Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι έγινε σήμερα δεν έχουμε ανταπόκριση από το μέτωπο? Πήγαινε να περιποιηθείς τις ψαλίδες μην πάει κανένας άλλος
Φιλαράκι σήμερα είχα κάποιες δουλειές που έπρεπε να γίνουν, αύριο μπορεί να πάω καμία βόλτα αλλά όχι για τα ψαλιδατα θα τα αφήσω λίγο ακόμα.

Φιλαράκι σήμερα είχα κάποιες δουλειές που έπρεπε να γίνουν, αύριο μπορεί να πάω καμία βόλτα αλλά όχι για τα ψαλιδατα θα τα αφήσω λίγο ακόμα.
Φιλαράκι μην τα αφήνεις γιατί αν τα πάρει κανένα μάτι σαν το δικό μου θα βρεις μόνο κάλυκες και κανένα φτερό.....yel.

Ένα ωραίο πρωινό κυνήγι για παπιά παρέα με τον καλό μου φίλο Κώστα(Grieko 13)...
Πολλά τα πουλιά και με ωραίες τουφεκιές γεμίσαμε τις πουλιάστρες....
.
Βρε Χρήστο είπαμε... Δεύτερο σκυλί έχεις ανάγκη όχι δεύτερο κυνηγό... Τώρα τα παπιά γνώρισαν ολικό αφανισμό! :p

Μπράβο παίχτες!

Last edited:
Ένα ωραίο πρωινό κυνήγι για παπιά παρέα με τον καλό μου φίλο Κώστα(Grieko 13)...
.
Μια μέρα δεν πήγες κ νόμιζαν ότι την γλίτωσαν αλλά τους την έφερες για τα καλά πάντα τέτοια.

.
ω ρε παει το σκατζουρι συννεφο φετος:Dμπραβο μαγκες!

.
Αρρώστησε μας... Μπράβο κομάντα!!!

.
Μπράβο μάγκες!!!!! Πάντα τέτοια...σγαντζουρια την καλύτερη σούπα κάνουν!!!

Μπράβο μάγκες!!!!! Πάντα τέτοια...σγαντζουρια την καλύτερη σούπα κάνουν!!!

επ!....αυτό δεν το έχω ξανακούσει κι' ας έχω μείνει 4 χρόνια στην Άρτα.
Θεόδωρε, αν δεν σου είναι κόπος, μάθε λεπτομέρειες της συνταγής και πόσταρε την, πιστεύω πως ενδιαφέρει και άλλους...

επ!....αυτό δεν το έχω ξανακούσει κι' ας έχω μείνει 4 χρόνια στην Άρτα.
Θεόδωρε, αν δεν σου είναι κόπος, μάθε λεπτομέρειες της συνταγής και πόσταρε την, πιστεύω πως ενδιαφέρει και άλλους...
Ναι πολύ ευχαρίστως θα τη βάλω στο ανάλογο τόπικ....γίνονται φανταστική σούπα και λένε είναι πολύ καλή για τα μωρά....όλων των ειδών!!!!

Status
Not open for further replies.
Back