Καλημέρα! βοριαδακι σημερα, τσίχλες ακούγονται και εχω ελπιδες οτι θα δουμε και μπλε καριολες
Θα στα βγάλουμε με το τσιγγελι...τραβέρσα ή Ρουαγιαλ?Μια στο χερι με Ρουμελ 35γρ νο5 και μια χαμενη με mygra, περιγραφη δεν θα εχει σημερα...
![]()
Αλεξ καλημερα.Μια στο χερι με Ρουμελ 35γρ νο5 και μια χαμενη με mygra, περιγραφη δεν θα εχει σημερα...
![]()
Πολλα αιματα βλεπω τελευταια.....αλαξε ντουφεκι μαλλον δεν τραβαει.....![]()
Τραβεστι...φιλαρακιΘα στα βγάλουμε με το τσιγγελι...τραβέρσα ή Ρουαγιαλ?
Μπααα ορθια ηταν σουλατσαριζε...καθιστες και σημερα ηρθαν 4 δυο φορες αλλα δεν...καθιστή ήταν για αυτο δεν μιλάει![]()
Ξερη επεσε Αγγελε και ηταν στη διπλασια αποσταση απο τη δικη σου, το αιμα το εβγαλε μετα, δηλαδη μετα θανατονΑλεξ καλημερα.
Προχθες που εριξα και εγω τα ιδια φυσιγγια σε κοντινη αποσταση γυρω στα 20-25 μετρα ηταν γεματη αιμα.
Επεσε ζωντανη αλλα χωρις δυνατοτητα μετακινησεις και μεχρι να παρω να την παρω παρέδωσε.
Σήμερα βγήκα σε κάτι μεγάλες βελανιδιές που βρήκα χθες ένα 80αρι κοπαδι, έκατσα ως τις 9 αλλά τζίφος, ούτε που φανήκανε. Είχε και μια πυκνή ομίχλη που αν ερχόταν τα πουλιά θα γινόταν ωραίος τερζερτζελες.
Στις 9 την κοπανάω κ πάω σ ένα μέρος που είχα δει χθες ένα μεγάλο περαστικό κοπάδι κ άραξα εκεί, στα 5 λεπτά ήρθαν οι 2 πρώτες...
Ως τις 10 ερχόταν μόνες, διπλές κ 2 τριανταριά κοπάδια... Αλλά το μέρος περίεργο και δίσκολα τουφεκουσες, είχα βάλει το full πάνω γιατί πέρναγαν οριακά και με την υγρασία που είχε δεν πιστεύω να έκανα κάτι με μικρότερη σύσφιξη...
Αποτέλεσμα, το πρώτο καλό κυνήγι φασσας για φέτος με 5 πουλιά στο χέρι και κανένα χαμένο(μεγαλη υπόθεση ο σκύλος).
Και αν ήμουν λίγο πιο συγκεντρομενος ίσως να είχα τις διπλές.
![]()
Μια στο χερι με Ρουμελ 35γρ νο5 και μια χαμενη με mygra, περιγραφη δεν θα εχει σημερα...
![]()
Τα φυσίγγια φταίνε για το αίμα ... και ο νοτιάς ...Ξερη επεσε Αγγελε και ηταν στη διπλασια αποσταση απο τη δικη σου, το αιμα το εβγαλε μετα, δηλαδη μετα θανατον![]()