Beretta Team

Σε λίγο καιρό θα αγοράσω την Α400 Lite 66εκ. Έρχεται με 3 τσοκ (1,3,5). Λόγω των κυνηγιών που κάνω, αν διάλεγα θα έπαιρνα τα 2,4,5. Είμαι σε δίλημμα αν αξίζει να παραγγείλω και κάποια άλλη σύσφιξη συμπληρωματικά. Αξίζει; και αν ναι, τα έσω της Beretta;

Σε λίγο καιρό θα αγοράσω την Α400 Lite 66εκ. Έρχεται με 3 τσοκ (1,3,5). Λόγω των κυνηγιών που κάνω, αν διάλεγα θα έπαιρνα τα 2,4,5. Είμαι σε δίλημμα αν αξίζει να παραγγείλω και κάποια άλλη σύσφιξη συμπληρωματικά. Αξίζει; και αν ναι, τα έσω της Beretta;
Πάρε αυτά που λες από το store τα μαύρα εσω έξω και μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο
Το 4 ειδικά θα το βιδωσεις απάνω και δύσκολα θα το ξεβιδωσεις

Όπως έγραψε κι ο Ευριπίδης , το 4 είναι πάρα πολύ καλό σ αυτά τα όπλα , είτε το έσω είτε το έσω έξω.

Τεσσαρι black edition εχω πανω για ολα τα κυνηγια, εχω παρει και το 2αρι,, το οποιο μονο σε μπασιματα φασσας και οχι παντα το εχω βαλει

Οπλάρα.
Το πηρα πέρυσι.
Θα προμηθευτώ κ εγω ενα 4αρι βεβαια.
Νομίζω με αυτο είσαι κομπλε κ δεν θέλεις κατι άλλο.

Τι το ήθελα το κικς ; Πήγε το κλαμπανισμα σύννεφο !
Περα απ' την πλάκα όταν έριχνα σωστά το πιατάκι έβγαζε καπνούς, ίσως μειώνει και λίγο την προσκόπευση αλλά θέλει κι άλλη εξάσκηση για να το πω ξεκάθαρα.
Ο @Λεωνίδας με το 688 είναι κάθε φορά 1-2 πιάτα μακριά απ' το 25αρι, όταν σταματήσει να αγχώνεται θα το κάνει άνετα, αφού σκέφτομαι μετά τα κρασιά να πάμε να ξαναριξουμε μερικές πουλες
1000000511.jpg

ίσως μειώνει και λίγο την προσκόπευση αλλά θέλει κι άλλη εξάσκηση
Σπύρο δοκίμασε με την μισή προσκο από αυτή που βάζεις συνήθως...
Το πρόβλημα, ειδικά με τα kicks είναι ότι πρέπει να μάθεις σε διαφορετική εικόνα από αυτή που έχεις συνηθίσει.
Αν ρίχνεις μια με το συγκεκριμένο και μία με άλλο,"συμβατικο",....έμπλεξες τα μπούτια σου!
Αν σου αρέσει,πάρε κι άλλο σε διαφορετική σύσφιξη και ριχνε ΜΟΝΟ μ'αυτα.

Σπύρο δοκίμασε με την μισή προσκο από αυτή που βάζεις συνήθως...
Το πρόβλημα, ειδικά με τα kicks είναι ότι πρέπει να μάθεις σε διαφορετική εικόνα από αυτή που έχεις συνηθίσει.
Αν ρίχνεις μια με το συγκεκριμένο και μία με άλλο,"συμβατικο",....έμπλεξες τα μπούτια σου!
Αν σου αρέσει,πάρε κι άλλο σε διαφορετική σύσφιξη και ριχνε ΜΟΝΟ μ'αυτα.
Γιαννη Ξέρουμε τι διαφορά σε ταχύτητα έχει από τα άλλα τσοκ του ανταγωνισμού το έχει μετρήσει κάποιος

Τι το ήθελα το κικς ; Πήγε το κλαμπανισμα σύννεφο !
Περα απ' την πλάκα όταν έριχνα σωστά το πιατάκι έβγαζε καπνούς, ίσως μειώνει και λίγο την προσκόπευση αλλά θέλει κι άλλη εξάσκηση για να το πω ξεκάθαρα.
Ο @Λεωνίδας με το 688 είναι κάθε φορά 1-2 πιάτα μακριά απ' το 25αρι, όταν σταματήσει να αγχώνεται θα το κάνει άνετα, αφού σκέφτομαι μετά τα κρασιά να πάμε να ξαναριξουμε μερικές πουλες
View attachment 97862
Το Kicks ειναι πολυ αυστηρο, περνα απο το σπιτι να σου δωσω το Helix IC και ετοιμασου για σοκ!!!

Μου το είχες πει κι από κοντά ότι είναι πολύ καλό για κυνηγετική χρήση
Σπυρακο, αν ανεβεις προς τα βορεια της Αττικης καποια στιγμη, με ενημερωνεις και βρισκομαστε να το παρεις για δοκιμη.
Ειναι πολλα χρονια μπροστα η Briley με αυτα τα τσοκακια, αλλα λογω του υψηλοτερου κοστους δεν εγιναν γνωστες
οι αποδοσεις τους. Κυνηγετικα ειναι εξαιρετικα , για το σκοπευτηριο δεν γνωριζω, δεν εχω ριξει...

Back