Action cameras

Παιδια καλησπερα πουλαει καποιο παιδι μια καμερα acion sports full HD 1920χ1080 5mp, 55 ευρω τι λετε για την τιμη

Κατ αρχάς την έχεις δει πως είναι ;
Δεν έχεις άλλα στοιχεία να δούμε ποια είναι ; στο λεω γιατί ααν ειναι αυτές που βρίσκουμε απο e-bay μπορεί να την βρεις φθηνότερα .
Πιστεύω πως η γωνία της θα είναι 120 μοιρες.

B7aKFwM.jpg

Χθες χάζευα την νέα κάμερα της Polaroid !! που ουσιαστικά ανταγωνίζεται την GoPro Session .
έχει αρκετό ενδιαφέρον για την περίπτωση μας... Εχει μικρο μέγεθος και βολικό για όπλο , εχει σχετικά στενό φακό 124 μοίρες και η ποιότητα φαίνεται καλή .
Επίσης η τιμή είναι καλή .
Στα αρνητικά .. είναι διαβροχή στην βροχή αλλά για υποβρύχια λείψει θέλει έξτρα κάσα ! - φτάνει "μόνο" τα 60 καρέ / δευτερόλεπτο (θα ήταν χρήσιμα τα 120 για καλή αργή κίνηση ) και ίσος από τα βίντεο που είδα να καθυστερεί λίγο στις απότομες αλλαγές φωτισμού.
http://www.skroutz.gr/c/1883/Action...d.html?from=cat-match&keyphrase=action+camera

και ένα συγκριτικό (δείτε την διαφορά με τις 124 μοίρες φακό)

Χθες χάζευα την νέα κάμερα της Polaroid !! που ουσιαστικά ανταγωνίζεται την GoPro Session .
έχει αρκετό ενδιαφέρον για την περίπτωση μας... Εχει μικρο μέγεθος και βολικό για όπλο , εχει σχετικά στενό φακό 124 μοίρες και η ποιότητα φαίνεται καλή .
Επίσης η τιμή είναι καλή .
Στα αρνητικά .. είναι διαβροχή στην βροχή αλλά για υποβρύχια λείψει θέλει έξτρα κάσα ! - φτάνει "μόνο" τα 60 καρέ / δευτερόλεπτο (θα ήταν χρήσιμα τα 120 για καλή αργή κίνηση ) και ίσος από τα βίντεο που είδα να καθυστερεί λίγο στις απότομες αλλαγές φωτισμού.
http://www.skroutz.gr/c/1883/Action...d.html?from=cat-match&keyphrase=action+camera

και ένα συγκριτικό (δείτε την διαφορά με τις 124 μοίρες φακό)

Χρήστο οι κάμερες με γωνία πάνω απο 90 μοίρες είναι περισσότερο για το κεφάλι.Αν ενδιαφέρεσαι για κει οκ Ετσι γυρίζοντας το κεφάλι θα έχεις ένα πιο ομαλό ρολάρισμα στην εικόνα.Ομως για τσίχλες οι 120 είναι μεγάλη γωνία ,άρα ευρυγώνιος .Έτσι οταν θα βάλεις να δεις το βίντεο θα θα ψάχνεις να βρεις πουλιά και θα βλέπεις κουνούπια.
Με τέτοια γωνία θα το συζήταγα μόνο για μεγάλα πουλιά .
Εγώ δεν ξέρω αλλά χαλιέμαι πολύ με αυτές τις τετράγωνες και παραλληλόγραμμες κάμερες στο κυνήγι. Για άλλου είδους δράσεις ναι.

Η αλήθεια είναι ότι την polaroid την κοίταζα κι εγώ το σκ, πολύ φθηνή για ότι προσφέρει (θεωρητικά)+ ότι εκτός από την shotkam δεν έχω βρει άλλη action cam με γωνία κάτω από 100 μοίρες

Χρήστο οι κάμερες με γωνία πάνω απο 90 μοίρες είναι περισσότερο για το κεφάλι.Αν ενδιαφέρεσαι για κει οκ Ετσι γυρίζοντας το κεφάλι θα έχεις ένα πιο ομαλό ρολάρισμα στην εικόνα.Ομως για τσίχλες οι 120 είναι μεγάλη γωνία ,άρα ευρυγώνιος .Έτσι οταν θα βάλεις να δεις το βίντεο θα θα ψάχνεις να βρεις πουλιά και θα βλέπεις κουνούπια.
Με τέτοια γωνία θα το συζήταγα μόνο για μεγάλα πουλιά .
Εγώ δεν ξέρω αλλά χαλιέμαι πολύ με αυτές τις τετράγωνες και παραλληλόγραμμες κάμερες στο κυνήγι. Για άλλου είδους δράσεις ναι.
Συμφωνώ απόλυτα ΔΗΜΗΤΡΗ αλλά όπως λέει ο averel ποιο πάνω καμία κάμερα δεν κατεβαίνει κάτω από τις 100- 120 μοίρες και φυσικά αυτο συμβαίνει γιατί πορίζονται για άλλη δουλειά .
* εξαίρεση η shotkam αλλα ειναι πολλά τα λεφτά

Καλησπέρα. Μέχρι 100-120° καλά ειναι, ειχα ψαχτει να αλλάξω στη gopro που έχω το φακό με 60°αλλα ο τεχνικός μου είπε πως είναι πολλή στενός και δε θα έχω καλο πεδιο. Ή συμβουλή ήταν πεδίο 100-120° και μετά μέσω επεξεργασίας από τα πολλά προγράμματα που υπάρχουν μπορούμε να κάνουμε ζουμ και αργή κίνηση.

ειχα ψαχτει να αλλάξω στη gopro που έχω το φακό με 60°αλλα ο τεχνικός μου είπε πως είναι πολλή στενός και δε θα έχω καλο πεδιο.
Ο τεχνικος δικιο ειχε, αλλα το οτι θα ειχες στενο οπτικο πεδιο ειναι καλο για καρετρησια χρηση, οχι κακο...

Ή συμβουλή ήταν πεδίο 100-120°
Μια χαρα για τη χρηση που θες, δηλαδη κ τα κυνηγια φερμας ωστε να βγαζεις ολη τη φαση αλλα μειονεκτημα στο καρτερι...

Ο τεχνικος δικιο ειχε, αλλα το οτι θα ειχες στενο οπτικο πεδιο ειναι καλο για καρετρησια χρηση, οχι κακο...

Μια χαρα για τη χρηση που θες, δηλαδη κ τα κυνηγια φερμας ωστε να βγαζεις ολη τη φαση αλλα μειονεκτημα στο καρτερι...
Άρη πιστεύω για το καρτέρι θα ήθελε ένα καλό πρόγραμμα επεξεργασίας ώστε με το ζουμαρισμα να φενεται το πουλί σε μέγεθος κιχλας σε μακρινές βολες.

Γιαννη αν κ υπαρχουν αρκετα προγραμματα πλεον για επεξεργασια, τοσο στην φωτογραφια οσο κ στο βιντεο, αυτα που θα σου δωσει ο φακος δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να τα πλησιασεις ΠΟΙΟΤΙΚΑ με επεξεργασια... ;)

To ;idio p

Την ίδια, την βρήκα απο 8 € εως και 40 €.
Ομως θα σε βολέψει αυτό το πράμα ;
Με ιμάντα στο κεφάλι μία χαρά βολευει, οι συγκεκριμένες τύπου gopro οι περισσότερες είναι παναλαφρες. Επίσης οι sj cam είναι από τις καλύτερες κινέζικες κάμερες σύμφωναε τα λεγομενα χρηστών. Επίσης αν δε κάνω λάθος πολλά έξτρα gopro ταιριάζουν σε αυτές.

Back