Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οντως απο τις τουφεκιες εμπειρικα δεν εχω καταλαβει κατι περιεργο με μονη εξαιρεση το 4* που πιστευω οτι ειναι πολυ πιο κοντα στο 3*.Απλως εχω μπερδευτει εαν τελικα αξιζει να αγορασω το briley skeet ή τσαμπα τα λεφτα σε περιπτωση που φερνει τα ιδια αποτελεσματα με το 4*.

Στα τσοκ δεν παίζει ρόλο μόνο η σύσφιξή τους αλλά και η γεωμετρία που έχουν εσωτερικά (...ίσως το σημαντικότερο), άρα με πρόχειρες μετρήσεις δεν πρόκειται να βγάλεις συμπεράσματα.
Μόνο πολλές δοκιμές με το όπλο σου και "μεγάλη τσέπη" για να βρεις το ιδανικό για τα δικά σου ζητούμενα.

τις περδικες τις χαλαει λιγο .yelling.
Ναι αλλα τα ημερα τα παπια που τα πετανε με το χερι πανω απο το κεφαλι των κυνηγων ολοζωντανα πεφτουν... .hit. Αφου κανουν που κανουν μια ποσπαθεια καλη, ας το δωσουν να το δοκιμασουν πραγματικοι κυνηγοι να βγει ωραιοτερο το αποτελεσμα... Μου θυμιζει λιγο τα διαφημιστικα πολλων εταιριων οπλων που βαζουν μοντελα να πρωταγωνιστουν κ δεν ξερουν καν να επωμισουν....buy buy.

Ωρε τι γ@μΗσΙ που κόψαν στα παπιά ... .very funny..very funny..very funny. Με το κόκκινο καπέλο στον γκιουμέ ... ουυυυυυυ .no. Αυτά εντωμεταξύ όπως τα πετάνε στον αέρα και να μην τα τουφεκούσαν, πάλι έτσι θα έπεφταν ... .sarcastic.

Ωρε τι γ@μΗσΙ που κόψαν στα παπιά ... .very funny..very funny..very funny. Με το κόκκινο καπέλο στον γκιουμέ ... ουυυυυυυ .no. Αυτά εντωμεταξύ όπως τα πετάνε στον αέρα και να μην τα τουφεκούσαν, πάλι έτσι θα έπεφταν ... .sarcastic.
.RESPECT..RESPECT..RESPECT. Ε ναι ρε φιλε, ελεος.... Ειπα να το γραψω,να μη το γραψω δεν κρατηθηκα... .buy buy. Να μου το δωσουν εμενα να του βγαλω το λαδι στο βαλτο να δουμε τι κανει... .my man.

τα βιντεάκια είναι διαφήμιση και δείχνουν πάντα τα καλά γιατί γι αυτό γυρίζονται
το όπλο όμως είναι καλό και το λάδι του δεν τελειώνει εύκολα όπως σε όλα τα benelli
:)

Αν και φανατικός μπερεττακιας ,το συγκεκριμένο οπλο μου είχε κάνει κλικ ,αλλά μετα το βίντεο αυτό μου έφυγε η διάθεση με ξενερωσε πολύ , Γιώργο και Αρη είναι όπως τα λετε κρίμα στην BENELLI που εφτιαξε τοσο χαζο βίντεο για το οπλο αυτο .

Αν και φανατικός μπερεττακιας ,το συγκεκριμένο οπλο μου είχε κάνει κλικ ,αλλά μετα το βίντεο αυτό μου έφυγε η διάθεση με ξενερωσε πολύ , Γιώργο και Αρη είναι όπως τα λετε κρίμα στην BENELLI που εφτιαξε τοσο χαζο βίντεο για το οπλο αυτο .

Ε καλα το οτι το βιντεακι ηταν χαζοστημενο δεν σημαινει πως το οπλο δεν ειναι καλο... Αυτο με τα βιντεακια συνηθιζεται αλλωστε με ολες τις εταιριες...

έχω μπεί στην σκέψη γιατί θέλω να παίξω:
φεύγει το montefeltro στον καλό μου φίλο Στέλιο που του αρέσει κι έρχεται το m2 comfort :)

Μακη αν ανεβω μεσα στο Μαρτη Αθηνα κ θες, να σου φερω τη Μ2 να τη ριξεις οσο θες στο σκοπευτηριο... Μονο μην ερωτευτεις γιατι τη δικια μου δεν την πουλαω....my man.

Γενικά τα video είναι για να γελάς. Όχι μόνο με τα παπιά, η αλήθεια είναι ότι μόλις το είδα έβαλα τα γέλια αλλά δεν έγραψα τίποτα. Παλεύει το φουκαριάρικο να πετάξει και δεν μπορεί. Το άλλο πάλι με το λαστιχένιο χτένι που και καλά είναι για να μην σου βαράει το μάγουλο, που το βάζετε; Μην λές τέτοιες παπαριές ρε γαμώτο, κανένα χτένι δεν σου βαράει το μάγουλο αν είναι το όπλο στα μέτρα σου. Τέλος πάντων, οι διαφημίσεις είναι ανάλογες με το κοινό που απευθύνονται και από αυτές μπορούμε να καταλάβουμε πολλές φορές πως μας αντιμετωπίζουν. Δεν είπε κανένας ότι το όπλο δεν είναι καλό :).

Μάκη καινούρια θα την τσιμπήσεις;

Ε καλα το οτι το βιντεακι ηταν χαζοστημενο δεν σημαινει πως το οπλο δεν ειναι καλο... Αυτο με τα βιντεακια συνηθιζεται αλλωστε με ολες τις εταιριες...

Μακη αν ανεβω μεσα στο Μαρτη Αθηνα κ θες, να σου φερω τη Μ2 να τη ριξεις οσο θες στο σκοπευτηριο... Μονο μην ερωτευτεις γιατι τη δικια μου δεν την πουλαω....my man.
να σαι καλά φίλε σ ευχαριστώ....μιλάω για το επόμενο 20ημερο να την έχω :)
έχει ο φίλος που μου χάρισε το rizzini ίδια με την δικιά σου και την έχω τουφεκίσει αρκετά αφού την είχα 15 μέρες πέρυσι
έχει κάνει αυλό κώνο αποχρωμίωση πόρτινγκ και δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα αφού εγώ δεν θα την πειράξω
αυτό που με τρελλαίνει είναι το στήσιμο της και πιάσιμο της :)

Μάκη καινούρια θα την τσιμπήσεις;
ναι μαύρη 71 cm χωρίς την προσθήκη που δεν μ ενδιαφέρει
περιμένω να ξεπεράσω κάτι στα οικονομικά την άλλη εβδομάδα και θα την πάρω αν όχι,παραπίσω δεν χάθηκε ο κοσμος,ο φίλος μου περιμένει για την montefeltro όποτε θέλω εγώ :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back