Του κώλου είναι μην την πάρεις...

Υ.Γ Τι π..τος είναι αυτός ρε φίλε....asking.

Υ.Γ Τι π..τος είναι αυτός ρε φίλε....asking.
Καλοδουλευτη Κώστα με πολλα και ωραία παπιοπλανα. Αναμένουμε τη δράση.Αν και η κάμερα του Βασίλη είναι σαφώς καλύτερη. ....Τελικά η αγορά έγινε και καταλήξαμε στην drift stealth 2.....Οι δοκιμες συντομα
τα πρωτα πλανα με την καμερα σε κυνηγι τσιχλας.....
Υπάρχει ιμάντας κεφαλής για την drift...πολύ βολικοςΜια χαρά φαίνονται οι τσίχλες. Για τα λεφτά της ειναι πολύ καλή. Στο κεφάλι πως την προσάρμοσες;;
Παύλο τότε θα είχε κανα χιλιάρικο. ....ωραιο θα ήταν κ εύκολο πχ να λοκαρει στο πιο κοντινό θήραμα απο το κέντρο της. Έπειτα σε κάθε αστοχία θα έβγαζε και μουτζα αχαχαχαχαΚαταπληκτικη. Την εχω φετος στο προγραμμα, θεου θελοντος. Αν ειχε και range finder ενσωματωμενο θα ηταν τελεια
Όχι, ενσωματωμένη. Όταν μετά από 3 χρόνια μου χάλασε η μπαταρία, την έστειλα στον David και μου την αντικατέστησε δωρεάν με καινούριαH συγκεκριμενη καμερα παιδια εχει αποσπωμενη μπαταρια?
Το κακο είναι όμως ότι δεν μπορείς να έχεις αμοιβή μπαταρία. Δεν ξέρω πόσο τρώει αυτή σε stby mode αλλ η μου Sony με το Wi-Fi on σε κρύο ακόμη κ σε αναμονή (όχι σβηστή) λογο χειρισμού από το χέρι ....κρατα το πολύ 1:15, με καλό καιρό κανα 20-30λεπτο παραπάνω οποτε μια ίσων καμια. Έχω 3 κ κάνω δουλειάΌχι, ενσωματωμένη. Όταν μετά από 3 χρόνια μου χάλασε η μπαταρία, την έστειλα στον David και μου την αντικατέστησε δωρεάν με καινούρια![]()