Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ίσως λόγο της γεωμετρίας που έχει μπορεί να βγάζει ποιο κλειστή ντουφεκια .
Αντωνη αυτο που ειδα εγω σε Benelli με αυλο 18,4 στο Mid Range ειναι οχι οτι βγαζει πιο σφιχτη τουφεκια ( στον πινακα ειναι κατι σαν LM, οσο δηλαδη και η συσφιξη του) αλλα οτι εχει αρκετα μικροτερη ουρα σκαγιων και οτι κρατα καλη συγκεντρωση και σε πολυ μεγαλυτερες αποστασεις απο το αναμενομενο... Πιστευω οτι με το οπλο που εχεις και βαση αυτων που εχω δει, το MID θα συμπεριφερεται σαν ενα καλο 4αρι IC... Αν το θες για περπατητο κυριωψς θα ειναι μια χαρα, αν το θες για καρτερι εγω θα πηγαινα στο Long...

Άρη,περιμένω να με φέρουν το mid range το Πάσχα !!! Θα το δοκιμάσω και θα δω .οπως και να έχει έχω χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο που ουσιαστικά αρχίζει για μένα το κυνηγι λόγο δουλειάς,να με στείλουν και το long range .θα δείξει στο χαρτόνι . Μέσα στο Πάσχα θα ανεβάσω αποτελέσματα τουλάχιστον απο (Remington n4 express long range,MB classic 32gr n8 ,f2 34gr n8,beretta 32gr n8)
Καλή Σαρακοστή και Καλο Πάσχα σε όλους !!!!!

Για όποιον ενδιαφέρεται είδα κάπου στο ίντερνετ την Βenelli Raffaello Power Bore 66 εκ με 1800€ και μου φάνηκε καλή η τιμή της. Αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Για όποιον ενδιαφέρεται είδα κάπου στο ίντερνετ την Βenelli Raffaello Power Bore 66 εκ με 1800€ και μου φάνηκε καλή η τιμή της. Αν κάνω λάθος διορθώστε με...
μετρητά κάπου εκεί παίζει :)
θα μου πάρεις μία;;;;; .love..RESPECT..congrats..well done..guitar.

Να μπω και εγω στην παρεα ως κατοχος μιας rafaello crio με το σπειρωμα των τσοκ ψηλα
Οπλο αθανατο Ηλια,απλος μηχανισμος,αξιοπιστο,ελαφρυ και οπλο για μια ζωη!!λενε πως οι πρωτες crio με το σπειρωμα επανω,σαν τη δικια σου εχουν καλυτερα τσοκ απο τις επομενες crio plus.Και τα ξυλα στις πρωτες ηταν με ωραια νερα,στα επομενα η benelli εβαλε πιο απλα ξυλα.Η επιλογη σου Ηλια σταθερη αξια.;)

Οπλο αθανατο Ηλια,απλος μηχανισμος,αξιοπιστο,ελαφρυ και οπλο για μια ζωη!!λενε πως οι πρωτες crio με το σπειρωμα επανω,σαν τη δικια σου εχουν καλυτερα τσοκ απο τις επομενες crio plus.Και τα ξυλα στις πρωτες ηταν με ωραια νερα,στα επομενα η benelli εβαλε πιο απλα ξυλα.Η επιλογη σου Ηλια σταθερη αξια.;)
Πρωτη χρονια την κυνηγαω,το καλοκαιρι την πηρα μου εκατσε κατευθειαν πολυ καλα,δεν κλωτσαει ιδιαιτερα,μονο δεν βρισκεις ευκολα τσοκ με αυτο το σπειρωμα

Πρωτη χρονια την κυνηγαω,το καλοκαιρι την πηρα μου εκατσε κατευθειαν πολυ καλα,δεν κλωτσαει ιδιαιτερα,μονο δεν βρισκεις ευκολα τσοκ με αυτο το σπειρωμα
Παρε τηλεφωνο τον Κυργια,εχει τα gemini,απο τα μαμισια κανουν τη διαφορα προς το καλυτερο,τσεκαρισμενα!!!

Last edited:
Παρε τηλεφωνο τον Κυργια,εχει τα gemini,απο τα μαμισια κανουν τη διαφορα προς το καλυτερο,τσεκαρισμενα!!!

http://www.kirgias.gr/default.asp?page=detailview&CID=51&MID=46&langid=316&PID=1048

Τα gemini τα εχω δοκιμασει σε σπειρωμα mobile αλλα δεν με ενθουσιασαν οι κατανομες αλλα αφου το εχετε δοκιμασει θα κανω μια αποπειρα...ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση!

φίλε Ηλία πρώτα θα σου έλεγα να δείς τα μέτρα στο κοντάκι(αν δεν τα έχεις δεί)του όπλου
μετά όλα τα τσοκάκια βαράνε :)
Και εγω αυτης της αποψης ειμαι...οταν παιρνω ενα νεο οπλο παω σε ενα οπλουργο που τυγχανει να εχουμε φιλικες σχεσεις και με βλεπει..δεν εχω θεμα επιτυχιας αλλα το οπλο ηταν μεταχειρσμενο και ειχε μονο το 3 και το 5 πηρα το τεσσερα σε briley και θελω και ενα 1,5 για τον οκτωβρη στα περασματα

Δεν βγαζει για το συγκεκριμενο σπειρωμα απο οτι ειδα στο σαιτ του εισαγωγεα

Ρωτα τα παιδια απο το Maxgear αν μπορουν να στο φερουν. Ο Muller το εχει το τσοκ γιαυτο το σπειρωμα στην Αμερικη.

Δεν βγαζει για το συγκεκριμενο σπειρωμα απο οτι ειδα στο σαιτ του εισαγωγεα
Ρωτα τα παιδια απο το Maxgear αν μπορουν να στο φερουν. Ο Muller το εχει το τσοκ γιαυτο το σπειρωμα στην Αμερικη.
θα κανω ενα τηλεφωνο να δω εαν γινεται...ξερεις πως ονομαζεται αυτο που αντιστοιχει στο light full?

Status
Not open for further replies.
Back