Ευχαριστω πολυ νασαι καλα!!!Είχα ρίξει ενα κουτί σε 10αρι νούμερο.
Πολύ καλό και φονικό σε μεγάλες αποστάσεις στο περπατητο. Πάντως δεν σκορπανε πολύ, τα εριξα με πλαγιο 2&3* και αυλο 18,3. Απλά θα διορθώσουν ενα μικρό σκοπευτικό λάθος

Ευχαριστω πολυ νασαι καλα!!!Είχα ρίξει ενα κουτί σε 10αρι νούμερο.
Πολύ καλό και φονικό σε μεγάλες αποστάσεις στο περπατητο. Πάντως δεν σκορπανε πολύ, τα εριξα με πλαγιο 2&3* και αυλο 18,3. Απλά θα διορθώσουν ενα μικρό σκοπευτικό λάθος
Τασο ο Γκιουλεκας εχει και τα lambro tordo 30gr οπως και τα imperial.Ευχαριστω πολυ νασαι καλα!!!![]()
δεν νομιζω να εχει imperial διασπορας ο Γκιουλεκας(δεν ξερω καν αν υπαρχουν imperial διασπορας)Τασο ο Γκιουλεκας εχει και τα lambro tordo 30gr οπως και τα imperial.
Με συγκεντρωτηρα ειναι στα 30 32 34 γρ.δεν νομιζω να εχει imperial διασπορας ο Γκιουλεκας(δεν ξερω καν αν υπαρχουν imperial διασπορας)
Συνηθως τα κυνηγαω με 5&3 στο δικανο και 30 γρ αλλα απο περυσι αποφασισα να ξεκιναω τη χρονια με ενα πλαγιο Μiroku κληρονομια 1*3* και ψαχνω για καποιο φτηνο διασποραςΠερυσι εριξα τα DIVA 31 του Καραμανιδη και ηταν μια χαρα αλλα απο 6.50 τα πηγε 7.70 και το θεωρω λιγο κοροιδιαΜε συγκεντρωτηρα ειναι στα 30 32 34 γρ.
Αν εχεις τσοκακια βαλε μουφα η 4αρι.
Για μενα το ορτυκι δε θελει ακριβο φυσιγγι..
Και με αλατι πεφτει
Τα ειπες ολαΠαλαιότερα τα καλύτερα ορτυκυνηγια τα έχω κάνει με 20αρια (betinsoli diamond και Benelli montefeltro) και φυσηγγια Rio 23 γρ και 3Α 25γρ. Λίγα γραμμάρια, ξεκούραστα λόγω ζέστης, ανεπαίσθητο λάκτισμα και το ορτυκι άθικτο.
Ετσι ακριβως ειναι συνονοματε αλλα υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις που πρεπει να τουφεκισεις ακαριαια για να νη μπει το πουλι στα βαμβακια η καλαμποκια που ειναι στα 6-7 μετραΕπισης μη ξεχνας οτι για πολλους η τουφεκια αυτη ειναι και η μονη εξασκηση για τη αυθορμητη μπηχτη στη Βασιλισσα!!Κυνηγαμε για πολλους και διαφορους λογους το ταπεινο και πανεξυπνο ορτυκακιΔοκιμασε Μεσοταπα Μezzo 30γρ 9-10ν...
Αν κ με συγκεντρωτήρα στο 3-1* μια χαρα την κάνεις την δουλεια σου αν εχεις υπομονη..
Δεν ειναι μπεκατσα να κρυφτει στο πυκνο,τα ορτυκοτοπια ειναι ανοιχτα..
Η μονη ένσταση που εχω ειναι μηπως κ προλαβει κ το τρεχει απο πισω ο σκυλος εφοσον δεν τουφεκισεις εγκαιρα..
Αποστόλη μιλάμε για ένα θήραμα που δεν κάνει τσαλιμια, πετάει στρωτα σε ανοικτό πεδίο,πέφτει εύκολα ενώ τουφεκεται σε κοντινές αποστάσεις. Ψυχραιμία θέλει και ενα ελαφρύ φυσηγγι.Τα ειπες ολα
Εγραψα και αλλου οτι φετος θα κανω οπωσδηποτε μια δοκιμη με 24 skeet αν εχεται να προτεινεται καποιο με χαμηλη ανακρουση οσοι ριχνεται σκητ θα ημουν ευγνωμωνΠαλαιότερα τα καλύτερα ορτυκυνηγια τα έχω κάνει με 20αρια (betinsoli diamond και Benelli montefeltro) και φυσηγγια Rio 23 γρ και 3Α 25γρ. Λίγα γραμμάρια, ξεκούραστα λόγω ζέστης, ανεπαίσθητο λάκτισμα και το ορτυκι άθικτο.
Τάσο τα περισσότερα φυσηγγια του σκητ είναι με χαμηλή ανακρουση και μεγάλη ταχύτητα. Σχεδόν όλα τα σκηταδικα που έχω ρίξει ήταν μαλακά ( εκτός του παλιού Πυρκάλ που ήταν δυναμίτης) με κορυφαία τα gorilla, rc competition, Lambro 5 σε αυτή τη χρηματική κατηγορία γιατί υπάρχουν σαφώς και ακριβότερα όχι όμως απαραίτητα πολλή καλύτερα. Αυτά που σου αναφέρω δεν σημαίνει πώς τα υπόλοιπα υστερούν τόσο πολλή.Εγραψα και αλλου οτι φετος θα κανω οπωσδηποτε μια δοκιμη με 24 skeet αν εχεται να προτεινεται καποιο με χαμηλη ανακρουση οσοι ριχνεται σκητ θα ημουν ευγνωμων
Ευχαριστω Γιαννη.shake.Τάσο τα περισσότερα φυσηγγια του σκητ είναι με χαμηλή ανακρουση και μεγάλη ταχύτητα. Σχεδόν όλα τα σκηταδικα που έχω ρίξει ήταν μαλακά ( εκτός του παλιού Πυρκάλ που ήταν δυναμίτης) με κορυφαία τα gorilla, rc competition, Lambro 5 σε αυτή τη χρηματική κατηγορία γιατί υπάρχουν σαφώς και ακριβότερα όχι όμως απαραίτητα πολλή καλύτερα. Αυτά που σου αναφέρω δεν σημαίνει πώς τα υπόλοιπα υστερούν τόσο πολλή.
Παλαιότερα τα καλύτερα ορτυκυνηγια τα έχω κάνει με 20αρια (betinsoli diamond και Benelli montefeltro) και φυσηγγια Rio 23 γρ και 3Α 25γρ. Λίγα γραμμάρια, ξεκούραστα λόγω ζέστης, ανεπαίσθητο λάκτισμα και το ορτυκι άθικτο.
Τσιχλα περπατητο δεν πας?Επισης μη ξεχνας οτι για πολλους η τουφεκια αυτη ειναι και η μονη εξασκηση για τη αυθορμητη μπηχτη στη Βασιλισσα!!
εκεινη την εποχη συνηθως παω για μπεκατσαΤσιχλα περπατητο δεν πας?
Εχει δοκιμασει καποιος του Τριμη τα 31 γραμμαρια τα διασπορας?