Σήμερα ήταν και η πρώτη πρακτική δοκιμή επί του πεδίου για τις Walkers Silencer Digital Ear Protection 2 pk. που μου έφερε δώρο η σύντροφος από ταξίδι της στο εξωτερικό πριν λίγο καιρό.
Είναι ίδιες με αυτές που έχει ο καλκατζακος
https://www.kalkantzakos.com/Product/5404/silencer,-ilektronika-oto-vusmata-walkers
Παίρνουν κανονικες μπαταρίες όχι επαναφορτιζομενες.
Με άφησαν πολύ πολύ ικανοποιημένο. Ηταν πολύ άνετες για τις 5 ώρες που τις φόρεσα. Στην χαμηλή ένταση (ευτυχώς φαίνεται δεν έχω καταπονησει ακόμα πολύ τα αυτιά μου) άκουγα με πολλη λεπτομέρεια όλους τους ήχους, χωρίς παρασιτα και με πλήρη επίγνωση από πού ερχόταν ο ήχος ως κατευθυνση. Οι ντουφεκιες που εριξα ακουγονταν με τη μείωση που τους έκαναν σαν να είναι πολύ μακρια. Σε σχέση με τις peltor tactical 6s που είχα πριν θεωρώ ότι έχουν ελαφρώς καλύτερη ποιοτητα ήχου, αλλά ανυπέρβλητα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Στο περπατητο που έκανα για κορακοειδη ούτε έφυγαν, ούτε με ενόχλησαν ούτε τίποτα.
Στο τέρμα που δοκίμασα είχαν αρκετό λευκό θόρυβο, αλλά άκουγα μέχρι και συρσιματα ερπετών σε μια σχετικά μακρυνη βατιωνα.
Χάρις αυτές η ευστοχία μου στα κουνούπια έφτασε το απόλυτο. Δεν προλάβαιναν να με πλησιάσουν και τα είχα πάρει γραμμή ότι με φερμαραν και τα είχα λιώσει εν πτηση... Μάλλον θα κάνουν απόσβεση οι ωτασπιδες από το autan που θα καταργήσω...
Για ο, τι νεότερο θα ενημερώνω..