Action cameras

Με ιμάντα στο κεφάλι μία χαρά βολευει, οι συγκεκριμένες τύπου gopro οι περισσότερες είναι παναλαφρες. Επίσης οι sj cam είναι από τις καλύτερες κινέζικες κάμερες σύμφωναε τα λεγομενα χρηστών. Επίσης αν δε κάνω λάθος πολλά έξτρα gopro ταιριάζουν σε αυτές.
σωστός ο Γιάννης !
να και μια μικρούλα στο 50άρικο
http://www.ebay.com/itm/Original-SJ...296676?hash=item35f33f9364:g:GDAAAOSw14xWFg-B

πάντως να έχουμε κατά νου οτι σε καμία περίπτωση η ποιότητα λήψεις δεν αποτυπώνεται με τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται ....
παίζουν ένα κάρο πράγματα ρόλο .. η ποιότητα του φακού , ο επεξεργαστής , σταθεροποιητής , θόρυβος , κωδικοποίηση εγγραφής κτλ κτλ
παράδειγμα πριν 2 χρόνια τραβούσαμε βίντεο με δυο κάμερες gopro 3 silver μια black και μια white την ιδια μέρα στις ίδιες συνθήκες πάνω σε longboard πατίνια..
η διαφορά σε συνθήκες καλού φωτισμού ήταν σχετικά μικρή .. εκεί που η διαφορά γινόταν πολύ μεγάλη ήταν στις αλλαγές φωτισμού .. και το χάος ήρθε όταν ειχε σουρουπώσει... διαφορά μεγάλη υπήρχε και στην σταθεροποίηση λόγο κραδασμών.
όποτε κατα την γνώμη μου μην περιμένει κανείς να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με μια κάμερα 50 ευρώ με μια go pro , sony κτλ φυσικά μπορεί να κάνει την δουλειά του και να ειναι μια χαρά για αυτό που την θέλει .
το άλλο που ήθελα να πώ είναι οτι δεν αξίζει κανείς να δώση 150+ ευρώ για μια κάμερα "κινέζικής" ποιότητας, εγώ θα έβαζα όριο στον εαυτό μου μια τέτοια με όσο το δυνατών καλύτερες κριτικές μέχρι το πολύ 70 ευρώ . πχ ψάχνω μια τέτοια με στενό φακό και βολική για το όπλο , έτσι για να με βοηθά στην εικόνα που εχω στην σκόπευση .. όχι τόσο για το βιντεο

Last edited:
Καλησπέρα. Μέχρι 100-120° καλά ειναι, ειχα ψαχτει να αλλάξω στη gopro που έχω το φακό με 60°αλλα ο τεχνικός μου είπε πως είναι πολλή στενός και δε θα έχω καλο πεδιο. Ή συμβουλή ήταν πεδίο 100-120° και μετά μέσω επεξεργασίας από τα πολλά προγράμματα που υπάρχουν μπορούμε να κάνουμε ζουμ και αργή κίνηση.
Υπάρχουν δυο επιλογές οι οποίες και καθορίζουν την γωνία λήψης.
Αν πρόκειται για να τοποθετηθεί στο κεφάλι ,τότε δεν μπορεις να πας κατω απο 120 μοίρες.Κιαυτό γιατί ,αν στο κεφάλι βάλεις μια καμερα με γωνία 60 μοίρες, ,με τις κινήσεις και το συνεχόμενο γύρισμα του κεφαλιού , αυτό που θα αποτυπωθεί θα είναι μια ζαλάδα με γρήγορες εναλλαγές στην εικόνα.Γι αυτό και σ αυτες τις περιπτώσεις η γωνία είναι ,-και πρέπει να είναι-μεγάλη ,ούτως ώστε να καταγράφεται πιο ομαλά η κάθε κίνηση.
Αν τώρα η κάμερα προορίζεται για το όπλο 60 μοίρες οπωςδήποτε.

Υπάρχουν δυο επιλογές οι οποίες και καθορίζουν την γωνία λήψης.
Αν πρόκειται για να τοποθετηθεί στο κεφάλι ,τότε δεν μπορεις να πας κατω απο 120 μοίρες.Κιαυτό γιατί ,αν στο κεφάλι βάλεις μια καμερα με γωνία 60 μοίρες, ,με τις κινήσεις και το συνεχόμενο γύρισμα του κεφαλιού , αυτό που θα αποτυπωθεί θα είναι μια ζαλάδα με γρήγορες εναλλαγές στην εικόνα.Γι αυτό και σ αυτες τις περιπτώσεις η γωνία είναι ,-και πρέπει να είναι-μεγάλη ,ούτως ώστε να καταγράφεται πιο ομαλά η κάθε κίνηση.
Αν τώρα η κάμερα προορίζεται για το όπλο 60 μοίρες οπωςδήποτε.
Σωστός Δημήτρη, αυτό ακριβώς μου είπε και ο τεχνικός γιατί απέκλεισα τη πρόταση για τη κάμερα πάνω στο όπλο.

την είχα πριν πάρω την Sony

για την μπαταρία και τις 3.5 ώρες εγγραφής που την διαφημίζουν απλά το ξεχνάς δεν υφίσταται κάτι τέτοιο - 1080p 30 fps σχετικά καλές εγγραφές λίγο στις γρήγορες λήψεις ίσως ζαλίζει όταν βλέπεις το βίντεο

στα υπερ αδιάβροχη χωρίς θήκη στα 10 μέτρα ( δοκιμασμένη παράπανω από 10 μέτρα κανένα πρόβλημα )

την είχα πριν πάρω την Sony

για την μπαταρία και τις 3.5 ώρες εγγραφής που την διαφημίζουν απλά το ξεχνάς δεν υφίσταται κάτι τέτοιο - 1080p 30 fps σχετικά καλές εγγραφές λίγο στις γρήγορες λήψεις ίσως ζαλίζει όταν βλέπεις το βίντεο

στα υπερ αδιάβροχη χωρίς θήκη στα 10 μέτρα ( δοκιμασμένη παράπανω από 10 μέτρα κανένα πρόβλημα )

Παυλο καλησπερα,

Στα μικρα θηραματα (τσιχλες κοτσυφια) φαινοταν καθολου το πουλι?
Εχεις τραβηξει κανενα βιντεακι να δουμε?

Ευχαριστω πολυ!

την είχα δουλέψει πολύ σε περπατητό τσίχλας και τα πουλιά φαινόντουσαν καθαρά και καλά , σε καρτέρι έπρεπε να έρθει κοντά να το καταλάβεις

δυστυχώς με μια κάρτα της τελευταίας στιγμής που είχα πάρει από Public ( transcend ) παρέδωσε πριν καλά καλά προλάβω να περάσω τα βίντεο στον δίσκό ,,έχασα τα πάντα

η πρόταση μου είναι πάντως να μην δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που δεν τραβάει στα 1080p 60fps - σου προτείνω να αγοράσεις αυτήν -> Xiaomi η οποία είναι φουλ παραμετροποιήσιμη με scripts τα οποία περνάς με καλώδιο usb στην κάμερα και κάνει παπάδες

φτηνές μπαταρίες μπορείς να έχεις 2-3 φτηνά αξεσουάρ και μπόλικα για κάθε είδους χρήση

Last edited:
την είχα δουλέψει πολύ σε περπατητό τσίχλας και τα πουλιά φαινόντουσαν καθαρά και καλά , σε καρτέρι έπρεπε να έρθει κοντά να το καταλάβεις

δυστυχώς με μια κάρτα της τελευταίας στιγμής που είχα πάρει από Public ( transcend ) παρέδωσε πριν καλά καλά προλάβω να περάσω τα βίντεο στον δίσκό ,,έχασα τα πάντα

η πρόταση μου είναι πάντως να μην δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που δεν τραβάει στα 1080p 60fps - σου προτείνω να αγοράσεις αυτήν -> Xiaomi η οποία είναι φουλ παραμετροποιήσιμη με scripts τα οποία περνάς με καλώδιο usb στην κάμερα και κάνει παπάδες

φτηνές μπαταρίες μπορείς να έχεις 2-3 φτηνά αξεσουάρ και μπόλικα για κάθε είδος χρήσης

Αυτη εδω δεν ειναι???????

http://www.vickmall.com/original-xi...h-4-0-waterproof-diving-standard-edition.html

Η καμερα , ενα σετ με δυο μπαταριες και φορτιστη βαση και μια αδιαβροχη θηκη original μου βγαινει 116 ευρω....
Μολις πληρωθω την παραγγελνω.
Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια

Δημήτρη λέω να την χτυπήσω φίλε… Τι είχα τι έχασα, ένα ποτό κοστίζει. Θα φαίνονται λες οι τσίχλες ?

Με 170 μοίρες που είδα ότι έχει φακό δεν θα βλέπεις τσίχλα μακρύτερα από τα 5 μέτρα...

Εγώ εχω με 90 μοίρες και ζορίζομαι ...:(:(

Τελικά βρε παιδιά υπάρχει κάμερα οικονομική που να έχει 60 μοιρες φακό??? ή κάτω απο 90 που λέει ο Μενιος

Εγώ εχω αυτή την κάμερα
http://www.ebay.com/itm/New-Innovv-...ra-Video-Sport-CAR-DVR-G-sensor-/311362533378
Με 90 μοίρες φακο και θελω να βάλω 60αρι , με πατέντα βέβαια ...
Ακόμα και με 90 στο σκοπευτήριο δεν φαίνονται οι δίσκοι ... Οι τσίχλες ειναι σαν πεταλούδες ...
Πιστεύω οτι με 60 θα ειναι σούπερ ...;)

Δημήτρη λέω να την χτυπήσω φίλε… Τι είχα τι έχασα, ένα ποτό κοστίζει. Θα φαίνονται λες οι τσίχλες ?
Κώστα δεν ξέρω αν σωστή η γωνία λήψης που λεει στα χαρακτηριστικά.Νομίζω ότι μονο εδω λεει για 170μοιρεςΤην ίδια όπου την εχω βρει ,είναι με 120 μοιρες.τι να σου πω .Ετσι για την πλάκα και με τετοια τιμή αν θες παρτη.Ομως με 120.

Back