Το βίντεο που έβαλε ο Παύλος, είναι εμπορικός κράχτης και έχει γυριστεί και επεξεργαστεί επαγγελματικά για ευνόητους σκοπούς. Οι τουφεκιές είναι από 15 μέτρα οι πιο κοντινές μέχρι 30 μέτρα οι πιο μακρινές. Τα βίντεο που απεικονίζουν την πραγματικότητα είναι αυτά που έβαλε ο Άρις από απλούς χρήστες.Ρε παιδιά,τα στιγμιότυπα που είναι λες και θα το ακουμπήσεις με τα χέρια το παπί σε τι απόσταση είναι περίπου;
Τρομερή ποιότητα πάντως η κάμερα.
Μια χαρά το βιντεάκι σου. Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ για κάποια κυνήγια και βόλτες με τη μηχανή.τα πρωτα πλανα με την καμερα σε κυνηγι τσιχλας.....
Που ξέρεις μπορεί να σε περιμένει μια καινούργια καριέρα..Αμάν κάνει ο Σειρηνακης..Αν και έτσι όπως πάει το κυνήγι βλέπω να την χρησιμοποιώ αλλού…![]()
Δεν νομίζω ότι αυτοί που τραβάνε τα σκυλιά τους ή τους φίλους τους να τους σημαδεύουν με τα όπλα. Προφανώς έχουν την κάμερα στο κεφάλι.Δεν είναι κάπως επικίνδυνο αυτό με την κάμερα στο όπλο; Όσο και να πεις τις περισσότερες φορές, το όπλο στρέφεται απέναντι σε συγκυνηγό ή σε σκύλο ...
Γιώργο υπάρχουν πολλά βίντεο στο Youtoube που έχουν τη κάμερα στο όπλο και δείχνουν το σκύλο, άσε που κάποιοι μετά γυρίζουν το όπλο και μιλάνε ή δείχνουν το πουλί.Δεν νομίζω ότι αυτοί που τραβάνε τα σκυλιά τους ή τους φίλους τους να τους σημαδεύουν με τα όπλα. Προφανώς έχουν την κάμερα στο κεφάλι.
Ο ιμάντας κεφαλής είναι ξεχωριστός και κοστίζει 30 ευρώ....Η κάμερα έχει αδιαβροχο ποίηση αλλά σε καλή βροχή θέλεις την θήκη η οποία και αυτή κοστίζει 3.....συνολικά κάμερα ιμάντας και θήκη κοστίζουν 160Μια χαρά το βιντεάκι σου. Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ για κάποια κυνήγια και βόλτες με τη μηχανή.
Μπορείς να μας πεις εάν ο ιμάντας κεφαλής πρέπει να παραγγελθεί σαν αξεσουάρ και αν είναι αδιάβροχη; Σε ευχαριστώ
Τσάμπα πραμα.....τι είναι 600 ευρωπουλα;;;;χαχαχαχαχα. ....α ρε αμερικανε ζημιές κάνεις με αυτά που βγαζειςΟχι Μακη δεν κυκλοφορει, η τιμη της ειναι καπου στα 600 ευρωπουλα...
Δες στο www.shotkam.com
170° μοίρες είναι ο φακός της hero. Έχω τη hero3 silver. Ότι αλλη θέλεις να ρωτήσεις, ελεύθερα.Παιδιά ξέρεις κανείς σας τι φακό εχειη gopro hero( μοιρες) ? την εχει κανεις σας?
Έχει μια ρύθμιση για πιο κοντινό πλάνο, δεν μικραίνει τις μοίρες, εγώ που το δοκιμασα η διάφορα ήταν ελάχιστη, δεν είναι άξια αναφοράς. Με αυτές τις μοίρες μέχρι τα 20 το πολλή 25 μέτρα ίσα που φενεται πουλί σε μέγεθος κιχλας. Δεν είναι ιδανική για κυνήγια καρτεριου σε μικρά θηράματα, το ιδανικό θα ήταν μέχρι το πολλή 90° για να φενονται τα πουλιά με μικρό μέγεθος. Βέβαια τώρα διαβάζω υπάρχουν από την εταιρεία ανταλλακτική φακοί που έχουν πεδίο 60°. Ο ιμαμντας δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία αλλά τον βρίσκεις σε σάιτ από 15 έως 35€. Από ποιότητα εικόνας και κατασκευής είναι άριστη, σαν εταιρεία έχει παρά πολλά extra, κάποια βέβαια σε τιμές τσιμπημενες.Γιάννη ισχύει οτι μπορεις να αλλαξεις τις μοιρες του φακου απο τις ρυθμίσεις? Εσυ με τις 170 μοιρες μεχρι ποια αποσταση ληψης εισαι ευχαριστημένος? Είχε ιμάντα για το κεφάλι στη συσκευασία?
Η session αποτι γνωριζω ειναι καμερα για να την κανεις mount η σε αυτοκινητο, μηχανη, ποδηλατο η ακομα και πανω στο οπλο με ειδικες τροποποιησιες για αυτο τον λογο εναι και τοσο μικρη. Το καλο ειναι οτι εχει πολυ καλη αναλυση και ειναι φθηνη σε σχεση με τις αλλες gopro, το κακο ειναι οτι εχει πολυ μικρη διαρκεια μπαταριας και οτι δεν μπορεις να την βαλεις στο κεφαλι. Εξαρταται παντα γιατι δουλεια την θελεις. Ελπιζω να βοηθησα καπως ΑντωνηΓια σας
Έχει κάποιος εδώ στο φόρουμ την GoPro hero 4 session ????
τι γνώμη έχετε ???