Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μακη καλοτουφεκο, δεν θα το μετανιωσεις... ;) Κανα τσοκακι να εχεις στο μυαλο σου να της παρεις καποια στιγμη μονο, ακου με... .shake hands.

Μακη καλοτουφεκο, δεν θα το μετανιωσεις... ;) Κανα τσοκακι να εχεις στο μυαλο σου να της παρεις καποια στιγμη μονο, ακου με... .shake hands.
Αντε με το καλο Μακη το εργαλειο καλοριζικο
ευχαριστώ....τελικά Τρίτη Τετάρτη θα είναι εδώ το εργαλείο

Μαίκ με το καλό...
Μαρεσει πολύ αυτό το όπλο είναι τόσο απλό έχει ωραίο ζύγισμα και εργονομία.

Να το χαρείς και να ξέρεις ότι θα παίξει τράμπα να μαστε καλά σε καποιο κυνηγι για δοκιμή...
Με έχει καψουρεψει και μένα και σαν όπλο αλλα και λόγω του γεγονότος ότι δεν μου "ήρθε" ποτε η Vinci

Άντε με το καλό το νέο σου απόκτημα Μακη,καλές τουφεκιες...well done.
Αν την πας σκοπευτηριο περιμενουμε εντυπώσεις..:)
Άπιαστο όνειρο αυτή η benelli..Γαμω τους π....ηδες που μας κυβερνάνε και μας κυβερνούσαν...:(
ΥΓ ωραίος εφευρέτης αυτός ο bruno cilovani ε ε ε ε ε ε ε??????.my man.

Εξαιρετικη επιλογη Μακη, καλοριζικο, θα σου προσφερει μεγαλες "συγκινησεις". Απο τις πολυ λιγες επιλογες που αξιζουν τα λεφτα που δινεις,
θεωρω οτι μαλλον παιρνεις πισω παραπανω. Ευκολο, γρηγορο, πλεον αποτελεσματικο, θα το αγαπησεις. Προσωπικα, οταν βγαινω που και που για
καμμια τουφεκια και ανοιγω τον οπλοβαστο, το ματι και το χερι μου πηγαινει κατ'ευθειαν επανω του. Παρ' ολο που εγω το εχω με 61cm για
συγκεκριμενα κυνηγια, με την προσθηκη ενος Carlson mid range τα αποτελεσματα ειναι εξαιρετικα και σε αποστασεις περα απο τις
θεωρητικα δυνατες. Καλοριζικο και παλι!!!

Εξαιρετικη επιλογη Μακη, καλοριζικο, θα σου προσφερει μεγαλες "συγκινησεις". Απο τις πολυ λιγες επιλογες που αξιζουν τα λεφτα που δινεις,
θεωρω οτι μαλλον παιρνεις πισω παραπανω. Ευκολο, γρηγορο, πλεον αποτελεσματικο, θα το αγαπησεις. Προσωπικα, οταν βγαινω που και που για
καμμια τουφεκια και ανοιγω τον οπλοβαστο, το ματι και το χερι μου πηγαινει κατ'ευθειαν επανω του. Παρ' ολο που εγω το εχω με 61cm για
συγκεκριμενα κυνηγια, με την προσθηκη ενος Carlson mid range τα αποτελεσματα ειναι εξαιρετικα και σε αποστασεις περα απο τις
θεωρητικα δυνατες. Καλοριζικο και παλι!!!

Kαλορίζικο Μάκαρε άντε να το τεστάρουμε στα τρυγόνια!!!
ευχαριστώ πολύ :)

Μάκη τρομερή επιλογη! Κορυφαίο value for money!! Μετα και απο αυτο το benelli,και με τις beretta που είχες ,πιστευω οτι εισαι ο πλέον κατάλληλος να μας δώσεις τελικα την απάντηση στο ρητορικό ερώτημα..Beretta; η Benelli; Καλοτουφεκο Μάκη!

καλοριζικο σου ευχομαι να το χαρεις. καποια στιγμη πρεπει να γραψεις εντυπωσεις γενικα απο ολα τα οπλα που ειχες...
Μάκη τρομερή επιλογη! Κορυφαίο value for money!! Μετα και απο αυτο το benelli,και με τις beretta που είχες ,πιστευω οτι εισαι ο πλέον κατάλληλος να μας δώσεις τελικα την απάντηση στο ρητορικό ερώτημα..Beretta; η Benelli; Καλοτουφεκο Μάκη!
ευχαριστώ σας πολύ :)

πιστευω οτι εισαι ο πλέον κατάλληλος να μας δώσεις τελικα την απάντηση στο ρητορικό ερώτημα..Beretta; η Benelli;
Αποφεύγει να την δώσει γιατί δεν θέλει να στεναχωρήσει όσους φίλους και γνωστούς εχει που ειναι μπερεττακηδες...sarcastic.
Όταν απο την μια μπενελι πας στην αλλη τότε κατι γινεται εδω...my man.

Μια μπενέλι με optima plus κάννη 18,6 αυλό και comfort κοντάκι.
Σύστημα αερίων=Beretta 391
Κάννη= Beretta ( αν και αυτό "σηκώνει" κουβέντα αφού η Vinci για παράδειγμα είχε εκπληκτική κάννη)
Overall όμως η απλότητα της Benelli εμένα μαρέσει πολύ....

Επί πολλά χρόνια αγόραζα και διάβαζα το Αγγλικό Sporting Gun. Ο οπλουργος του περιοδικού έκανε εξαιρετικές παρουσιάσεις οπλων λυνοντας τα και χωρίς να κρύβει τις μικροατελειες του καθενός από αυτά. Πρέπει να διάβασα σχεδόν πενήντα τέτοιες παρουσιάσεις. Οι εκφράσεις του για δύο Benelli που είχε εξετάσει, συγκρινοντουσαν μόνο με τις αντίστοιχες σε σ/ποζε Perazzi. Φυσικά αυτός μιλαγε καθαρά τεχνικά και δεν έκανε δοκιμές του οπλου στο κυνήγι.
Αυτά μέχρι πριν 7--8 χρόνια, τελευταία δεν το παρακολουθώ αν και αξίζει.

Οι εκφράσεις του για δύο Benelli που είχε εξετάσει, συγκρινοντουσαν μόνο με τις αντίστοιχες σε σ/ποζε Perazzi.
Αν πέφτουν τα εξτραδάκια από τους αντιπροσώπους, εγώ να δεις τι θα έγραφα :) και μην μου πεις για καταξιωμένους που δεν έχουν ανάγκη γιατί μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιον που να δηλώσει ότι δεν έχει ανάγκη τα χρήματα, πόσο μάλλον όταν αφορά περιοδικό τύπο ;)

καλοριζικο σου ευχομαι να το χαρεις. καποια στιγμη πρεπει να γραψεις εντυπωσεις γενικα απο ολα τα οπλα που ειχες...
έχω στο μυαλό μου ν ανοίξουμε θέμα με τις εντυπώσεις από τα όπλα που έχουν περάσει από τα χέρια μας(για μένα είναι πολλά)το είχε αναφέρει κι ο Τάσος πριν λίγο καιρό
να μπεί λίγο η ρέγουλα στη δουλειά γιατί η κούραση στην αρχή της άνοιξης με παραλαβές τακτοποιήσεις και πωλήσεις με διαλύουν για 1 μήνα και το βράδυ μετά της 20.00 κουτουλάω .sarcastic.

έχω στο μυαλό μου ν ανοίξουμε θέμα με τις εντυπώσεις από τα όπλα που έχουν περάσει από τα χέρια μας(για μένα είναι πολλά)το είχε αναφέρει κι ο Τάσος πριν λίγο καιρό
Εχεις δίκιο.κάποτε αν θυμάστε είχα σκεφτεί να το κάνω.Αλλα το άφησα φλου δυστυχώς και ξεχάστηκε.
Έχουμε αρκετά να μάθουμε απο σένα Μάκη................................

Εχεις δίκιο.κάποτε αν θυμάστε είχα σκεφτεί να το κάνω.Αλλα το άφησα φλου δυστυχώς και ξεχάστηκε.
Έχουμε αρκετά να μάθουμε απο σένα Μάκη................................
δεν ξέχασα φίλε......κι όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μαζί θα πούμε και θα βρούμε πολλά ;)

Status
Not open for further replies.
Back