A
AltairLusso
Μπες στο site της εταιρίας να πάρεις μάτι και άλλα...Ρε μάγκες αλήθεια πιο μαμιστερο φυσίγγι απο άποψη τυπώματος δεν εχω ξαναδεί ποτέ μου..Σκέτη ζωγραφιά!!Σου πονάει να πετάξεις τον άδειο κάλυκα..

Μπες στο site της εταιρίας να πάρεις μάτι και άλλα...Ρε μάγκες αλήθεια πιο μαμιστερο φυσίγγι απο άποψη τυπώματος δεν εχω ξαναδεί ποτέ μου..Σκέτη ζωγραφιά!!Σου πονάει να πετάξεις τον άδειο κάλυκα..
Ποιος φερνει τα Bornaghi στην Ελλαδα? Η συγκεκριμενη εταιρεια εχει πολυ καλα non toxic, ατσαλινα και μη και τα ψαχνω σαν τρελλος.
Τα bornaghi τα εισάγει η Dispan και φέρνει κ τα ατσαλινα στα 36γρ απο οτι είδα κ στο σαιτ..Ποιος φερνει τα Bornaghi στην Ελλαδα? Η συγκεκριμενη εταιρεια εχει πολυ καλα non toxic, ατσαλινα και μη και τα ψαχνω σαν τρελλος.
Καλησπερα και απο μενα,αυριο πρωτη εξορμηση στο βουνο για τα γαλαζια πουλια,εχω μερικες πληροφοριες απο φιλους λατομους που εχουν δει κοπαδια φασσες,θα παω να τα ψαξω....
Περισσοτερα αυριο...
Δυστυχως δεν ειδα σημερα τιποτα,οι φασσες εξαφανισμενες,ευτυχως φανηκαν μερικες τσιχλες,ντουφεκισα και πηρα 2!Καλησπερα και απο μενα,αυριο πρωτη εξορμηση στο βουνο για τα γαλαζια πουλια,εχω μερικες πληροφοριες απο φιλους λατομους που εχουν δει κοπαδια φασσες,θα παω να τα ψαξω....
Περισσοτερα αυριο...
H πράσινη ειναι μαλλινοταπα αν δεν απατώμαι..Επειδη στην Κυπρο κυνηγάτε μόνο με δίκαννα λόγο νομοθεσίας ήθελα να σε ρωτήσω φίλε Λεωνίδα αν ισχύει αυτο που ακούγεται ότι τα φυσίγγια βικτορυ γενικα ειναι μαλακά διότι προορίζονται για την αγορά της Κύπρου κυρίως όποτε κ θα ριχτούν με δίκαννα..είχα ριξει καποτε το lucky shot 33gr ηταν φονικοτατο αλλα δεν το έλεγα κ μαλακό.Σιγουρα θα ξέρεις καλύτερα..)victory 35gr ασπρες 5 3)victory 36gr πρασινες 5...
Συμφωνώ !! Όμως δεν είναι τυχαίο που η βικτορυ στα ελαφρά φυσιγγια της τα έχει κ σε χοντρά νουμερα σκαγιων..πχ το 31γρ(με μια πέρδικα κ ένα λαγό στο κουτι!!!!!!) σε ν5,6,7. Εδω σπανίζουν αυτά τα φαινόμενα απο τους κατασκευαστές φυσιγγίων.αλλα δυστηχως δεν είναι ολοι ετσι...θα δεις και κατι 40ρια και βαλε....σε νουμερα 3-4...γιατι νομιζουν πως θα ριξουν το φασονι από το διπλανο χωριο...δυστηχως και εδώ περα τα ιδια εχουμε...
.θα δεις και κατι 40ρια και βαλε....σε νουμερα 3-4...γιατι νομιζουν πως θα ριξουν το φασονι από το διπλανο χωριο...δυστηχως και εδώ περα τα ιδια εχουμε...
εξω απο το χορο ολοι ξερουν να χορευουν
...φιλε μου αν το λες για μενα...αυτό τον χορο της φασας τον χορευω ολη μου τη ζωη...
δεν είναι θεμα το να τουφεκισει καποιος ένα μπουλουκι από τα 100 μετρα με 12βολα η αντιαρεοπορικα...μπορει και να ριξει καποιο πουλι στην τυχη...το θεμα είναι η γ@μημενη η παιδεια...γιατι όταν αυτος ο κυριος αν και καποιας ηλικιας 50+ μου λεει...ε δε πειραζει ρε φιλε...θα τις ξαναδω??εσυ μπορει όχι ρε μπαρμπα...αλλα εγω ο μ@λακας που καθομαι ολη μερα εδώ κρυμμενος...μπορει να τις ξαναδω το απόγευμα...θα μου πεις και σιγα που τον νοιαζει...ε γιαυτο λοιπον επαψα και γω να τσακωνομαι με το κοσμο...δεν αξιζει πλεον...δεν θα χαλασω την μεγαλη μου αγαπη (το κυνηγι) σε νευρα και αγχος...όχι...ότι θελουν ας κανουν...εγω απλα θα είμαι εκει να απολαμβανω την αυγη...το σουρουπο....την μοναξια...για το ωραιο πέταγμα της...και την αδρεναλινη που μου ανεβαζει όταν την βλεπω από μακρια...αυτό κανενας μεγαλομπαρμπα κυνηγος δεν θα μου το παρει...και πιο μετα όταν ολοι αυτοι δεν θα ασχολούνται με το κυνηγι επειδή θα βαρεθουν...θα τις συναντησω...και τοτε θα χορεψω όπως εγω θελω!!!