Το θέμα είναι πότε θα έρθει.Για να το δοκιμάσω.
Θεσσαλονικη-ΚαρασαβιδηςΦιλε μου σε ποιο μαγαζι τα βρηκες; ειναι Αθηνα;
Ευχαριστω πολυ!Θεσσαλονικη-Καρασαβιδης
αν έχει δοκιμάσει κανένας;;;;;;Έχει δοκιμάσει κανένας με σκάγια σε μορφή φακής ;
Υπάρχουν τέτοια σκάγια στην Ελλάδα ;
Έχουμε καμιά αποτύπωση ;
Λες για τα παλια clever mirage ferma?αν έχει δοκιμάσει κανένας;;;;;;
ακου λέει!!!!!
υπήρχαν 2 μάρκες
RC & Mirage
τα RC καταργηθηκαν σίγουρα
Εχω....κ εχουν σκαγια φακες...δεν εχω ριξει κανενα σε πινακα απο περιεργεια....Τα επισης Ιταλικά Zanolleti double dispersor 40γρ
Βάρα ένα στα 10.Εχω....κ εχουν σκαγια φακες...δεν εχω ριξει κανενα σε πινακα απο περιεργεια....
Κ δεν κρεμαω το χαρτονι απο ενα καλαμι....Βάρα ένα στα 10.
Γυαλιά απαραίτητα ... Μπορεί να γυρίσει κανένα πίσω![]()
ModΚ δεν κρεμαω το χαρτονι απο ενα καλαμι....
Με τη τσοκαρισμα να ριξω στα 10m..;;;
θα σου απαντήσω ως εξής:Λες για τα παλια clever mirage ferma?
Να προσθεσω κ μια τρίτη, Τα επισης Ιταλικά Zanolleti double dispersor 40γρ που κ αυτα τα εισήγαγε ο Αλαμανος πριν κάτι χρόνια....
Τι είχες δει, είχαν όντως επικίνδυνη κ ακανόνιστη διασπορά?
Γιατί ;όσον αφορά τα κυβοειδη σκάγια ειναι όντως πολυ επικίνδυνα
ακριβώςΓιατί ;
Τελείως απρόβλεπτες κατανομές ;
Αν με ανοιχτό τσοκ "δεν χρειάζονται τα διασποράς", τότε με φουλ τσοκ η λύση είναι απλούστατη: διασπορέας Gualandi !!!πενία τεχνας κατεργαζεται
τις πολλες δοκιμές και τις αλχημείες στα διασποράς
τις εκανα όταν κυνηγούσα φερμα με φουλ τσοκ
με ανοιχτό τσοκ τα διασποράς δεν τα πολυχρειαζεσαι
μονο στην μπεκατσα κι οχι πάντα
Μήπως δεν έχουν υπάρξει κ παρομοιες περιπτωσεις όταν σε τσοκ διασπορας χρησιμοποιήθηκαν φυσιγγια διασπορας.....Με σκαγια κυβους και φακες εχουν τραυματισει και σκοτωσει σκυλια
αλλο κυβοιΤο εχω ξαναγραψει.Με σκαγια κυβους και φακες εχουν τραυματισει και σκοτωσει σκυλια Ας φευγει και καμοια ,θα την ξαναβρουμε πιο περα .
Ξερω κυνηγους που σκοτωσαν τα σκυλια τους.Μεγαλο φαρμακι πηραν Δεν ειναι αστεια .Χρονια πολλα σε ολους
εδω μιλαω για ΚΥΒΟΕΙΔΗ σκάγιαακριβώς
χάνονται σκάγια και δεν ξέρεις που πάνε
μιλαμε για δοκιμές σε χαρτί 1Χ1 τοποθετημένο σε τοίχο 3Χ12 (περίπου) να ψάχνεις σκάγια και στον τοιχο και να μην τα βρίσκεις