Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20161217_080730.jpg

Τελικά οι προβλέψεις βγήκαν λάθος και παρά τον τρελό αέρα που ξύριζε τα παπιά ήταν πολλά....2 κιρκίρια στο χέρι συν 1 χαμένο τελικός απολογισμός!

mr3cyg.jpg

erer0m.jpg

15hh3qh.jpg

2 παπακια σημερα.κεντησε η psb2 στα 34γρ νο 5 με lb6 πολη μακρινες βολες με -3 θερμοκρασια και 80% υγρασια θανατοςςς
Μπραβο γιαννη.congrats.βλεπω τα πουλια καθαρα....εκτος και τα επλυνες μετα.sarcastic.με το δικαννο δεν θες ουτε κρεμαστηρι, τα βαζεις στις μπουκες και τα κουβαλας.my man.

Δικαννα βλεπω κ χαρτινα βλεπω..
Το οτι ειναι σύγχρονος φωτοβολιδας,Αυτο ειναι αλλο πραγμα...sarcastic.
Δικανο παντα θελο διο σοληνες εγω.χαρτινη φοτοβοληδα,παντρεμα παλιον υληκον με κενουρια μπαρουτια.ο χαρος βγηκε παγανιααα χαχαχα

Καλησπερα στην παρεα απογευματινο σε ποταμακι τρια κιρκιρια σηκωσα στο περπατητο τα οποια σε πρωτη φαση δεν τουφεκισα λογω κακης ορατοτητας.Μετα απο 5 λεπτα περπατημα βλεπω την μπαρα που υπεθεσα οτι θα εχουν καθησει τα κιρκιρια ,πλησιαζω με προσοχη και σηκωνονται δεξια μου σε αποσταση περιπου 20 μετων 8μπεκατσινια.Μετα απο ελαχιστα δευτερολπτα σηκωνονται τα παπια 30 μετρα αριστερα μου σε τελειος αντιθετη κατευθυνση απο τα μπεκατσινια τα οποια μου τραβηξαν την προσοχη.Απογοητευμενος και ατουφεκιστος εκανα καρτερι και μετα απο λιγο ενα κιρκιρι περασε σε αποσταση 35 μετρα περιπου το τουφεκισα με B&P f2 classic n7 και διπλωνοντας στον αερα εσκασε με θορυβο στο εδαφος.Πρωτη φετινη τουφεκια σε παπι φετος ,ελπιζω σε μια καλυτερη αυριανη εξοδο.screen shot

6oofwm.jpg

Αυριο στα υδροβια εχει σεταπ ρουκετοηδες.σημερα περνουσαν ψηλομενα και γελουσανε!!! Αυριο θα γελασο εγω
Αυτο το αριστερο μου κανει ποιο πολυ κλικ.......my man.και αφου ρε φιλος δεν τα πολυβαζεις στειλτα απο δω....σε 3αρια παρακαλω.pray to God.

2 μπερικια (κιρκιρια) κ ενα δυστυχως χαμενο δοκιμασαν τα αντανακλαστικα μου σε πρωινο στον Στρυμωνα . Λιγα πρασινα κυκλοφορησαν σχετικα αργα λογω παγου. Παρα το κρυο σαν να ζεσταθηκα λιγακι
idai78t4j

Last edited:
Αρκετα πουλια και σε εμασ σημερα μη πολυυυυυ κρυο το προι τα περισσότερα σαρσελια 5βαρεσαμε με ενα φιλο μου μπορουσαμε και παραπάνω αλλα δεν θελαμε να χαλασουμε τα πουλια απο το πολυ ντουφεκιδι μια και θα τα βρουμε και αυριο

Status
Not open for further replies.
Back