Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα ωραίο πρωινό στο βάλτο με πολλά παπιά,το ευχαριστήθηκα και εγώ και ο σπρινγκερακο μου,ο καψαρος δεν προλάβαινε να τα απορταρη μέχρι και 2 έβαλε μαζί στο στόμα και μου τα έφερε.
Όταν έφτασα όριο στα χτυπημένα σταμάτησα αλλά βρήκαμε τα 11...
Άλλη μέρα τα υπόλοιπα.
.
Μπράβο Χρηστάρα μου δώσε πόνο!!!Έμαθα ότι πάνω έχετε πολλούς κουταλάδες αληθεύει?

Ένα ωραίο πρωινό στο βάλτο με πολλά παπιά,το ευχαριστήθηκα και εγώ και ο σπρινγκερακο μου,ο καψαρος δεν προλάβαινε να τα απορταρη μέχρι και 2 έβαλε μαζί στο στόμα και μου τα έφερε.
Άλλη μέρα τα υπόλοιπα.
.

Γεια σου Χρηστάρα δύναμη

Άλλη μέρα τα υπόλοιπα.
.
Μπράβο αγόρι μου! Εσύ είσαι εργαλείο!( Θες να με κάνεις να κατέβω από τώρα κάτω! Άσε με στον πόνο μου :D )

Άλλη μέρα τα υπόλοιπα.
.
Χρήστο άλλοι θέλουν για να τα βαρέσουν όλα αυτά παρέα και δεύτερο κυνηγό, εσύ απλά δεύτερο σκυλί να τα φέρνει γιατί είσαι όπλο δυνατο!

Άλλη μέρα τα υπόλοιπα.
.
Είσαι ωραίος κ πολλά μπράβο στον σκυλάκο σου για την προσπάθεια που έκανε για να σε ευχαριστήσει.

Αληθεύει φιλαράκι μου και τα άτιμα βγάζουν πολύ ωραίες τουφεκιές...

Είναι που τραβάει αντίσταση μεγάλη η μύτη κ κολλάει ο λαιμός στην πλάτη...
Μπράβο Χρήστο.... Ωραίο κυνήγι!!!!
Άσε τα κιρκιρια τώρα κ ασχολείσαι με τα ψαλιδωτα... Τα κουτάλια αφήστε τα να κατέβουν στον πύργο :p

Είναι που τραβάει αντίσταση μεγάλη η μύτη κ κολλάει ο λαιμός στην πλάτη...
Μπράβο Χρήστο.... Ωραίο κυνήγι!!!!
Άσε τα κιρκιρια τώρα κ ασχολείσαι με τα ψαλιδωτα... Τα κουτάλια αφήστε τα να κατέβουν στον πύργο :p
Καλαματιανέ φουσκωτέ ο Πύργος είναι τσιμέντο δεν υπάρχουν νερά...Ας κατέβουν πιο Δυτικά και θα τα περιποιηθώ αναλόγως...Ακατάδεκτε Γκιαουραντίσιε που δεν τουφεκάς κουτάλια εσύ σε χαλάνε....yel.

Άλλη μέρα τα υπόλοιπα.
.
Μπράβο Χρηστάρα τα έκαψες!!!!!

Καλαματιανέ φουσκωτέ ο Πύργος είναι τσιμέντο δεν υπάρχουν νερά...Ας κατέβουν πιο Δυτικά και θα τα περιποιηθώ αναλόγως...Ακατάδεκτε Γκιαουραντίσιε που δεν τουφεκάς κουτάλια εσύ σε χαλάνε....yel.
Ναι ενώ εμείς έχουμε πνίγει στο νερό... :mad: άσε κ έχω λυσαξει...
Όλα τα τουφέκαω εγώ δεν κάνω διακρίσεις, μην κοιτάς που κάνουμε πλάκα... Έχω κάνει πόλη ωραία κυνήγια με κουτάλια, αν κ δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι όσο με τα υπόλοιπα παπιά...

Ναι ενώ εμείς έχουμε πνίγει στο νερό... :mad: άσε κ έχω λυσαξει...
Όλα τα τουφέκαω εγώ δεν κάνω διακρίσεις, μην κοιτάς που κάνουμε πλάκα... Έχω κάνει πόλη ωραία κυνήγια με κουτάλια, αν κ δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι όσο με τα υπόλοιπα παπιά...
Ναι φιλαράκι το ξέρω ότι κάνεις πλάκα...Έλα κοντά να πάρεις την δόση ;)σου!!!

Άλλη μέρα τα υπόλοιπα.
.

Μπράβο Χρήστο, πολύ ωραίο κυνήγι.
Τι πουλιά ήταν; μόνο πρασίνια ;
Χρήστο, έχεις καταλάβει πιστεύω, τι φωτιές μας έχεις ανάψει! χα χα χα :)

Status
Not open for further replies.
Back