Ata Arms Team

Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντα. Το έχω και γω 2 χρόνια και το όπλο γαμαει ποιότητα ξύλων ζύγισμα τουφεκιές ακριβιας και το ΧΑ πάρει 550 μεταχειρισμένο αντί να δώσω 1700 για μεταχειρισμένο αντίστοιχο beretta με ξύλα από παλέτες να πούμε. Που πολύ πιθανόν να αξίζει τα λεφτά του και να είναι όπλο για πάντα δε λέω αλλά εδώ συζητάμε για όπλα όχι για από που προέρχονται. Αυτό γράφω και δεν ξαναγράφω για τους ίδιους λόγους που δεν γράφω εδώ και ένα χρόνο

Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντα. Το έχω και γω 2 χρόνια και το όπλο γαμαει ποιότητα ξύλων ζύγισμα τουφεκιές ακριβιας και το ΧΑ πάρει 550 μεταχειρισμένο αντί να δώσω 1700 για μεταχειρισμένο αντίστοιχο beretta με ξύλα από παλέτες να πούμε. Που πολύ πιθανόν να αξίζει τα λεφτά του και να είναι όπλο για πάντα δε λέω αλλά εδώ συζητάμε για όπλα όχι για από που προέρχονται. Αυτό γράφω και δεν ξαναγράφω για τους ίδιους λόγους που δεν γράφω εδώ και ένα χρόνο
Να γράφεις φίλε και να λες τη γνώμη σου.

Είναι αδιανόητο αυτοί που δεν τα έχουν να φημωνουν εμάς που τα κατέχουμε.

Δεν γίνεται να μην ακούγεται η γνώμη μας και να ακούγεται η δικιά τους.

Άμα δε γράφεις εξαιτίας του ότι αγόρασες το συγκεκριμένο όπλο κακώς . Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να ακούσουν γνώμες. Ένας είμαι κι εγώ για παράδειγμα.

Χαίρομαι που οι περισσότεροι στην ομάδα έχετε αυτή την άποψη απλά πέρυσι δεν προλάβαινα να γράψω τη γνώμη μου και πέφτανε να με φάνε και δυστυχώς είμαι νευρικό άτομο δεν είμαι για πολλά. Αλλά αλήθεια σας θαυμάζω που ξανά και ξανά με τόσο ηρεμία και υπομονη προσπαθείτε απλά να τους απαντήσετε αντικειμενικα...

Χαίρομαι που οι περισσότεροι στην ομάδα έχετε αυτή την άποψη απλά πέρυσι δεν προλάβαινα να γράψω τη γνώμη μου και πέφτανε να με φάνε και δυστυχώς είμαι νευρικό άτομο δεν είμαι για πολλά. Αλλά αλήθεια σας θαυμάζω που ξανά και ξανά με τόσο ηρεμία και υπομονη προσπαθείτε απλά να τους απαντήσετε αντικειμενικα...
Δεν είναι απαραιτητο να απαντήσεις, ούτε να πείσεις κανένα. Άντρες είμαστε όλοι με κρυσταλλομενες απόψεις είτε είναι λάθος η σωστές.

Πραγματικά δεν υπάρχει δικαιολογία να καπνίζεις και από την άλλη να παραπονιέσαι ότι ακριβηναν τα φυσίγγια 1,5€ .Και στο τέλος να καταλήγεις σε φτηνές σαβουριτσες.
Υποθέτω ότι δεν αφορά εμενα...;

Να γράψεις ότι γουστάρεις δεν προσβάλεις κανέναν οποίος προσβάλλεται ας μη διαβάζει αλλά το χω ξαναγράψει η μαλάκια δε πάει στα βουνά και εγώ έχω μάθει να μιλάω έξω από τα δόντια, ο κάθε ένας έχει το σεβαστό γούστο και την αντίστοιχη άποψη του .

Πριν 20 χρόνια που έκοψα το τσιγάρο έπαθα σοκ όταν τυχαία υπολόγισα ότι έτσι εξοικονομουσα πλέον λεφτά για ένα καινούργιο σούπερ ποζε Beretta 687 κάθε χρόνο. Χειρότερο σοκ έπαθα όταν σκέφτηκα ότι δεν είχα αποκτήσει 30 τέτοια 687, όσα δηλαδή τα χρόνια που κάπνιζα... ή 7 Perazzi!
Πραγματικά δεν υπάρχει δικαιολογία να καπνίζεις και από την άλλη να παραπονιέσαι ότι ακριβηναν τα φυσίγγια 1,5€ .Και στο τέλος να καταλήγεις σε φτηνές σαβουριτσες.
Οι μαλακίες και τα βίτσια πληρωνονται

Πες μια κοινωνικη ομαδα οπου ολα τα μελη να συμφωνουν μεταξυ τους? ΚΑΜΜΙΑ! Εξαλλου δεν θα ειχε λογο υπαρξης το forum. Να γραφεις οτι θες για οτι θες. Η γνωμη καθενος απο εμας μπορει να μην ειναι αποδεκτη απο ολους ειναι ομως σεβαστη. Απλα δεν εχουν ολοι τον ιδιο τροπο αντιδρασης>

Απλα δεν εχουν ολοι τον ιδιο τροπο αντιδρασης>
Και επειδή το βίωσα έντονα πέρυσι σταμάτησα να ασχολούμαι με θέματα που δεν άπτονται των κυνηγετικών ενδιαφερόντων.
Υπάρχουν πολλά άλλα βήματα να εκφράσει ο καθένας ελεύθερα τις όποιες μη κυνηγετικές του αντιλήψεις.

Δ
Εννοείς ότι δεν έρχεται πρόσωπο το σίδερο της πάπιας με τη μπασκουλα; Δε νομίζω να είναι πρόβλημα. Έτσι πρέπει να είναι η σχεδίαση του.
Δεν είναι μόνο αυτό.
Και οι εφαρμογές γενικά δεν είναι καλές.
Και η βαφή πρόχειρη.
Το είχα ποστάρει κ με φωτό πρίν 2+ χρόνια στα τουρκικα οταν είχα ψειρίσει ένα 76άρι καινούριο.
ΑΛΛΑ.. και ένα 690 που είχα δεί...από εφαρμογές οπτικά... χάλια...

Πες μια κοινωνικη ομαδα οπου ολα τα μελη να συμφωνουν μεταξυ τους? ΚΑΜΜΙΑ! Εξαλλου δεν θα ειχε λογο υπαρξης το forum. Να γραφεις οτι θες για οτι θες. Η γνωμη καθενος απο εμας μπορει να μην ειναι αποδεκτη απο ολους ειναι ομως σεβαστη. Απλα δεν εχουν ολοι τον ιδιο τροπο αντιδρασης>
Εννοείται η διαφορετική άποψη ή η διαφωνία σε ένα θέμα αλλά το να λες τον άλλο φιλότουρκο ή προδότη λόγο αγοράς τουρκικού όπλου είναι εκτός θέματος όταν το θέμα λέει ξεκάθαρα "τουρκικά όπλα γνώμες" εννοεί να πεις τη γνώμη σου για το όπλο όχι για τον τουρκικό λαο. Δεν έγραφα ποτέ για να συμφωνήσει κανείς μαζί μου έγραφα την άποψη μου. Το καλύτερο είναι ότι είμαι μπενελακιας αλλά ερωτεύτηκα αυτό το πόζε και με αποπηραν άσχημα γι'αυτό δεν ξαναεγραψα

Back