Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα,ένα σύντομο αλλά όμορφο κυνήγι στον κάμπο.Από της 17:00 εως 17:30 είδα αρκετές φάσσες οι περισσότερες πετούσαν ψηλά μια από ενα μπουλούκι 4 πουλιών μου έδωσε την ευκαιρία για την μοναδική τουφεκιά.Τσοκ 3* και φυσίγγι NSI classica n6 η φάσσα έπεσε σαν στουπί.σε αυτό βέβαια συντέλεσε και η απόσταση που δεν ήταν πάνω από 35m.Αύριο το απόγευμα πάλι στο ίδιο καρτέρι.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα,ένα σύντομο αλλά όμορφο κυνήγι στον κάμπο.Από της 17:00 εως 17:30 είδα αρκετές φάσσες οι περισσότερες πετούσαν ψηλά μια από ενα μπουλούκι 4 πουλιών μου έδωσε την ευκαιρία για την μοναδική τουφεκιά.Τσοκ 3* και φυσίγγι NSI classica n6 η φάσσα έπεσε σαν στουπί.σε αυτό βέβαια συντέλεσε και η απόσταση που δεν ήταν πάνω από 35m.Αύριο το απόγευμα πάλι στο ίδιο καρτέρι.
Μπράβο Φώτη,την έβαλες γλυκά για ύπνο την κ@ριολ@!!!

την έβαλες γλυκά για ύπνο την κ@ριολ@!!!

...Ωσάν να το λέει αυτός ο ψυχοπαθής ναζί: www.youtube.com/watch?v=TbnK7GRBFho

(Και για την ιστορία και τους σινεφίλ, απίστευτα καλός ερμηνευτικά ο Αυστριακός ηθοποιός, Christoph Waltz σ' αυτόν τον ρόλο, που του χάρισε και το 1ο του Όσκαρ...! Από το: "Άδοξοι Μπάσταρδοι", σε σκηνοθεσία Quentin Tarantino: άλλος "ψυχάκιας" κι αυτός...!)

Last edited:
καλημερα.
Στο ρεμα απ το πρωί εως τωρα, ηρθαν ελαχιστα πουλια. Ντουφεκισα μια 4αδα και ενα ζευγαρι και κρατησα ενα πουλι
IMG-20181101-105640.jpg

Που είναι ο Άλεξ?
.bye2. δεν ειχε σελφι σημερα φιλε...μια περασε στην ομιχλη οταν πηγαινα να πιασω και δεν την προλαβα, ειδα και καμια 10αρια ακομα αλλα πηγαν αλλου...ξερω που αλλα βαρεθηκα να παω γιατι δουλευω. Ηρθα σπιτι 10:30 και την επεσα για υπνο μεχρι τωρα.yel.

Last edited:
.bye2. δεν ειχε σελφι σημερα φιλε...μια περασε στην ομιχλη οταν πηγαινα να πιασω και δεν την προλαβα, ειδα και κακια 10αρια ακομα αλλα πηγαν αλλου...ξερω που αλλα βαρεθηκα να παω γιατι δουλευω. Ηρθα σπιτι 10:30 και την επεσα για υπνο μεχρι τωρα.yel.
Σωστός!Είδες καμία στον ύπνο σου τουλαχιστον,εγώ εκεί τις θεριζω:D:D:D

Σωστός!Είδες καμία στον ύπνο σου τουλαχιστον,εγώ εκεί τις θεριζω:D:D:D
Τις ειδα στον ξυπνιο Ηλια αλλα επρεπε να παω στο αμαξι που ηθελε περπατημα και να παω να τις βρω που ηθελε παλι περπατημα, δεν πειραζει ας ηρεμησουν λιγο...ηρθαν το πρωι 3 απεναντι μου στα 45 μετρα σε κατι δεντρα και δεν με ειχαν δει με την ομιχλη αλλα δεν τις τουφεκισα γιατι ηθελα οπως παντα long range τουφεκιες και παντα σε πτηση.sarcastic.

Τις ειδα στον ξυπνιο Ηλια αλλα επρεπε να παω στο αμαξι που ηθελε περπατημα και να παω να τις βρω που ηθελε παλι περπατημα, δεν πειραζει ας ηρεμησουν λιγο...ηρθαν το πρωι 3 απεναντι μου στα 45 μετρα σε κατι δεντρα και δεν με ειχαν δει με την ομιχλη αλλα δεν τις τουφεκισα γιατι ηθελα οπως παντα long range τουφεκιες και παντα σε πτηση.sarcastic.
Θα έσκαγαν αυτές άμα τις βαραγες τόσο κοντα:D:D:D δεν θα έμενε πουλί!

Που λες να είναι........σε κάνα βουνό και θα τραβιέται με τις καρ$$%λες.......evil.
Τέτοια ώρα μας γράφει ανταπόκριση,θα τις στρίμωξε τις κ@ριολ€$

Ο Άλεξ θα αποπειράται να τις "βιάσει"...! Εάν δεν έχει διαπράξει, ήδη, το "αδίκημα" αυτό...!

Status
Not open for further replies.
Back