Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πρωί έκανα έναρξη στο βάλτο....Αέρας Β.Α....ευτυχώς έπειτα από την κακοκαιρία λάσποσαν τα θερισμένα κ 2-3 κομμάτια κοντά στη γκιόλα έμειναν αθέριστα,κατεστραμένα από τν καιρό....ελπίζουμε σε σύντομη βροχόπτωση ξανά να μη μπουν τα τρακτέρ να οργώσουν....αν δν μπουν και βοηθήσει ο καιρός θα ρίξουμε τουφεκιές.
Στο διαταύτα τώρα....7 κιρκίρια είδα σύνολο σε 2 ομάδες τα οποία είχαν πλάτη τν αέρα κ ίσα που τα είδα... .sarcastic.
Τοπιάρικα παπιά κ όχι νέα....ελπίζουμε για μια καλή συνέχεια.

20200920_065711.jpg

Το πρωί έκανα έναρξη στο βάλτο....Αέρας Β.Α....ευτυχώς έπειτα από την κακοκαιρία λάσποσαν τα θερισμένα κ 2-3 κομμάτια κοντά στη γκιόλα έμειναν αθέριστα,κατεστραμένα από τν καιρό....ελπίζουμε σε σύντομη βροχόπτωση ξανά να μη μπουν τα τρακτέρ να οργώσουν....αν δν μπουν και βοηθήσει ο καιρός θα ρίξουμε τουφεκιές.
Στο διαταύτα τώρα....7 κιρκίρια είδα σύνολο σε 2 ομάδες τα οποία είχαν πλάτη τν αέρα κ ίσα που τα είδα... .sarcastic.
Τοπιάρικα παπιά κ όχι νέα....ελπίζουμε για μια καλή συνέχεια.

View attachment 16244
Ωραία γκιόλα αυτή πατριώτη... Δείξε μου που είναι και σου υπόσχομαι δεν θα πιάσει πάλι παπί για μια 5ετια.....yel.

Ωραία γκιόλα αυτή πατριώτη... Δείξε μου που είναι και σου υπόσχομαι δεν θα πιάσει πάλι παπί για μια 5ετια.....yel.
Δν μου δίχνεις πρώτα τη δική σου....να δούμε αν θα ξανά ακούσεις το κρικ κρικ από τα κιρκίρια.......yel..yel. .sarcastic. .sarcastic.

Δν μου δίχνεις πρώτα τη δική σου....να δούμε αν θα ξανά ακούσεις το κρικ κρικ από τα κιρκίρια.......yel..yel. .sarcastic. .sarcastic.
Χαχαχα μπααα άσε πρώτα να δω τι γίνεται στα μέρη σου...Εκεί που πάω εγώ είναι για Αμφίβιους...:p:cool:

Καρτερακι πρωινό στα παπάκια (εκεί που τα βρήκα εχτές) ήρθαν πολλά πουλιά αλλά 5 μου ήρθαν καλά και τα πήρα,τα υπόλοιπα άλλη μέρα....
.
Παρακολουθείτε την κυνηγετική εκπομπή "Καντο όπως ο Χρήστος" κάθε μέρα 9-11 στο hunters life με ποικιλια και αφθονία εικόνων, θεμάτων και θηραμάτων... Γιατί το κυνήγι θέλει το Χρήστο του... :D:D:D

Δωστους Χρήστο!

Last edited:
Καρτερακι πρωινό στα παπάκια (εκεί που τα βρήκα εχτές) ήρθαν πολλά πουλιά αλλά 5 μου ήρθαν καλά και τα πήρα,τα υπόλοιπα άλλη μέρα....
.
Μπράβο κομάντο μου...Άντε να ζωντανεύει λίγο το θέμα...!!!

Μην τρελενεσαι Σταμάτη, με πλανουρια είναι και στο σήκωμα άμα κυνηγαγες εξωτερικό με πλανουρια θα καταλάβαινες.
Δεν έχει να κάνει, είναι πολύ ψύχραιμος ο τύπος... Σίγουρα οι βολές δεν συγκρίνονται με αυτές του passing αλλά είναι καλός...

Μην τρελενεσαι Σταμάτη, με πλανουρια είναι και στο σήκωμα άμα κυνηγαγες εξωτερικό με πλανουρια θα καταλάβαινες.
Φίλε outlander είναι ψυχρός εκτελεστής! σημαδεύει συστηματικά εκεί που θα πάρει περισσότερα από ένα! επίσης αν κάποιο δεν το πάρει με την μία του ξαναρίχνει... (δεν φεύγουν τραυματίες!)
Πλανούρια, και δεύτερο τουφέκι δίπλα του, αλλά σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακός!

Status
Not open for further replies.
Back