Πάρε αυτά που λες από το store τα μαύρα εσω έξω και μην ασχοληθείς με τίποτα άλλοΣε λίγο καιρό θα αγοράσω την Α400 Lite 66εκ. Έρχεται με 3 τσοκ (1,3,5). Λόγω των κυνηγιών που κάνω, αν διάλεγα θα έπαιρνα τα 2,4,5. Είμαι σε δίλημμα αν αξίζει να παραγγείλω και κάποια άλλη σύσφιξη συμπληρωματικά. Αξίζει; και αν ναι, τα έσω της Beretta;
Όπως έγραψε κι ο Ευριπίδης , το 4 είναι πάρα πολύ καλό σ αυτά τα όπλα , είτε το έσω είτε το έσω έξω.Σε λίγο καιρό θα αγοράσω την Α400 Lite 66εκ. Έρχεται με 3 τσοκ (1,3,5). Λόγω των κυνηγιών που κάνω, αν διάλεγα θα έπαιρνα τα 2,4,5. Είμαι σε δίλημμα αν αξίζει να παραγγείλω και κάποια άλλη σύσφιξη συμπληρωματικά. Αξίζει; και αν ναι, τα έσω της Beretta;
Το 4 ειδικά θα το βιδωσεις απάνω και δύσκολα θα το ξεβιδωσεις
Όπως έγραψε κι ο Ευριπίδης , το 4 είναι πάρα πολύ καλό σ αυτά τα όπλα , είτε το έσω είτε το έσω έξω.
Τεσσαρι black edition εχω πανω για ολα τα κυνηγια, εχω παρει και το 2αρι,, το οποιο μονο σε μπασιματα φασσας και οχι παντα το εχω βαλειΣε λίγο καιρό θα αγοράσω την Α400 Lite 66εκ. Έρχεται με 3 τσοκ (1,3,5). Λόγω των κυνηγιών που κάνω, αν διάλεγα θα έπαιρνα τα 2,4,5. Είμαι σε δίλημμα αν αξίζει να παραγγείλω και κάποια άλλη σύσφιξη συμπληρωματικά. Αξίζει; και αν ναι, τα έσω της Beretta;
Εσύ μην μιλάς προδοσες το μίσος μας ....Πάρε αυτά που λες από το store τα μαύρα εσω έξω και μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο
Το 4 ειδικά θα το βιδωσεις απάνω και δύσκολα θα το ξεβιδωσεις
Γέρασα και δε μπορώ να περνάω τη τουφεκιά απ' το μάτι της βελόνας όπως λέει κι ο γνωστός ζορός και είπα να πάρω κάτι να σκορπάει μπας και ρίξω τιποταΕσύ μην μιλάς προδοσες το μίσος μας ....![]()
Άσε τα σάπια Γιουρακο!Γέρασα και δε μπορώ να περνάω τη τουφεκιά απ' το μάτι της βελόνας όπως λέει κι ο γνωστός ζορός και είπα να πάρω κάτι να σκορπάει μπας και ρίξω τιποτα![]()