Beretta Team

Καλημέρα σε όλους έχω πολύ καιρό να μπω και να σας γράψω ελπίζω να είστε όλοι καλά . Λοιπόν να μπω στο θέμα μετά από 3 μπενελι και φανατικός οπαδός της,είπα να αλλάξωπιστησω και να γίνω και εγώ τώρα στα(γεράματα)μπερετακιας . Ο λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή είναι επειδή έπεσε μπροστά μου αυτό το όπλο και επειδή όπως έχω ξαναπεί η μπεκάτσα είναι το κυνήγι που με εκστασιαζει που σημαίνει πολύ περπάτημα ήθελα κάτι ελαφρύ,και για να σας προλάβω η πρώτη μου επιλογή ήταν η becaccia αλλά αφού βρήκα την α400 είπα να την κάνω την αλλαγή δεν έχω κυνηγήσει με Μπερέτα οπότε είμαι λίγο με ερωτηματικό για το πώς θα είναι. Σας ευχαριστώ πολύ
View attachment 97306View attachment 97307View attachment 97308ΚαView attachment 97309
Καλοντουφεκο με υγεία οπλαρα

Καλημέρα σε όλους έχω πολύ καιρό να μπω και να σας γράψω ελπίζω να είστε όλοι καλά . Λοιπόν να μπω στο θέμα μετά από 3 μπενελι και φανατικός οπαδός της,είπα να αλλάξωπιστησω και να γίνω και εγώ τώρα στα(γεράματα)μπερετακιας . Ο λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή είναι επειδή έπεσε μπροστά μου αυτό το όπλο και επειδή όπως έχω ξαναπεί η μπεκάτσα είναι το κυνήγι που με εκστασιαζει που σημαίνει πολύ περπάτημα ήθελα κάτι ελαφρύ,και για να σας προλάβω η πρώτη μου επιλογή ήταν η becaccia αλλά αφού βρήκα την α400 είπα να την κάνω την αλλαγή δεν έχω κυνηγήσει με Μπερέτα οπότε είμαι λίγο με ερωτηματικό για το πώς θα είναι. Σας ευχαριστώ πολύ
View attachment 97306View attachment 97307View attachment 97308ΚαView attachment 97309
Να λαδοώσεις καλά τις μπενελες γιατί δεν βλέπω να ξαναβγούν στο άμεσο μέλλον. 😁

Καλοτούφεκο το εργαλείο!

Καλοριχτο,να σου κάνει τα κέφια!

Να το χαρεις.
Οπλάρα

Το beretta ultra leggero K.O (king of) είναι το μέλλον της beretta με την αλλαγή κλήσεων και την απόσβεση κραδασμών
Το σύστημα απόσβεσης σε ΑΥΤΟ το σημείο είναι λίγο επικίνδυνο για ανεπιθύμητες στρεβλώσεις.
Σε αυτογεμη Α 400 το παρουσίαζε...
Για το σύστημα αλλαγής κλίσεων...θα δείξει...
Όπως φαίνεται,αλλάζοντας την καθ' ύψος κλίση αλλάζει και το άνοιγμα της λαβής.
Έστω κατά τι,αλλάζει.

Το σύστημα απόσβεσης σε ΑΥΤΟ το σημείο είναι λίγο επικίνδυνο για ανεπιθύμητες στρεβλώσεις.
Σε αυτογεμη Α 400 το παρουσίαζε...
Για το σύστημα αλλαγής κλίσεων...θα δείξει...
Όπως φαίνεται,αλλάζοντας την καθ' ύψος κλίση αλλάζει και το άνοιγμα της λαβής.
Έστω κατά τι,αλλάζει.
μου κανει εντύπωση ότι κανεις δεν εχει παρουσιάσει μια λύση άρθρωσης για τις κλίσεις (μπίλια)

Ναι μόνο η ultralite πέφτει κατω απο 3 κιλά
Ναι, η ultralite είναι αρκετά κάτω από 3κιλά. Νομίζω ένα ενδιάμεσο ελαφρύ όπλο, λίγο βαρύτερο από το ultralite, στα 3 κιλά ή και λιγότερο και με kick-off, λείπει από τη γκάμα της beretta. Υποθέτω ότι η υψηλή τελική τιμή θα είναι ο λόγος.
Εν τω μεταξύ κοίταζα στο site της Beretta Hellas και δεν την έχουν πλέον την ultralite, μόνο στα μαγαζιά από στοκ δικό τους φαντάζομαι.

Πολύ ωραίο όπλο, αρκετά υπερτιμημένο, η κάνη αξίζει, το υπόλοιπο δεν έχει καμία ποιότητα αντοχής στο χρόνο.
Την αγοράζεις για το μικρό βάρος, και την κάνη
Γνωρίζοντας ότι αν την κυνηγάς συστηματικά σε 3-4 χρόνια εξωτερικά θα Σιχαίνεσαι να την βλέπεις.

Back