Χρηστάρα παικταρα!!!Μια πολύ δυνατή μέρα στο βάλτο παρέα με 2 καλά μου φιλαράκια....
Και οι τρείς πιάσαμε όριο....
.

Χρηστάρα παικταρα!!!Μια πολύ δυνατή μέρα στο βάλτο παρέα με 2 καλά μου φιλαράκια....
.
Ότι και να πω είναι λίγο! Μπράβο φίλε, πραγματικά χαίρομαι για εσένα. Τι πουλιά είναι; Τα μεγάλα είναι καστανιές;Μια πολύ δυνατή μέρα στο βάλτο παρέα με 2 καλά μου φιλαράκια....
.
Μπραβο Χρηστο σε εσενα και την παρεα σου!Αυτα ειναιΜια πολύ δυνατή μέρα στο βάλτο παρέα με 2 καλά μου φιλαράκια....
.
Ναι Βασίλη τα μεγάλα είναι καστανιές και τα υπόλοιπα όλα κιρκιρια...Ότι και να πω είναι λίγο! Μπράβο φίλε, πραγματικά χαίρομαι για εσένα. Τι πουλιά είναι; Τα μεγάλα είναι καστανιές;
Μπράβο κομάντο μου!!!!Μια πολύ δυνατή μέρα στο βάλτο παρέα με 2 καλά μου φιλαράκια....
.
Ωρε μαγκα ζημια!!Μπραβο σε ολους παιδες!!Μια πολύ δυνατή μέρα στο βάλτο παρέα με 2 καλά μου φιλαράκια....
.
Χρήστο το τερματίσατε!!! Μπάβο σαςΜια πολύ δυνατή μέρα στο βάλτο παρέα με 2 καλά μου φιλαράκια....
.
Περιμένω να μαζέψουν και κανά σφυριχταρι μαζί τούς και να κάνω ένα ωραίο κυνήγι...Χρήστο το τερματίσατε!!! Μπάβο σας
Τα ψαλίδια που πήγαν ;;;; τα περίμενα....
Αυτό κύριοι λέγεται διαχείριση θηραμάτων...Περιμένω να μαζέψουν και κανά σφυριχταρι μαζί τούς και να κάνω ένα ωραίο κυνήγι...
Δυστυχως ο καθενας περνει οτι του αξιζειΠΥΡΚΑΛ....
Μεγαλη ιστορία και ρεμούλα.
Προβληματική και επιδοτούμενη για πανω απο 20 χρόνια απο τον Έλληνα φορολογούμενο με το περισσότερο προσωπικό της διορισμένο με ρουσφέτια.
Αλλά το 2015 (ως Ελληνικά Αμυντικά Συστήματά) φαλιρισμένη πλήρως,
είχε και χρυσοπλήρωνε πανω απο 11 νομικούς συμβούλους, "παιδιά" όλων των κομματικών αποχρώσεων.
11 νομικούς συμβούλους!!!!!! και οι μόνες συμβάσεις που υπέγραφε ήταν οι ίδιες και απλούστατες με τις Ελληνικές Ε.Δ. που παράγγελναν με το ζόρι για να κάνουν πως δουλεύουν τα ΕΑΣ.
Με το ..συμπάθιο για το εκτός θέματος, αλλά .....
Πες μου ότι ξέρεις τον κολλητό μου!
Όχι Κυριακό!Πες μου ότι ξέρεις τον κολλητό μου!