Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
επισης, παιδια 5αρι φυσηγγι για φασσα ειναι υπερβολη πιστευετε??

Μια χαρα ειναι κ το 5αρι αλλα θελει λιγο περισσοτερο σφιξιμο στο τσοκ... Ας πουμε 3 κ 2 αστρα... Με το 6αρι παιζεις πολυ ωραια κ με τα 3 αστρα σε ολες τις αποστασεις... Το σημαντικοτερο απο ολα ειναι να μην λυπασαι την προσκοπευση, αυτος ειναι ο νουμερο ενα λογος της αποτυχιας...

Κάτι φάνηκε σήμερα προς Άρτα..Θα χούμε ή νωρίτερα μπασίματα φέτος..ή μεγαλύτερης διάρκειας!

πάνω σου !!!

μου έκατσε καλή και φέυγω Πτολεμαίδα για 2-3 μέρες για κάτι περιουσιακά προς τέλος της άλλης εβδομάδας οπότε και θα κάνω τις απαραίτητες εξόδους

Τώρα που έχεις και ανταποκριτή στην περιοχή σου ,ποός τη χάρη σου.....sarcastic.
Γειά σου Δημήτρη, τώρα που ο γιος μου φοιτεί στο Αντίρριο και έχω άμεση ενημέρωση σου έχω μια πρόταση... κερνάς καφέ και κερνάω πριβέ καρτέρι.hunter.1...αρκεί βέβαια να αντέχεις την ταλαιπωρία!!! Φυσικά, μαζί μας και ο Ιάκωβος...

Γειά σου Δημήτρη, τώρα που ο γιος μου φοιτεί στο Αντίρριο και έχω άμεση ενημέρωση σου έχω μια πρόταση... κερνάς καφέ και κερνάω πριβέ καρτέρι.hunter.1...αρκεί βέβαια να αντέχεις την ταλαιπωρία!!! Φυσικά, μαζί μας και ο Ιάκωβος...
Ζω για να ταλαιπωρούμαι και ταλαιπωρούμαι για να ζω !
.sarcastic.

Καλησπερα παιδια σημερα εκανα τη ν 1 μ βολτα κεντρικη μακεδονια σε μερια γεματη μπασιμοκαρτερα,κ πηραμε το απολυτο 0.ασε που ειχε κ ζεστη..αν δν κρυαδισει ο καιρος δν βλεπω να ξαναπηγαινω.ειναι νωρις ακομα.απο τσιχλες επισης δν ειχε κτ το ιδιαιτερο.αλλα εδω μιλαμε για τις μεγαλες οπως λενε οι ντοπιοι..

Ξερεις κτ;;;.my man. γενικα πολλοι απο την περιοχη μ λενε τελος του μηνα οτι θα παιξουν πουλια..τωρα τι να πω ειδωμεν.εξαλλου κ καθε μερα δν γινεται να πηγαινουμε...

κοιτα. μετα της 10-15 του μηνα, παρακολουθεις. βλεπεις ποτε εχει καθαρο καιρο και β-βα ανεμους. ειναι καιρος και μερες που αγαπουν η φασσες για να ταξιδεψουν.
της αλλες μερες αστες στην ακρη.
+1

εγώ είμαι έτοιμος πάντως - 13 του μήνα ημέρα Τρίτη ανεβαίνω στην όμορφη Μακεδονία και 14 Τετάρτη κυνηγάω για 4-5 μέρες

τα Bornaghi τα πήρα για το φιλαράκι μου που με περιμένει στο χωριό,,,κάθε χρόνο του πάω δωράκια τέτοιοι άνθρωποι το αξίζουν και με το παραπάνω !!!

εγώ είμαι έτοιμος πάντως - 13 του μήνα ημέρα Τρίτη ανεβαίνω στην όμορφη Μακεδονία και 14 Τετάρτη κυνηγάω για 4-5 μέρες

τα Bornaghi τα πήρα για το φιλαράκι μου που με περιμένει στο χωριό,,,κάθε χρόνο του πάω δωράκια τέτοιοι άνθρωποι το αξίζουν και με το παραπάνω !!!

Δηλαδή Παύλο πας με 150 φυσσίγγια δικά σου για 5 μέρες μας κάνουν 30 τη μέρα !!
Γουστάρω ρε φίλε να βρεις πουλιά και να να τα ρίξεις ,και όταν με το καλό επιστρέψεις ,να μας στραβώσεις με τις φωτογραφίες σου και να μας ανάψεις τα αίματα για να φύγουμε και μεις .......sarcastic.

επειδή το έχω δει το έργο και έχει τύχει να ξεμείνω από φυσίγγια στην φάσσα,πάντα όταν ανεβαίνω χωριό παίρνω κάτι παραπάνω γιατί οι 4-5 μέρες μπορεί να αυξηθούν ανάλογα με το τί θα βρούμε,,,,,σαν ημερομηνία πάντως έχουμε πάρει πουλιά,μπορεί βέβαια να μη βρούμε και τίποτα αλλά ας το ξεχάσουμε αυτό δεν μας συμφέρει να το λέμε .my man.

Status
Not open for further replies.
Back