Σπύρο είσαι προς μολύβι?απογευματινο στα ελληνοαλβανικα, πριν λιγο 5 καριολες ηρθαν απο πισω και 2 ντουφεκιες στο γαμο του καραγκιοζη
Σπύρο είσαι προς μολύβι?απογευματινο στα ελληνοαλβανικα, πριν λιγο 5 καριολες ηρθαν απο πισω και 2 ντουφεκιες στο γαμο του καραγκιοζη
στον Γράμμο πανω ειμαστε αυτη τη στιγμη προς ΚαστοριάΣπύρο είσαι προς μολύβι?
Μπηκανε καθόλου πουλιά προς τα εκεί?στον Γράμμο πανω ειμαστε αυτη τη στιγμη προς Καστοριά
λιγα πράγματα απ την κυριακη που είμαι εδω, νοτιαδες και μαλακιεςΜπηκανε καθόλου πουλιά προς τα εκεί?
Δεν βαραγες παλαμάκια να σηκωθούν και να τους ρίξεις μόλις έφταναν στα97, 5 μέτρα. Αν τις έβλεπες ακόμα βέβαια.Τις ειδα στον ξυπνιο Ηλια αλλα επρεπε να παω στο αμαξι που ηθελε περπατημα και να παω να τις βρω που ηθελε παλι περπατημα, δεν πειραζει ας ηρεμησουν λιγο...ηρθαν το πρωι 3 απεναντι μου στα 45 μετρα σε κατι δεντρα και δεν με ειχαν δει με την ομιχλη αλλα δεν τις τουφεκισα γιατι ηθελα οπως παντα long range τουφεκιες και παντα σε πτηση![]()
Εφυγαν μονες τους Μιχαλη γιατι βαρεθηκα να τις κοιταω και εκανα επιτηδες θορυβο, απο την μερια που εφυγαν δεν μπορουσα να κανω τιποτα, υπηρχε περιπτωση να εφευγαν μακρια και αριστερα μου για να τους ριξω αλλα σιγα μη μου εκαναν το χατηρι...Δεν βαραγες παλαμάκια να σηκωθούν και να τους ρίξεις μόλις έφταναν στα97, 5 μέτρα. Αν τις έβλεπες ακόμα βέβαια.
Μιτσουμπιση...Υγρασια μπορει να εχω ελαχιστη αλλα ειν μεσα στα κουτια τους ολα... Καμια αλλη λυση;
αλεξ το εχω σκεφτει αλλα απ την αλλη σκεφτομαι αφυγραντηρα μονο για τα φυσιγγια;;; δεν ειναι τρελη η υγρασια...να τα αφησω ετσι;; θα εχω θεμα μετα απο πολυ καιρο;
Τουλια με ρυζι η' σακουλακι αφυγρανσης με περλες,και αλλαγη καθε εξαμηνο.αλεξ το εχω σκεφτει αλλα απ την αλλη σκεφτομαι αφυγραντηρα μονο για τα φυσιγγια;;; δεν ειναι τρελη η υγρασια...να τα αφησω ετσι;; θα εχω θεμα μετα απο πολυ καιρο;
Δεν παθενουν τιποτα αλλα για να σου φύγει το άγχος πάρε ένα μεγάλο από φελιζολ με καπάκι όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι ψαράδες,και βαλτα μέσα όπως ειναι με τα κουτιά τους.
Εμενα θα μου πεις..να φανταστεις εχουν φθαρει τα κουτια τους....μολις πατήσεις την σκανδάλη κάνουν τη δουλεια τους σαν να βγήκαν χθες από τη μηχανή![]()