Φυσίγγια για τρυγόνι

Ολοι αυτο κανουμε πλεον. Και οχι μονο στα κυνηγια δυστυχως. Και για να επιστρεψουμε στο θεμα... Εγω εναρξη με τα αυτα τα χρεπια hyperion sporting νο9 του...Ρουμιλιωτη και ναβαρο 30 προπερσινα νο8....
Έχεις point, το .sex hard. το θέμα ! Επιστροφή στο θέμα και στο ποια εταιρεία θα βρίζουμε φέτος για τα κλαμπανισματα μας!
 
Απορώ γιατί ψάνεσαι όταν υπάρχει ο ένας και μοναδικός!
Έχεις δίκιο ρε φίλε αλλά λέω μηπως και φέτος πάρει τα πρωτεία κάποια άλλη εταιρεία ...το υποσχεθηκα πέρσι στον εαυτό μου ,δε ξαναβάζω φυσέκια της στα τουφεκιά μου. .sarcastic.
 
για να πω την αληθεια το Α132 το βρηκα καλο. Οπως και τα μονοβολα Παλα.. οτιδηποτε αλλο κλαμα μαυρο....
Ευτυχώς δεν έχουμε γουρούνια για να δοκιμάσω μονοβολα..το α132 είναι μάλλον αντίστροφη μέτρηση που έχει εφεύρει η εταιρεία για μπινελικια ..
 
Άστο φίλε..πόνεσε η ψυχή μου.. 14 ή 14.50 εδωσα..είπα φέτος μιας και πέρσι ζοριστηκα οικονομικός και με τις αυξήσεις,φέτος πριν ξεκινήσει η σεζόν κάθε εβδομάδα να παίρνω ένα πακέτο φυσέκια και αν χρειαστούν περισσότερα για τον Οκτώβριο που πάντα έχουμε τσιχλιτσες να μου βγει λίγο πιο υποφερτό το ψιλοφορτομα. Αλλά ήθελα να το δοκιμάσω το 3α το 33αρι γιατί με του Δορκα τα φθλυσεκια έχω μείνει ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα με το 40 σεμι !
FB_IMG_1688498593092.jpg
Αντί να δώσεις 15€ για τα 33γρ του Δορκάς δώσε 9€ και πάρε αυτό στα 32γρ της ίδιας εταιρείας που είναι δοκιμασμένο χρόνια Αύγουστο με θετικά αποτελέσματα.
 
Back
Top