σωστός ο Γιάννης !
να και μια μικρούλα στο 50άρικο
http://www.ebay.com/itm/Original-SJ...296676?hash=item35f33f9364:g:GDAAAOSw14xWFg-B
σωστός ο Γιάννης !
Υπάρχουν δυο επιλογές οι οποίες και καθορίζουν την γωνία λήψης.Καλησπέρα. Μέχρι 100-120° καλά ειναι, ειχα ψαχτει να αλλάξω στη gopro που έχω το φακό με 60°αλλα ο τεχνικός μου είπε πως είναι πολλή στενός και δε θα έχω καλο πεδιο. Ή συμβουλή ήταν πεδίο 100-120° και μετά μέσω επεξεργασίας από τα πολλά προγράμματα που υπάρχουν μπορούμε να κάνουμε ζουμ και αργή κίνηση.
Σωστός Δημήτρη, αυτό ακριβώς μου είπε και ο τεχνικός γιατί απέκλεισα τη πρόταση για τη κάμερα πάνω στο όπλο.Υπάρχουν δυο επιλογές οι οποίες και καθορίζουν την γωνία λήψης.
Αν πρόκειται για να τοποθετηθεί στο κεφάλι ,τότε δεν μπορεις να πας κατω απο 120 μοίρες.Κιαυτό γιατί ,αν στο κεφάλι βάλεις μια καμερα με γωνία 60 μοίρες, ,με τις κινήσεις και το συνεχόμενο γύρισμα του κεφαλιού , αυτό που θα αποτυπωθεί θα είναι μια ζαλάδα με γρήγορες εναλλαγές στην εικόνα.Γι αυτό και σ αυτες τις περιπτώσεις η γωνία είναι ,-και πρέπει να είναι-μεγάλη ,ούτως ώστε να καταγράφεται πιο ομαλά η κάθε κίνηση.
Αν τώρα η κάμερα προορίζεται για το όπλο 60 μοίρες οπωςδήποτε.
την είχα πριν πάρω την Sony
για την μπαταρία και τις 3.5 ώρες εγγραφής που την διαφημίζουν απλά το ξεχνάς δεν υφίσταται κάτι τέτοιο - 1080p 30 fps σχετικά καλές εγγραφές λίγο στις γρήγορες λήψεις ίσως ζαλίζει όταν βλέπεις το βίντεο
στα υπερ αδιάβροχη χωρίς θήκη στα 10 μέτρα ( δοκιμασμένη παράπανω από 10 μέτρα κανένα πρόβλημα )
την είχα δουλέψει πολύ σε περπατητό τσίχλας και τα πουλιά φαινόντουσαν καθαρά και καλά , σε καρτέρι έπρεπε να έρθει κοντά να το καταλάβεις
δυστυχώς με μια κάρτα της τελευταίας στιγμής που είχα πάρει από Public ( transcend ) παρέδωσε πριν καλά καλά προλάβω να περάσω τα βίντεο στον δίσκό ,,έχασα τα πάντα
η πρόταση μου είναι πάντως να μην δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που δεν τραβάει στα 1080p 60fps - σου προτείνω να αγοράσεις αυτήν -> Xiaomi η οποία είναι φουλ παραμετροποιήσιμη με scripts τα οποία περνάς με καλώδιο usb στην κάμερα και κάνει παπάδες
φτηνές μπαταρίες μπορείς να έχεις 2-3 φτηνά αξεσουάρ και μπόλικα για κάθε είδος χρήσης
ναι Κώστα
Θέλεις να σε ταράξω λίγο ;;
http://www.ebay.com/itm/SJ4000-2-0i...hash=item43ea92f79d:m:mwMwnKbYnPM_tseZwmMfTSQ
Δημήτρη λέω να την χτυπήσω φίλε… Τι είχα τι έχασα, ένα ποτό κοστίζει. Θα φαίνονται λες οι τσίχλες ?
Κώστα δεν ξέρω αν σωστή η γωνία λήψης που λεει στα χαρακτηριστικά.Νομίζω ότι μονο εδω λεει για 170μοιρεςΤην ίδια όπου την εχω βρει ,είναι με 120 μοιρες.τι να σου πω .Ετσι για την πλάκα και με τετοια τιμή αν θες παρτη.Ομως με 120.Δημήτρη λέω να την χτυπήσω φίλε… Τι είχα τι έχασα, ένα ποτό κοστίζει. Θα φαίνονται λες οι τσίχλες ?