Action cameras

Στην Shotkam δεν έχεις δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας. Η κάμερα είναι σφραγισμένη και αδιάβροχη. Μπαταρία μπορεί να αλλαχθεί μόνο στο εργοστάσιο. Η αυτονομία της σε stand by mode είναι 11 ώρες. Με εγγραφές μαζί, φτάνει ένα 6ώρο.

Ρε παιδιά,τα στιγμιότυπα που είναι λες και θα το ακουμπήσεις με τα χέρια το παπί σε τι απόσταση είναι περίπου;
Τρομερή ποιότητα πάντως η κάμερα.Αλλά και τόσα λεφτά είναι υπερβολή νομίζω.Μέχρι 300 - 350 ευρώ και υπό προϋποθέσεις τα έδινα.

Ρε παιδιά,τα στιγμιότυπα που είναι λες και θα το ακουμπήσεις με τα χέρια το παπί σε τι απόσταση είναι περίπου;
Τρομερή ποιότητα πάντως η κάμερα.
Το βίντεο που έβαλε ο Παύλος, είναι εμπορικός κράχτης και έχει γυριστεί και επεξεργαστεί επαγγελματικά για ευνόητους σκοπούς. Οι τουφεκιές είναι από 15 μέτρα οι πιο κοντινές μέχρι 30 μέτρα οι πιο μακρινές. Τα βίντεο που απεικονίζουν την πραγματικότητα είναι αυτά που έβαλε ο Άρις από απλούς χρήστες.
Κάτι .off topic. ... πρόσεξε κανείς ότι ο Αμερικάνος εκτός από τα Mojo (ηλεκτρικά παπιά) χρησιμοποιεί ομοιώματα μπάλιζας; ;)

τα πρωτα πλανα με την καμερα σε κυνηγι τσιχλας.....
Μια χαρά το βιντεάκι σου. Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ για κάποια κυνήγια και βόλτες με τη μηχανή.
Μπορείς να μας πεις εάν ο ιμάντας κεφαλής πρέπει να παραγγελθεί σαν αξεσουάρ και αν είναι αδιάβροχη; Σε ευχαριστώ

Από κάμερα στο κυνήγι δεν έχω καμμιά εμπειρία και είμαι άσχετος. Μου αρέσει να βλέπω τα όμορφα βίντεο των συναδέλφων αλλά το μικρόβιο τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχω. Να κάνω μια ερώτηση που με "τρώει" εδώ και λίγες ημέρες;
Δεν είναι κάπως επικίνδυνο αυτό με την κάμερα στο όπλο; Όσο και να πεις τις περισσότερες φορές, το όπλο στρέφεται απέναντι σε συγκυνηγό ή σε σκύλο ...

Δεν είναι κάπως επικίνδυνο αυτό με την κάμερα στο όπλο; Όσο και να πεις τις περισσότερες φορές, το όπλο στρέφεται απέναντι σε συγκυνηγό ή σε σκύλο ...
Δεν νομίζω ότι αυτοί που τραβάνε τα σκυλιά τους ή τους φίλους τους να τους σημαδεύουν με τα όπλα. Προφανώς έχουν την κάμερα στο κεφάλι.

Δεν νομίζω ότι αυτοί που τραβάνε τα σκυλιά τους ή τους φίλους τους να τους σημαδεύουν με τα όπλα. Προφανώς έχουν την κάμερα στο κεφάλι.
Γιώργο υπάρχουν πολλά βίντεο στο Youtoube που έχουν τη κάμερα στο όπλο και δείχνουν το σκύλο, άσε που κάποιοι μετά γυρίζουν το όπλο και μιλάνε ή δείχνουν το πουλί.
* Ένα παράδειγμα προς αποφυγή.

Εγω παιδια εχω αυτη μια καμερουλα με 60 εως 80 ευρω με αποσπομενη μπαταρια δεν γραφει τις ωρες τις τρελες, θεωρω οτι ειναι μια χαρα επανω στο οπλο την εχω φυσικα δεν ειναι της ταξεως των 600 ευρω.Δειτε το σε ΗD μορφη 1080p.

Last edited:
Μια χαρά το βιντεάκι σου. Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ για κάποια κυνήγια και βόλτες με τη μηχανή.
Μπορείς να μας πεις εάν ο ιμάντας κεφαλής πρέπει να παραγγελθεί σαν αξεσουάρ και αν είναι αδιάβροχη; Σε ευχαριστώ
Ο ιμάντας κεφαλής είναι ξεχωριστός και κοστίζει 30 ευρώ....Η κάμερα έχει αδιαβροχο ποίηση αλλά σε καλή βροχή θέλεις την θήκη η οποία και αυτή κοστίζει 3.....συνολικά κάμερα ιμάντας και θήκη κοστίζουν 160

Γιάννη ισχύει οτι μπορεις να αλλαξεις τις μοιρες του φακου απο τις ρυθμίσεις? Εσυ με τις 170 μοιρες μεχρι ποια αποσταση ληψης εισαι ευχαριστημένος? Είχε ιμάντα για το κεφάλι στη συσκευασία?

Γιάννη ισχύει οτι μπορεις να αλλαξεις τις μοιρες του φακου απο τις ρυθμίσεις? Εσυ με τις 170 μοιρες μεχρι ποια αποσταση ληψης εισαι ευχαριστημένος? Είχε ιμάντα για το κεφάλι στη συσκευασία?
Έχει μια ρύθμιση για πιο κοντινό πλάνο, δεν μικραίνει τις μοίρες, εγώ που το δοκιμασα η διάφορα ήταν ελάχιστη, δεν είναι άξια αναφοράς. Με αυτές τις μοίρες μέχρι τα 20 το πολλή 25 μέτρα ίσα που φενεται πουλί σε μέγεθος κιχλας. Δεν είναι ιδανική για κυνήγια καρτεριου σε μικρά θηράματα, το ιδανικό θα ήταν μέχρι το πολλή 90° για να φενονται τα πουλιά με μικρό μέγεθος. Βέβαια τώρα διαβάζω υπάρχουν από την εταιρεία ανταλλακτική φακοί που έχουν πεδίο 60°. Ο ιμαμντας δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία αλλά τον βρίσκεις σε σάιτ από 15 έως 35€. Από ποιότητα εικόνας και κατασκευής είναι άριστη, σαν εταιρεία έχει παρά πολλά extra, κάποια βέβαια σε τιμές τσιμπημενες.
Και κάτι ακόμα, τα περισσότερα βίντεο που θα δεις στο Youtoube για όλες τις κάμερες έχουν δεχτεί επεξεργασία, δεν είναι πάντα όπως τα δειχνουν. Στα δικά μου βίντεο δεν έχει γίνει επεξεργασία.

Για σας
Έχει κάποιος εδώ στο φόρουμ την GoPro hero 4 session ????
τι γνώμη έχετε ???
Η session αποτι γνωριζω ειναι καμερα για να την κανεις mount η σε αυτοκινητο, μηχανη, ποδηλατο η ακομα και πανω στο οπλο με ειδικες τροποποιησιες για αυτο τον λογο εναι και τοσο μικρη. Το καλο ειναι οτι εχει πολυ καλη αναλυση και ειναι φθηνη σε σχεση με τις αλλες gopro, το κακο ειναι οτι εχει πολυ μικρη διαρκεια μπαταριας και οτι δεν μπορεις να την βαλεις στο κεφαλι. Εξαρταται παντα γιατι δουλεια την θελεις. Ελπιζω να βοηθησα καπως Αντωνη ;)

Back