Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδώ σε εμάς είδα 6 κοπαδια όπου το ένα ήταν πολύ μεγάλο και όλα ψηλά.
Τώρα το στιγμιότυπο της ημέρας, καθώς εβλεπα την γαλαζια να έρχεται καρφι επάνω μου τελευταία στιγμή μου γυρναει και μου πέρναγε τραβερσα γύρω στα 45 μετρα,τι σε φυλάω τις λέω τις βαζω 2 μέτρα προσκοπευση μπαμ ξερή,κοιτάω 20 μετρα πανω από το κεφαλι μου αλλά μια γαλαζια(αυτή δεν την είχα δει καθόλου)να βιδωνει σημαδεύω μπαμ τίποτα μπαμ και την τριτη τουφεκια πάλι τίποτα λες και έριχνα με ασκαγα ηταν(η πρώτη φασσα για φετος που αστόχησα)...
Υ.Σ φώτο όπως πήγα να την ανεβάσω την έσβησα καταλάθος και της είχα τραβηξει ωραια πόζα τις ξεκολιαρας ....

Μια στο χερι με Ρουμελ 35γρ νο5 και μια χαμενη με mygra, περιγραφη δεν θα εχει σημερα...
spxPNpJ.jpg

Παληκάρια πληροφοριακά , γιατι μιλάω με πολλούς φίλους πολλά κοπαδακια σπο 15-30 πουλιά,,, σήμερα υψωμένες , περιστεραδες φίλοι με πήραν πρωί πρωί και μου τα λέγαν ,,, ερχομενα από Χορτιάτη και κατεύθυνση προς άξιο.
Από ανατολικά προς δυτικά.
Μιλάω για Θεσσαλονίκη .
Μπορεί να είναι καλή πληροφορία για καποιους που ξέρουν αυτά τα πουλιά , εγώ δεν ξέρω από τέτοια και ούτε ασχολούμαι.

Μια στο χερι με Ρουμελ 35γρ νο5 και μια χαμενη με mygra, περιγραφη δεν θα εχει σημερα...
spxPNpJ.jpg
Αλεξ καλημερα.
Προχθες που εριξα και εγω τα ιδια φυσιγγια σε κοντινη αποσταση γυρω στα 20-25 μετρα ηταν γεματη αιμα.
Επεσε ζωντανη αλλα χωρις δυνατοτητα μετακινησεις και μεχρι να παρω να την παρω παρέδωσε.

Πολλα αιματα βλεπω τελευταια.....αλαξε ντουφεκι μαλλον δεν τραβαει......yel..yel..yel.
.sarcastic..sarcastic.
Θα στα βγάλουμε με το τσιγγελι...τραβέρσα ή Ρουαγιαλ?
Τραβεστι...φιλαρακι.yelling.
καθιστή ήταν για αυτο δεν μιλάει .yel.
Μπααα ορθια ηταν σουλατσαριζε...καθιστες και σημερα ηρθαν 4 δυο φορες αλλα δεν...
Αλεξ καλημερα.
Προχθες που εριξα και εγω τα ιδια φυσιγγια σε κοντινη αποσταση γυρω στα 20-25 μετρα ηταν γεματη αιμα.
Επεσε ζωντανη αλλα χωρις δυνατοτητα μετακινησεις και μεχρι να παρω να την παρω παρέδωσε.
Ξερη επεσε Αγγελε και ηταν στη διπλασια αποσταση απο τη δικη σου, το αιμα το εβγαλε μετα, δηλαδη μετα θανατον;)
Ειπα να μη περιγραψω αλλα με φαγατε, Μιχαλαρα ψοφιες ηταν ολες...απο την Αμερικανα...

Σήμερα βγήκα σε κάτι μεγάλες βελανιδιές που βρήκα χθες ένα 80αρι κοπαδι, έκατσα ως τις 9 αλλά τζίφος, ούτε που φανήκανε. Είχε και μια πυκνή ομίχλη που αν ερχόταν τα πουλιά θα γινόταν ωραίος τερζερτζελες.
Στις 9 την κοπανάω κ πάω σ ένα μέρος που είχα δει χθες ένα μεγάλο περαστικό κοπάδι κ άραξα εκεί, στα 5 λεπτά ήρθαν οι 2 πρώτες...
Ως τις 10 ερχόταν μόνες, διπλές κ 2 τριανταριά κοπάδια... Αλλά το μέρος περίεργο και δίσκολα τουφεκουσες, είχα βάλει το full πάνω γιατί πέρναγαν οριακά και με την υγρασία που είχε δεν πιστεύω να έκανα κάτι με μικρότερη σύσφιξη...
Αποτέλεσμα, το πρώτο καλό κυνήγι φασσας για φέτος με 5 πουλιά στο χέρι και κανένα χαμένο(μεγαλη υπόθεση ο σκύλος).
Και αν ήμουν λίγο πιο συγκεντρομενος ίσως να είχα τις διπλές.

45168000_737307829956966_2364506640364863488_o.jpg

Σήμερα βγήκα σε κάτι μεγάλες βελανιδιές που βρήκα χθες ένα 80αρι κοπαδι, έκατσα ως τις 9 αλλά τζίφος, ούτε που φανήκανε. Είχε και μια πυκνή ομίχλη που αν ερχόταν τα πουλιά θα γινόταν ωραίος τερζερτζελες.
Στις 9 την κοπανάω κ πάω σ ένα μέρος που είχα δει χθες ένα μεγάλο περαστικό κοπάδι κ άραξα εκεί, στα 5 λεπτά ήρθαν οι 2 πρώτες...
Ως τις 10 ερχόταν μόνες, διπλές κ 2 τριανταριά κοπάδια... Αλλά το μέρος περίεργο και δίσκολα τουφεκουσες, είχα βάλει το full πάνω γιατί πέρναγαν οριακά και με την υγρασία που είχε δεν πιστεύω να έκανα κάτι με μικρότερη σύσφιξη...
Αποτέλεσμα, το πρώτο καλό κυνήγι φασσας για φέτος με 5 πουλιά στο χέρι και κανένα χαμένο(μεγαλη υπόθεση ο σκύλος).
Και αν ήμουν λίγο πιο συγκεντρομενος ίσως να είχα τις διπλές.

45168000_737307829956966_2364506640364863488_o.jpg

Έτσι μπράβο Ηλία...!!! Βάρα και για μας...!!! Αύριο οι διπλές, μην στενοχωριέσαι...!;)

spxPNpJ.jpg

Ξερη επεσε Αγγελε και ηταν στη διπλασια αποσταση απο τη δικη σου, το αιμα το εβγαλε μετα, δηλαδη μετα θανατον;)
Τα φυσίγγια φταίνε για το αίμα ... και ο νοτιάς ... .sarcastic. .sarcastic. .my man.

Σφάξιμο κανονικό Άλεξ !!! ;) ... Αμα κοπεί καρωτίδα είναι δυνατόν να μη βγάλει αίμα ;;; o_O Ακόμη κι αν πεθάνει ακαριαία .. Στις αρτηρίες το αίμα βρίσκεται υπό αυξημένη πίεση. Όταν κάποια κοπεί ή τρυπήσει, το αίμα θα ξεπηδήσει με ορμή αρχικά, και θα τρέχει (με συνεχώς μειούμενη ένταση) μέχρι η πίεση μέσα στο κυκλοφορικό σύστημα να πέσει τελείως. Άσχετα αν το θήραμα έχει πεθάνει εν τω μεταξύ ή όχι.;)

Status
Not open for further replies.
Back