά όχι σαν κάτοχος απλά φίλων .Προσωπικά μου αρέσουν τα ντουφέκια που αφήνουν ωραία αίσθηση όταν κρατάς στο χέρι ασχέτως προφίλ ,κάτι δεν μου κόλαγε πάντα στα Μπερέτα ούτε στα αυτογεμη παρόλο που είχα για χρόνια και έχω κυνηγήσει με διάφορα .Επομένως δεν βάζω ποτέ μέσα το θέμα οπτικής αλλά το θέμα αίσθησης του όπλου όταν το κρατάς στα χέρια
Για το πρώτο 682 μιλάς ή για το gold;
Με τί κάννες είναι αυτό που σου άρεσε?

Χαλάνε τα ξύλα;

Back