Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αρκει να την ντυσεις γαλάζια για να ειμαστε στο θέμα.
Μακη τα χάπια της πιεσης ρεεε
θα χει ωραιες καμπυλες θα νε γαλαζια απ τα τζουμερκα;)

Σήμερα το πρωί το πρόγραμμα είχε εξερεύνηση στα φασσοκάρτερα της Μαγνησίας. Ελπίζω να αρχίσουν τα περάσματα πολύ σύντομα. Έψαξα μετά από πολύ κόπο και πολλά χιλιόμετρα και βρήκα πως πας στους αυχένες που περνούσαν πέρυσι τα πουλιά και έφευγαν ατουφέκιστα. Δύσκολες διαδρομές με πολλά νεροφαγώματα και βράχια που μπορεί να καταστρέψεις τα λάστιχα αλλά δεν με νοιάζει αρκεί να έχει φάσσες. Άντε με το καλό να μας έρθουν. :)

.hunter.1

Στέφανε στα μέρη μας για δύο συνεχόμνες χρονιές οι βελανιδιές δεν ειχαν βελανίδια.Πέρυσι μαλιστα μετά απο πολλά χρόνια δεν ειχαν ούτε οι αριές.Για φέτος η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τίποτα.
Δημήτρη μιας που γύρισα χθες απο το χωριό (ΓΙΆΝΝΕΝΑ) ειδα βελανίδια σε λιγα δέντρα που έχουμε και στα περίχωρα της Πρέβεζας που πήγα για τρυγόνια πέτυχα ενα δέντρο με πολλά βελανίδια .. μακάρι να έχουν και τα δέντρα στα βουνά

Χαιρετώ όλους τους γαλαζοαίματους!!
Όπως κάθε χρόνο κάνω 3 ενάρξεις στις γαλάζιες:
1) Στις 20/8 - καλά ήταν - 3 γριές και 5 πιτσούνια
2) Στις 15/9 - μία και με το ζόρι
3) 14-22/10 (περιμένοντας τηλ. από τον γιο μου για το πρώτο πέρασμα)
Υ.Γ. Φέτος προβλέπω να είναι πολύ καλή χρονιά διότι τουλάχιστον στα μέρη που κυνηγάω έχει πάρα πολύ βελάνι!

μακαρι να ειναι καλη η χρονια σε ολα τα φτερωτα...επισης, παιδια 5αρι φυσηγγι για φασσα ειναι υπερβολη πιστευετε??

Χαιρετώ όλους τους γαλαζοαίματους!!
Όπως κάθε χρόνο κάνω 3 ενάρξεις στις γαλάζιες:
1) Στις 20/8 - καλά ήταν - 3 γριές και 5 πιτσούνια
2) Στις 15/9 - μία και με το ζόρι
3) 14-22/10 (περιμένοντας τηλ. από τον γιο μου για το πρώτο πέρασμα)
Υ.Γ. Φέτος προβλέπω να είναι πολύ καλή χρονιά διότι τουλάχιστον στα μέρη που κυνηγάω έχει πάρα πολύ βελάνι!

Τώρα που έχεις και ανταποκριτή στην περιοχή σου ,ποός τη χάρη σου.....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back