Τελικά οι προβλέψεις βγήκαν λάθος και παρά τον τρελό αέρα που ξύριζε τα παπιά ήταν πολλά....2 κιρκίρια στο χέρι συν 1 χαμένο τελικός απολογισμός!
Ποιος ειναι παραδοσιακος;ο γιαννηςΩραιος και φουλ παραδοσιακος..
Τα σεβη μου..
Μπραβο γιαννη![]()
![]()
![]()
2 παπακια σημερα.κεντησε η psb2 στα 34γρ νο 5 με lb6 πολη μακρινες βολες με -3 θερμοκρασια και 80% υγρασια θανατοςςς
Χαχαχα μηρηζουν τον θανατοτους μεσα στην μπουκεςΜπραβο γιαννηβλεπω τα πουλια καθαρα....εκτος και τα επλυνες μετα
με το δικαννο δεν θες ουτε κρεμαστηρι, τα βαζεις στις μπουκες και τα κουβαλας
![]()
Δικανο παντα θελο διο σοληνες εγω.χαρτινη φοτοβοληδα,παντρεμα παλιον υληκον με κενουρια μπαρουτια.ο χαρος βγηκε παγανιααα χαχαχαΔικαννα βλεπω κ χαρτινα βλεπω..
Το οτι ειναι σύγχρονος φωτοβολιδας,Αυτο ειναι αλλο πραγμα..![]()
Αυτο το αριστερο μου κανει ποιο πολυ κλικ......![]()
Αυριο στα υδροβια εχει σεταπ ρουκετοηδες.σημερα περνουσαν ψηλομενα και γελουσανε!!! Αυριο θα γελασο εγω
![]()
Αυριο στα υδροβια εχει σεταπ ρουκετοηδες.σημερα περνουσαν ψηλομενα και γελουσανε!!! Αυριο θα γελασο εγω
3 παρακαλώ να μου κρατάς αύριο!!!!!!για δοκιμή!![]()
Χαχα τα ξερεις αυτα εεε z- plus οπλοβομβηδααααΑυτο το αριστερο μου κανει ποιο πολυ κλικ......και αφου ρε φιλος δεν τα πολυβαζεις στειλτα απο δω....σε 3αρια παρακαλω
![]()
Σημερα γελουσανε αυριο θα τους τα βγσλο ξυνα τα γελια χαχαχαEπινικελωμενα βλεπω Γιαννη, πολυ αγριες οι διαθεσεις σου!!!
Μπραβο ρε γιαννη....![]()
Κατη καναμε