Μακη καλοτουφεκο, δεν θα το μετανιωσεις...
Κανα τσοκακι να εχεις στο μυαλο σου να της παρεις καποια στιγμη μονο, ακου με... 

Μακη καλοτουφεκο, δεν θα το μετανιωσεις...Κανα τσοκακι να εχεις στο μυαλο σου να της παρεις καποια στιγμη μονο, ακου με...
![]()
ευχαριστώ....τελικά Τρίτη Τετάρτη θα είναι εδώ το εργαλείοΑντε με το καλο Μακη το εργαλειο καλοριζικο
Μάκη με το καλό να το παραλάβεις.Να το δώσεις στο Στέλιο να στο στρώση που θα πάμε στην Εσθονία!!!!.shoot.ευχαριστώ....τελικά Τρίτη Τετάρτη θα είναι εδώ το εργαλείο
χαχαχαχα ναι αυτό συζητάγαμε χθες το βράδυΜάκη με το καλό να το παραλάβεις.Να το δώσεις στο Στέλιο να στο στρώση που θα πάμε στην Εσθονία!!!!.shoot.
Μάκη με το καλό να το παραλάβεις.....
Μαίκ με το καλό...
να είστε καλάΆντε με το καλό το νέο σου απόκτημα Μακη,καλές τουφεκιες..
Αν την πας σκοπευτηριο περιμενουμε εντυπώσεις..![]()
Kαλορίζικο Μάκαρε άντε να το τεστάρουμε στα τρυγόνια!!!ευχαριστώ όλους παιδιά![]()
Εξαιρετικη επιλογη Μακη, καλοριζικο, θα σου προσφερει μεγαλες "συγκινησεις". Απο τις πολυ λιγες επιλογες που αξιζουν τα λεφτα που δινεις,
θεωρω οτι μαλλον παιρνεις πισω παραπανω. Ευκολο, γρηγορο, πλεον αποτελεσματικο, θα το αγαπησεις. Προσωπικα, οταν βγαινω που και που για
καμμια τουφεκια και ανοιγω τον οπλοβαστο, το ματι και το χερι μου πηγαινει κατ'ευθειαν επανω του. Παρ' ολο που εγω το εχω με 61cm για
συγκεκριμενα κυνηγια, με την προσθηκη ενος Carlson mid range τα αποτελεσματα ειναι εξαιρετικα και σε αποστασεις περα απο τις
θεωρητικα δυνατες. Καλοριζικο και παλι!!!
ευχαριστώ πολύKαλορίζικο Μάκαρε άντε να το τεστάρουμε στα τρυγόνια!!!
καλοριζικο σου ευχομαι να το χαρεις. καποια στιγμη πρεπει να γραψεις εντυπωσεις γενικα απο ολα τα οπλα που ειχες...
ευχαριστώ σας πολύΜάκη τρομερή επιλογη! Κορυφαίο value for money!! Μετα και απο αυτο το benelli,και με τις beretta που είχες ,πιστευω οτι εισαι ο πλέον κατάλληλος να μας δώσεις τελικα την απάντηση στο ρητορικό ερώτημα..Beretta; η Benelli; Καλοτουφεκο Μάκη!
Αποφεύγει να την δώσει γιατί δεν θέλει να στεναχωρήσει όσους φίλους και γνωστούς εχει που ειναι μπερεττακηδες..πιστευω οτι εισαι ο πλέον κατάλληλος να μας δώσεις τελικα την απάντηση στο ρητορικό ερώτημα..Beretta; η Benelli;
Αν πέφτουν τα εξτραδάκια από τους αντιπροσώπους, εγώ να δεις τι θα έγραφαΟι εκφράσεις του για δύο Benelli που είχε εξετάσει, συγκρινοντουσαν μόνο με τις αντίστοιχες σε σ/ποζε Perazzi.
καλοριζικο σου ευχομαι να το χαρεις. καποια στιγμη πρεπει να γραψεις εντυπωσεις γενικα απο ολα τα οπλα που ειχες...
έχω στο μυαλό μου ν ανοίξουμε θέμα με τις εντυπώσεις από τα όπλα που έχουν περάσει από τα χέρια μας(για μένα είναι πολλά)το είχε αναφέρει κι ο Τάσος πριν λίγο καιρόΜάκη τρομερή επιλογη! Κορυφαίο value for money!! Μετα και απο αυτο το benelli,και με τις beretta που είχες ,πιστευω οτι εισαι ο πλέον κατάλληλος να μας δώσεις τελικα την απάντηση στο ρητορικό ερώτημα..Beretta; η Benelli; Καλοτουφεκο Μάκη!
Εχεις δίκιο.κάποτε αν θυμάστε είχα σκεφτεί να το κάνω.Αλλα το άφησα φλου δυστυχώς και ξεχάστηκε.έχω στο μυαλό μου ν ανοίξουμε θέμα με τις εντυπώσεις από τα όπλα που έχουν περάσει από τα χέρια μας(για μένα είναι πολλά)το είχε αναφέρει κι ο Τάσος πριν λίγο καιρό
δεν ξέχασα φίλε......κι όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μαζί θα πούμε και θα βρούμε πολλάΕχεις δίκιο.κάποτε αν θυμάστε είχα σκεφτεί να το κάνω.Αλλα το άφησα φλου δυστυχώς και ξεχάστηκε.
Έχουμε αρκετά να μάθουμε απο σένα Μάκη................................