Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδω περα απο το 1996 που διάβασα το πρώτο κυνηγετικο περιοδικό μέχρι τώρα,όλα τα οπλα που παρουσιαζαν καλά τα έβρισκαν.
Πως γίνεται να ειναι καλό ενα όπλο με δέκα τουφεκιες που θα ρίξουν δεν ξέρω.Και καλά οι επώνυμες μάρκες,αλλά παρουσιαζαν κ κατι οπλα τουρκικά που ούτε η μάνα τους δεν τα ξέρει.
Ειναι σαν να πάρω εγω ενα αμάξι να το κάνω μια βόλτα κ να σας πω,οτι ειναι το καλύτερο αμάξι..Μα έτσι θα φανεί αν ειναι καλό η όχι?

Εδω περα απο το 1996 που διάβασα το πρώτο κυνηγετικο περιοδικό μέχρι τώρα,όλα τα οπλα που παρουσιαζαν καλά τα έβρισκαν.
Πως γίνεται να ειναι καλό ενα όπλο με δέκα τουφεκιες που θα ρίξουν δεν ξέρω.Και καλά οι επώνυμες μάρκες,αλλά παρουσιαζαν κ κατι οπλα τουρκικά που ούτε η μάνα τους δεν τα ξέρει.
Ειναι σαν να πάρω εγω ενα αμάξι να το κάνω μια βόλτα κ να σας πω,οτι ειναι το καλύτερο αμάξι..Μα έτσι θα φανεί αν ειναι καλό η όχι?

Όχι έτσι θα πωληθεί και πολλοί από αυτούς θα δικαιολογήσουν τα λεφτά που παίρνουν...

Έχεις δει εδω κανεναν να διαλύει το όπλο και να κρίνει αυτά που δεν φαίνονται;
Εδώ οι περισσότερες παρουσιάσεις των οπλων δεν σου δίνουν τίποτα παραπάνω από αυτά που θα βρεις στο προσπέκτους του οπλου.
Αντε να το πάρει και κάποιος και να ρίξει και πέντε τουφεκιες σε τσίχλες και πολλα λέω.
Εδώ βλέπεις απίθανα πράγματα, όπως δοκιμή με τσοκ 3* και κανονικό φυσίγγι στα 25 μετρα για να φανεί ότι το όπλο βγάζει ωραίες-σφιχτες κατανομες.
Σταμάτησα να παίρνω όσα περιοδικά έπαιρνα γιατί αρκετές φορές αισθάνθηκα κορόιδο.

Last edited:

Χιλια δικια Τασο, υπαρχει πολυ λιβανισμα σε ολα τα μοντελα απο Ευρωπαιους συντακτες. Εκει που μου αρεσει να διαβαζω ειναι τους αμερικανους. Θα ριξουν σε στοχους, θα ριξουν σε δισκους, θα το κυνηγησουν μερικες φορες το οπλο πριν γραψουν εντυπωσεις. Θα σου πουν καθαρα τι δεν τους αρεσει, θα προτεινουν βελτιωσεις, θα σου μετρησουν λεπτομερειες που σημαδευεις και που παει το οπλο απο το κουτι, θα σου πουν στα ποσα κιλα πεφτει η σκανδαλη. Θα το μετρησουν το οπλο αυτοι, δεν θα αφεθουν στις ενδειξεις των εταιρειων κοκ. Με 2/3 τετοιες κριτικες βγαζεις πολυ καλα συμπερασματα.

έχω στο μυαλό μου ν ανοίξουμε θέμα με τις εντυπώσεις από τα όπλα που έχουν περάσει από τα χέρια μας(για μένα είναι πολλά)το είχε αναφέρει κι ο Τάσος πριν λίγο καιρό
να μπεί λίγο η ρέγουλα στη δουλειά γιατί η κούραση στην αρχή της άνοιξης με παραλαβές τακτοποιήσεις και πωλήσεις με διαλύουν για 1 μήνα και το βράδυ μετά της 20.00 κουτουλάω .sarcastic.
ωραια συμφωνω. οταν με το καλο βρεις χρονο ξεκινα το τοπικ και θα γραψω και εγω εντυπωσεις απο 4 οπλα που τα εχω κυνηγησει παρα πολυ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει τα anaconda mobile mid range τσοκ σε Benelli super black eagle 1 (όχι crio και με άυλο 18.3)(κάνη 71 cm)
Ευχαριστω

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει τα anaconda mobile mid range τσοκ σε Benelli super black eagle 1 (όχι crio και με άυλο 18.3)(κάνη 71 cm)
Ευχαριστω
Καλως ηρθες Αντωνη, δεν το εχω δοκιμασει αλλα πιστευω θα σου ειναι λιγο ανοιχτη η τουφεκια του με αυτο τον αυλο... Για τη χρηση το θες?

Άρη ,ευχαριστώ για την απάντηση .το θέλω για γενική χρήση . Κάτι τέτοιο περίμενα και εγώ λόγο το ότι τα δίνουν με σταθερή σύσφιξη 0.715 και εγώ έχω άυλο 0.720.Μιλωντας με αυτούς και ρωτώντας τους για το sort range (0.733) που ουσιαστικά ειναι ποιο ανοιχτό απο τον άυλο μου και αν θα έχει συμπεριφορά Tula ,και τελικά ποιο τσοκ προτείνουν αυτοί........η απάντηση ήταν να με πουν πάρω το mid range ούτε κάν το long range(0.700). Δεν ξέρω .... Ίσως λόγο της γεωμετρίας που έχει μπορεί να βγάζει ποιο κλειστή ντουφεκια .

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back