ΕξαϋλωνονταιΔεν βρίσκεις σκάγια όταν τα τρως; εγώ με το 9αρι ποτέ.

ΕξαϋλωνονταιΔεν βρίσκεις σκάγια όταν τα τρως; εγώ με το 9αρι ποτέ.
Ιταλός εισαι μωρε, που ριχνεις Νο12...;;;Κοιτα περπατητο μεσα σε ελαιωνες δεν κανω, κυριως σε συσταδες με σκινα και ρεματα.Ο λογος ειναι οτι οι ευκαιριες ειναι λιγες και περισοτερο γινεται ζημια στα δεντρα.Σε κλειστα καρτερια ομως χρησιμοποιω αλατιερες.
Παραδοξως δεν εχω το αγαπημενο μου αλλης κυπριακης βιοτεχνιας.Οι κυπριοι συναδελφοι ξερουν για πιο μιλω![]()
Εχω ριξει και νο13 ενα κουτακι 33γρ.Πηρα τσιχλα δεν θα πω αποσταση(ζωντανη βεβαια με 2 σκαγια στη φτερουγα και στο ματι) με gemini sk1 που νομιζα οτι ειχα νο12 και ελεγα κοιτα ρε που χτυπαει.Οταν μαζεψα τον καλυκα και ειδα το φυσιγγι νο13 εμεινα μλκς.Βεβαια δεν τα ξανα πηρα τα νο12 με καλυπτουν πληρως.Ιταλός εισαι μωρε, που ριχνεις Νο12...;;;
Ωραια κ γουστοζικα ειναι.
Αυτα δεν τα εχω δοκιμασει παρε ομως τα mezzo 30γρ. θα σε καλυψουν πληρως νο10View attachment 79022
Γνώμη για ν8 32γρ λαμπρό ;
Με νορμάλ καιρό θα σε ικανοποιήσουν καλύτερα για απογευματινο, πρωί δεν νομίζω να σε βοηθήσουν. Θα ψάχνεις τα τσοκ.Έχει γνώμη κανείς συνάδελφος αν, τα κάποτε εξαιρετικά και πρόσφατα απαράδεκτα, Euromix έχουν βελτιωθεί;
Φοβερά για καλοκαιρινά πανηγύρια.View attachment 79022
Παραμένουν απαράδεκτα.Έχει γνώμη κανείς συνάδελφος αν, τα κάποτε εξαιρετικά και πρόσφατα απαράδεκτα, Euromix έχουν βελτιωθεί;
Αυτό το "απαράδεκτα" πώς μεταφράζεται στην καθομιλουμένην για να το καταλάβει κι ο πιό αδαής;Παραμένουν απαράδεκτα.
Παλιά θα έπαιρνες 6 πουλιά στο κουτί τις καλές μέρες.Μετα μια μαξιλαροθήκη την γέμιζες άνετα από τα πούπουλα που θα μάζευες.Ο κατασκευαστής επιμένει να το κρατάει για οικολογική χρήση.Αυτό το "απαράδεκτα" πώς μεταφράζεται στην καθομιλουμένην για να το καταλάβει κι ο πιό αδαής;
Τι είχαν πρώτα λόγου χάριν και τώρα το έχασαν ;
Το μυστικό είναι ψιλά σκάγια ειδικά στο περπατητο.........Φέτος πήρα να δοκιμάσω φυσίγγια μισόταπα Νο 9 και Νο 8 που έχουν μεγαλύτερο άνοιγμα τουφεκιάς από τον συγκεντρωτήρα και κάπως λιγότερο από τα διασποράς.
Άντε να δούμε τι έργο θα παιχτεί.
Δεν έχεις δίκιο στο 100%...Παλιά θα έπαιρνες 6 πουλιά στο κουτί τις καλές μέρες.Μετα μια μαξιλαροθήκη την γέμιζες άνετα από τα πούπουλα που θα μάζευες.Ο κατασκευαστής επιμένει να το κρατάει για οικολογική χρήση.
Γιατι το λεςΦοβερά για καλοκαιρινά πανηγύρια.
Γιατί υπάρχουν καλύτερα φυσίγγια.Γιατι το λες
Αυτό το νούμερο (10) δεν το έχω ρίξει ποτέ.Το μυστικό είναι ψιλά σκάγια ειδικά στο περπατητο.........
Για δοκίμασε νούμερο 10 ακόμη και συγκεντρωτηρα με τσοκ 5 η 4* να δεις.........
Δοκίμασε αυτά από λάμπρο. Θα πουν και τα παιδιά αν θέλουνView attachment 79022