Γράψε λάθος 76 είναι με σταθερά τσοκ και είναι το gold EΤραπατζης με 71
με τσοκ ηταν το οπλο?
Γράψε λάθος 76 είναι με σταθερά τσοκ και είναι το gold EΤραπατζης με 71
με τσοκ ηταν το οπλο?
Και με την ασφάλεια στη σωστή θέση για μέναΚομψό και κλασσικό στυλ
Steelium Plus, εμένα αυτό μ αρέσει, όχι ότι το υπόλοιπο δεν είναι κουκλίΚομψό και κλασσικό στυλ
Στα μπενελι που είναι πίσω με ενοχλείΚαι με την ασφάλεια στη σωστή θέση για μένα
Πολύ κενό στη Ρήγα φαίνεται ότι έχειSteelium Plus, εμένα αυτό μ αρέσει, όχι ότι το υπόλοιπο δεν είναι κουκλί
Να υπολογίζουμε πάνω από 3 με 3μισι χιλιάρικα...Τέλος του χρόνου στην Ελλάδα τα πρώτα
3250Να υπολογίζουμε πάνω από 3 με 3μισι χιλιάρικα...
Χοντροκομμένη μου φαίνεται, προσπαθεί να μιμηθεί τις παλιές Α300 σε σχέδιο μάλλον (αίσθηση νοσταλγίας) χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι είναι άσχημη.Κομψό και κλασσικό στυλ
Όπως βολεύεται ο καθένας, προσωπικά μ' αρέσει πίσω γιατί δεν αλλάζει θέση το χέρι, παρά μόνο το δάχτυλο.Στα μπενελι που είναι πίσω με ενοχλεί
Νομίζω γενικά στην Α400 ένα μικρό κενό στην ρίγα- βάση υπάρχει. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.Πολύ κενό στη Ρήγα φαίνεται ότι έχει
Γενικά το χοντροκομμενη το έχει και η benelliΧοντροκομμένη μου φαίνεται, προσπαθεί να μιμηθεί τις παλιές Α300 σε σχέδιο μάλλον (αίσθηση νοσταλγίας) χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι είναι άσχημη.
Βαρύ όπλο, καρτέρι ή σκοπευτήριο (που για αυτό φτιάχτηκε).
Μεταλλικό γκρουπ σκανδάλης! (για Beretta με εκπλήσει θετικά, βέβαια μια Χ άυξηση στην τιμή που θέλει να δικαιολογήσει).
Ανθρακόνημα στις οπές αερίων; ή υδροβαφή πλαστικών καπακιών; αν υσχύει το πρώτο κιάλλο ένα + στην τιμή που δικαιολογεί.
Βίδα για μεταβολή του βάρους (λογικά θα αλλάζει όπως στην sporting).
Αυτά παρατήρησα, μου άρεσαν αυτές οι αισθητικές λεπτομέριες.
Όπως βολεύεται ο καθένας, προσωπικά μ' αρέσει πίσω γιατί δεν αλλάζει θέση το χέρι, παρά μόνο το δάχτυλο.
Νομίζω γενικά στην Α400 ένα μικρό κενό στην ρίγα- βάση υπάρχει. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Αχ ,που είναι τα πούστικα τα λεφτά3250
Ναι μόνο που πλέον και πολλά χρόνια τώρα δεν είναι p.beretta αλλά gruppo beretta με ότι αυτό συνεπάγεται και 3 χιλιάρικα για αυτογεμες ούτε γι αστείο.καλη πώληση αλλά είναι σίγουρος ότι θυ εεε πελάτες θα βρεθουνεΜια και το έχω δει από κοντά, είναι όπλο που ξεχωρίζει και τραβάει το βλέμμα. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λάτρης Beretta που δεν θα το ήθελε στον οπλοβαστό του. Σίγουρα δεν είναι low budget όπλο. Για αυτά που προσφέρει η τιμή του είναι λογική.
πισω μου σ'εχω σατανα
Είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν μέτρια χαρακτηριστικά και προσαρμοζοντε εύκολα σε όλα τα όπλα που έχουν σχεδόν όλα ίδια μέτρα..Όμορφα οπλα και ειναι ωραια να καυλωνουμε με τα παιγνιδακια μας, αλλα ευτυχως συνανταω συναδελφους στο βουνο και προσγειωνομαι στα σημαντικα. Φιλος σε παραλιμνια περιοχη δυτικα πηρε φετος τα 50 απο τα 180 γουρουνια της παρεας, με μια affinity μεταχειρισμενη 650 ε που δεν της εχει μεινει τιποτα εξωτερικα , αλλα παντα με αμερικανικα φυσιγγια κι ας μην εχει ποτε μια στην τσεπη.
Καποτε ξεχασε στην αυλη του το οπλο το πρωι και του δωσανε ενα Baikal που υπηρχε σκουριασμενο μονιμα κατω απο ενα πισω καθισμα αγροτικου, και πηρε δυο γουρουνια εκεινη τη μερα (τι μετρα κοντακιου κλπ. Το χερι μετραει και τα φυσιγγια. Την τελευταια φορα μου εβγαλε απο τη θαλαμη Potentza , με γαλαζιο καλυκα , δεν ξερω ποια ειναι. Πως σου φαινονται ; Ιδια ειναι ολα τα καλα φυσιγγια μου λεει. Αντε βγαλε ακρη.