Σταθερη αξια ο τυπος...
Ωραίος Ηλία!View attachment 17123
Ωραίο πρωινο,με φανταστική παρεα!μόνο τα μικρά έπαιξαν!
Που όλα αυτά?View attachment 17123
Εκεί που της αρμόζει! Πραγματικά μαρεσει πολυ το όπλο!Ωραίος Ηλία!
Έκανες εγκαίνια και στην V3 στον βάλτο.
Μπράβο φίλαρακι μου!!!!View attachment 17123
Εγεινε η αρχή αρκετά καινούρια ψαλίδια έχουνε μπει ΑιτωλοακαρνανίαView attachment 17108
Μπράβο ρε παιχταράδες.View attachment 17123
Μπράβο, σου ταίριαξε η ρεμιView attachment 17123
ωραιος ο Ηλιας!View attachment 17123
Μπράβο ρε φίλε πολύ καλό αποτέλεσμα. Διπλή η χαρά και για την rem.View attachment 17123
View attachment 17123
Στην πατριδα!Που όλα αυτά?
Ωραιος Παναγιωτη...γουσταρω να βλεπω οπλα μαχιμα που εχουν φτυσει αιμα..κατι που για καποιους αλλους ειναι αντιαισθητικο...Εγεινε η αρχή αρκετά καινούρια ψαλίδια έχουνε μπει ΑιτωλοακαρνανίαView attachment 17108
Μπραβο Ηλια..καλη μπαζα..τα καλυτερα εγκαινια για ενα οπλο...ανοιξε σαμπανια....View attachment 17123
Ο βάλτος έτσι είναι ειδικά τα μέρη που η λάσπη φτάνει γόνατο για ν πας στο καρτέρι άμα λυπηθείς τ όπλο τ έχασες τ παιχνίδι.... Συνθετικό και το κάνω και κουπί στο κανο χαχαχαΩραιος Παναγιωτη...γουσταρω να βλεπω οπλα μαχιμα που εχουν φτυσει αιμα..κατι που για καποιους αλλους ειναι αντιαισθητικο...
Μπραβο Ηλια..καλη μπαζα..τα καλυτερα εγκαινια για ενα οπλο...ανοιξε σαμπανια....
Σκυλί η ΜΡ.....Ο βάλτος έτσι είναι ειδικά τα μέρη που η λάσπη φτάνει γόνατο για ν πας στο καρτέρι άμα λυπηθείς τ όπλο τ έχασες τ παιχνίδι.... Συνθετικό και το κάνω και κουπί στο κανο χαχαχα
Ναι μητσο παταω καλά στο όπλοΜπράβο, σου ταίριαξε η ρεμι
Το κοντακι το έφερες πανω σου σωστα ;Ναι μητσο παταω καλά στο όπλο
Μαμά το κοντακι Μήτσο, αλλά κυνηγετικά είμαι καρφί εκεί που θέλω!Το κοντακι το έφερες πανω σου σωστα ;
Τι εγινε κανα αμερικανικο κουνουπι σε τσιμπισε και σενα ρε τρελε???View attachment 17123