Action cameras

Κώστα δεν ξέρω αν σωστή η γωνία λήψης που λεει στα χαρακτηριστικά.Νομίζω ότι μονο εδω λεει για 170μοιρεςΤην ίδια όπου την εχω βρει ,είναι με 120 μοιρες.τι να σου πω .Ετσι για την πλάκα και με τετοια τιμή αν θες παρτη.Ομως με 120.

Κάτσε βρε, αφού το link είναι δικό σου. Εσύ την έβαλες. Λέει 170 , που την βρήκες με 120 μοίρες;

Κάτσε βρε, αφού το link είναι δικό σου. Εσύ την έβαλες. Λέει 170 , που την βρήκες με 120 μοίρες;
Υπάρχει στο e-bay μάνα μου.Τώρα γραφω απο κινητο.Αν θες ψαξτο λίγο μονος σου και θα βρεις όσες θελεις και με μεγάααααλο ευρος τιμών.

βρε Παυλο εγω εχω την HDR-AS100VR δε λεω στις τσιχλες δε πολυφαινοντε αλλα στα τρυγονια και παπια μια χαρα ειναι. Τωρα οντως οι 170 εινια πολυ, θα ηθελα λιγο πιο μικρο ευρος π.χ. 120 μιας και την εχω στο κεφαλι, οι 60 ειναι πολυ στενο παιδιο και δεν με ενδιαφερει. Πιστευεις στο site που εστειλες να εχουν για την 4Κ οτι εχει. Την 200αρα τη δικια σου την εδωσες τελικα?http://www.sony.co.uk/support/en/product/hdr-as100v

Όντως Τόλη οι 60 μοίρες ακόμα και non fisheye ειναι στενό εύρος - θεωρώ ιδανικές τις 90-120 μοίρες για το κυνήγι,το βίντεο στις 170 το έβαλα για να έχουν μια ιδέα τα παιδιά τί να περιμένουν,συνήθως τραβάω στις 120

από το site που μίλησα με κάποιον μου είπε ότι σχεδόν σε όλα τα μοντέλα τις sony το σπείρωμα είναι το ίδιο π.χ για την AS200V και την AS100V ίδιο σπείρωμα και ταιριάζει επίσης και για την 4Κ

την κάμερα την έχω ακόμα μου την παζαρεύει ένας στα €200 αλλά δεν την δίνω

καλα θα τους κανω μια ερωτηση , αν ειναι να παρω εναν spare για 120, η Δικια σου η 200 επειδη την εχει φιλος , περα απο τα 170 , εχει και ποιο λιγες μοιρες σωστα? Ποιο εχεις διαλεγμενο?

Ναι εχει δυο επιλογές 120/170 - Στα 120 γράφω μόνιμα

Μια διευκρίνηση ο spare φακός που θα πάρεις λογικά θα προεξέχει μιας και τι σώμα ειναι πιο μακρύ και δεν θα μπορέσει να βιδωσει το προστατευτικό κάλυμμα οπότε χάνεται και η αδιαβροχοποιηση

Αν κρατήσω τελικά την 200 θα ψάξω για φακό ίδιο μήκος με τον μαμα η καμία πατέντα με σιλικόνη

Να προσθέσω και εγώ το λιθαράκι μου στην αναζήτηση οικονομικής action camera.
Προσωπικά ήθελα κάμερα που να μπορώ να έχω πάνω στο όπλο, οπότε έψαχνα για κάτι μικρό και ελαφρύ. Κατέληξα στη Mobius Action Camera, https://www.mobius-actioncam.com/ .
Αγαπημένη των οπαδών drone/ model aeroplane από τότε που βγήκε στην αγορά με καλά σχόλια για την κατασκευή της που αντέχει σε... πτώσεις και για την εξαιρετική της εικόνα.
Άλλαξα φακό και από 100 μοιρες πέσαμε στις 54 μοιρες (φακός 6mm), και η αλλαγή είναι εξαιρετικά εύκολη υπόθεση.
Ο φτηνός φακός αντικατάστασης αδικεί την ικανότητα της κάμερας στην ποιότητα εικόνας.
Στα συν, το μικρό μέγεθος, το αδιάφορο βάρος και η αντοχή που επέδειξε στην ανάκρουση του όπλου. Στα αρνητικά η μικρή διάρκεια μπαταρίας (περίπου 90 λεπτα), και η απουσία τηλεχειριστηρίου (άνοιξε κλείσε σε κάθε τουφεκιά). Επίσης πριν μερικές μέρες προσπάθησα να την ενεργοποιήσω και μάλλον μας άφησε χρόνους... ίσως μπαταρία, ίσως κάτι άλλο, δεν θα το ψάξω και πολύ.
Ακολουθούν μερικά βίντεο από τουφεκιές, να σημειωθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η λήψη έγινε αργά το απόγευμα με αρκετά χαμηλό φωτισμό.

Ωραίος ρε φίλε ... Καιρός να αλλάξω φακο και στη δική μου, θα σου στείλω με Mail οτι βρήκα στο netνα την μαστορέψουμε...

ΥΓ. Πολύ καθαρό καρτέρι αυτό το απογευματινό ...χωρίς τη Zelda, τσίχλα δεν βρίσκεις εκεί .yel.

Ωραίος ρε φίλε ... Καιρός να αλλάξω φακο και στη δική μου, θα σου στείλω με Mail οτι βρήκα στο netνα την μαστορέψουμε...

ΥΓ. Πολύ καθαρό καρτέρι αυτό το απογευματινό ...χωρίς τη Zelda, τσίχλα δεν βρίσκεις εκεί .yel.
Χωρίς σκυλί εκεί δεν πας, δεν αξίζει, και ο χρόνος αντίδρασης είναι μηδαμινός αλλά έχει πουλάκια συνήθως και είναι 5 λεπτά από το σπίτι.
Για φακό θέλει λίγο ψάξιμο, οι φτηνοί από Κίνα είναι μια λύση αλλά θα υπάρξει συμβιβασμός στην ποιότητα εικόνας, για καλή ποιότητα δες εδώ http://www.stockoptics.com/board-lenses/ir-cut-board-lenses.html , χρειάζεται οπωσδήποτε το φίλτρο IR cut, τουλάχιστον σε όσες κάμερες έχουν περάσει από τα χέρια μου.

πατριδα εμενα αυτη παρεδωσε πνευμα και κατεληξα στην drift stealth 2

Back