Action cameras

Με το καλο Παυλο, 1,5 χρονο που μπορουσα δεν την εβγαλε ο Αμερικανος, πελον προεχουν ενα σωρο αλλες βασικες υποχρεωσεις αλλα δεν την βγαζω απο το μυαλο μου... Ακομα και αν δεχθουμε οτι η ποιοτητα σε αυτα τα βιντεο ειναι πειραγμενη προς το καλυτερο, δεν παυει να ειναι φοβερη...
K εδω ενα καναλι με αρκετα "καθημερινα" βιντεο της καινουργιας...
https://www.youtube.com/user/adleylu/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

Καταπληκτικη. Την εχω φετος στο προγραμμα, θεου θελοντος. Αν ειχε και range finder ενσωματωμενο θα ηταν τελεια
Παύλο τότε θα είχε κανα χιλιάρικο. ....ωραιο θα ήταν κ εύκολο πχ να λοκαρει στο πιο κοντινό θήραμα απο το κέντρο της. Έπειτα σε κάθε αστοχία θα έβγαζε και μουτζα αχαχαχαχα

H συγκεκριμενη καμερα παιδια εχει αποσπωμενη μπαταρια?
Όχι, ενσωματωμένη. Όταν μετά από 3 χρόνια μου χάλασε η μπαταρία, την έστειλα στον David και μου την αντικατέστησε δωρεάν με καινούρια :)

Όχι, ενσωματωμένη. Όταν μετά από 3 χρόνια μου χάλασε η μπαταρία, την έστειλα στον David και μου την αντικατέστησε δωρεάν με καινούρια :)
Το κακο είναι όμως ότι δεν μπορείς να έχεις αμοιβή μπαταρία. Δεν ξέρω πόσο τρώει αυτή σε stby mode αλλ η μου Sony με το Wi-Fi on σε κρύο ακόμη κ σε αναμονή (όχι σβηστή) λογο χειρισμού από το χέρι ....κρατα το πολύ 1:15, με καλό καιρό κανα 20-30λεπτο παραπάνω οποτε μια ίσων καμια. Έχω 3 κ κάνω δουλειά :-)

Back