Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τις ειδα στον ξυπνιο Ηλια αλλα επρεπε να παω στο αμαξι που ηθελε περπατημα και να παω να τις βρω που ηθελε παλι περπατημα, δεν πειραζει ας ηρεμησουν λιγο...ηρθαν το πρωι 3 απεναντι μου στα 45 μετρα σε κατι δεντρα και δεν με ειχαν δει με την ομιχλη αλλα δεν τις τουφεκισα γιατι ηθελα οπως παντα long range τουφεκιες και παντα σε πτηση.sarcastic.
Δεν βαραγες παλαμάκια να σηκωθούν και να τους ρίξεις μόλις έφταναν στα97, 5 μέτρα. Αν τις έβλεπες ακόμα βέβαια.

Δεν βαραγες παλαμάκια να σηκωθούν και να τους ρίξεις μόλις έφταναν στα97, 5 μέτρα. Αν τις έβλεπες ακόμα βέβαια.
Εφυγαν μονες τους Μιχαλη γιατι βαρεθηκα να τις κοιταω και εκανα επιτηδες θορυβο, απο την μερια που εφυγαν δεν μπορουσα να κανω τιποτα, υπηρχε περιπτωση να εφευγαν μακρια και αριστερα μου για να τους ριξω αλλα σιγα μη μου εκαναν το χατηρι...;) το καλο ειναι οτι ξερω που εχουν αραξει και μπορει να παω αυριο

μια ερωτηση off topic Παρακαλω απαντηστε μου οποιος ξερει: τα φυσιγγια μεσα στο κουτι τους διατηρουνται σε δωματιο μεσα στο σπιτι οπου η θερμοκρασια κυμαινεται απο 13-25 βαθμους;
επισης σε τι εχουν προβλημα στη διατηρηση τους;;θα εχουν θεμα μετα απο 5 χρονια η απο 10;
ευχαριστω

αλεξ το εχω σκεφτει αλλα απ την αλλη σκεφτομαι αφυγραντηρα μονο για τα φυσιγγια;;; δεν ειναι τρελη η υγρασια...να τα αφησω ετσι;; θα εχω θεμα μετα απο πολυ καιρο;

Κανένα θέμα Νίκο, μην ανησυχείς καθόλου! Μέσα στα χαρτόκουτά τους ή σε χάρτινη σακούλα και σε ένα ντουλαπάκι ή ντουλάπα σε θερμοκρασία δωματίου δίχως σημάδια υγρασίας και... όλα καλά! Ακόμη και για πολλά χρόνια...!!!

αλεξ το εχω σκεφτει αλλα απ την αλλη σκεφτομαι αφυγραντηρα μονο για τα φυσιγγια;;; δεν ειναι τρελη η υγρασια...να τα αφησω ετσι;; θα εχω θεμα μετα απο πολυ καιρο;
Τουλια με ρυζι η' σακουλακι αφυγρανσης με περλες,και αλλαγη καθε εξαμηνο.

Δεν παθενουν τιποτα αλλα για να σου φύγει το άγχος πάρε ένα μεγάλο από φελιζολ με καπάκι όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι ψαράδες,και βαλτα μέσα όπως ειναι με τα κουτιά τους.

έτσι ακριβώς Τάσο .... έχω ακόμη κάποια πυρκαλ που είχα σηκώσει από μαγαζια στο κλεισιμο της εταιρίας....να φανταστεις εχουν φθαρει τα κουτια τους....μολις πατήσεις την σκανδάλη κάνουν τη δουλεια τους σαν να βγήκαν χθες από τη μηχανή :)

Status
Not open for further replies.
Back