Oχι δεν είναι υπερβολή εννοούσα.αρα καλα δν ειναι τα 5αρια σκαγια??
Oχι δεν είναι υπερβολή εννοούσα.αρα καλα δν ειναι τα 5αρια σκαγια??
επισης, παιδια 5αρι φυσηγγι για φασσα ειναι υπερβολη πιστευετε??
Απο το στόμα σου και στου..καιρού το αυτιΚάτι φάνηκε σήμερα προς Άρτα..Θα χούμε νωρίτερα μπασίματα φέτος..η μεγαλύτερης διάρκειας!
Κάτι φάνηκε σήμερα προς Άρτα..Θα χούμε ή νωρίτερα μπασίματα φέτος..ή μεγαλύτερης διάρκειας!
Κάτι φάνηκε σήμερα προς Άρτα..Θα χούμε ή νωρίτερα μπασίματα φέτος..ή μεγαλύτερης διάρκειας!
Γειά σου Δημήτρη, τώρα που ο γιος μου φοιτεί στο Αντίρριο και έχω άμεση ενημέρωση σου έχω μια πρόταση... κερνάς καφέ και κερνάω πριβέ καρτέριΤώρα που έχεις και ανταποκριτή στην περιοχή σου ,ποός τη χάρη σου....![]()
Ζω για να ταλαιπωρούμαι και ταλαιπωρούμαι για να ζω !Γειά σου Δημήτρη, τώρα που ο γιος μου φοιτεί στο Αντίρριο και έχω άμεση ενημέρωση σου έχω μια πρόταση... κερνάς καφέ και κερνάω πριβέ καρτέρι...αρκεί βέβαια να αντέχεις την ταλαιπωρία!!! Φυσικά, μαζί μας και ο Ιάκωβος...
Μ' αρέσεις!!!Ζω για να ταλαιπωρούμαι και ταλαιπωρούμαι για να ζω !
![]()
.xm.Με βάζεις σε αναμμένα κάρβουνα και δε μπορώ να βγώ και το ΣαββατοκύριακοΚάτι φάνηκε σήμερα προς Άρτα..Θα χούμε ή νωρίτερα μπασίματα φέτος..ή μεγαλύτερης διάρκειας!
+1κοιτα. μετα της 10-15 του μηνα, παρακολουθεις. βλεπεις ποτε εχει καθαρο καιρο και β-βα ανεμους. ειναι καιρος και μερες που αγαπουν η φασσες για να ταξιδεψουν.
της αλλες μερες αστες στην ακρη.
εγώ είμαι έτοιμος πάντως - 13 του μήνα ημέρα Τρίτη ανεβαίνω στην όμορφη Μακεδονία και 14 Τετάρτη κυνηγάω για 4-5 μέρες
τα Bornaghi τα πήρα για το φιλαράκι μου που με περιμένει στο χωριό,,,κάθε χρόνο του πάω δωράκια τέτοιοι άνθρωποι το αξίζουν και με το παραπάνω !!!