Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απ τη μια οι γουρουνάδες ,απ την άλλη οι καριόλες που περνάνε σε υψη δορυφόρου και απ την άλλη τα lockdown , ,αποφαάσισα να ρισκάρω αλλού σήμερα .
Υπάρχουν κι αλλου πορτοκαλιές γαλάζιες κυρίες μου !

View attachment 18118
Μπράβο ρε πατριώτη!! Τα μακέλεψες τα ρημάδια!!!

Last edited:
Απ τη μια οι γουρουνάδες ,απ την άλλη οι καριόλες που περνάνε σε υψη δορυφόρου και απ την άλλη τα lockdown , ,αποφαάσισα να ρισκάρω αλλού σήμερα .

View attachment 18118
Τι εκανες εκει !!!
Μπράβο ρε φιλε !!!

View attachment 18118
Μπράβο Δημήτρη !!! Καλά έκανες και ρίσκαρες .....να ανεβαίνει και το ηθικό λίγο .

View attachment 18118
ευτυχως που εχει παπακια φετος αλλιως!!!!!!![μην πηγαινεις στα πολυ βαθια .yelling. ]

View attachment 18118
Μπράβο Μητσάρα!!!

View attachment 18118
Μπράβο Δημήτρη, πάντα η απιστία δίνει αποτέλεσμα! να δεις που θα ενδώσουν και τα μπλε κορίτσια! :)

IMG-20201027-190256.jpg

Τα τελευταία...Άντε και καλό lockdown τα λέμε του χρόνου... Ή μπορεί και όχι!;););)

Κανε τα και συ αφίσα Νίκο να τα εχεις να τα βλέπεις για τους επόμενους δύσκολους μήνες .big smile.
Μητσάρα γάμα τα τι να κάνουμε...Έτσι και αποσύρουν την καραντίνα για τις γιορτές δεν πρόκειται να βγω από τον βάλτο ούτε με JCB.hair..terror.

Γεια σου Χρηστάρα μου...Πάνω στα σφυριχτάρια μας έκοψαν αδερφέ μου
Ναι ρε φίλε,το κοπάδακι με τα ψαλίδια που είχα αφήσει είχαν γίνει πάρα πολλά, αλλά δεν πειράζει εκεί θα είναι πάλι...

Βλεποντας τα ασχημα να ερχονται, ανεβηκαμε αρχες Νοεμβρη στο αγαπημενο μας Δελτα... Οι πληροφοριες δεν ελεγαν τίποτα αισιοδοξο, αλλα ειχαμε τοσο αναγκη να τα αφησουμε για λιγο ολα πισω που δεν μας ενοιαζε...
Τα παπια λιγα, τα νερα υπερβολικα πολλά για την εποχη με αποτελεσμα τα πουλια να ειναι σκορπια και παντου... Σε ολα τα μερη που κυνηγησαμε πηραμε παπια, αρκετα για να σε κανουν να νιωθεις πραγματικα ευτυχισμενος μακρια απο κορονοιους και καθημερινοτητα...
Σφυριχταρια μπηκαν 2-3 μερες με βορια, αλλα λιγα κυκλοφορησαν, μαλλον τα πουλια δεν εμειναν γιατι την επομενη ειχαν εξαφανιστει...
Αδειασαμε το μυαλο μας, τσακισαμε τις προβατινες μας, βραχηκαμε, ακουσαμε εκεινο το μαγικο πλαφ και πεσαμε σε μια εντονη εναλλαγη συναισθηματων επιστερφοντας μια μερα πριν το lockdown...
Απο τη μια ζουσαμε σε εναν κοσμο που το μονο που μας ενοιαζε ηταν κυριολεκτικα τι θα φαμε και που θα κυνηγησουμε και απο την αλλη επιστρεψαμε με μασκες και ασχημα συναισθηματα για το αυριο...

Η καμερα χαλασε πριν τον Εβρο οποτε ταξιδευει για Αμερικη χανοντας μερικες πολυ ωραιες στιγμες με τις κοιλιες απο τα πρασινα να γλειφουν τους γκιουμεδες και οι φωτογραφιες λιγες κ κυριως απο το κινητο μιας και με τα νερα δεν κουβαλαγα την dslr κοντα...

Status
Not open for further replies.
Back