Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόλις επέστρεψα από κυνήγι χηνας, αυτή τη φορά πήγαμε κάπου πιο κοντά το κουμπαρακι κανόνισε ένα κυνήγι στο New Jersey . Αρκετό κρύο και αέρας αλλά με ηλιοφανεια κατι που δεν ευνοησε την κίνηση τον πουλιων,δεν είδα τα κοπάδια που είχε πέρσι στο Maryland μιας και η περιοχή αυτή είναι η καλύτερη αλλά δεν έμεινα παραπονεμενος.

image hosting over 5mb

Οι φυλαχτρα αυτή τη φορά ήταν πολύ διαφορετική και όποιος έχει κλειστοφοβεια δεν θα την παλευε με τίποτα εκεί μέσα. Σαν μεγάλο πλαστικό βαρέλι (μάλλον είναι κάτι που χρησιμοποιείται για φρεατια) χωμενο μες την γη, ένα πεντογαλονο για καθισμα και ένα καπάκι με πλέγμα και αχιρο για καπάκι.

free upload

imagehost

upload gambar

Αφού ειδοποίησε ο οδηγός ότι έρχονται κάποια πουλιά, κλειστήκαμε μέσα σαν σαρδελες, τελικά κατέβηκε μόνο μία και δεν ειδοποίησε την πήρε το κουμπαρακι που ήταν μαζί με αυτόν στην φυλαχτρα.
Εγώ άκουσα το τουφεκιδι και πεταχτηκα σαν ελατήριο με αποτέλεσμα ένα καρουμπαλο και να κατακοψω τα χέρια μου στο πλέγμα. Λέω δεν είναι κατάσταση αυτή άφησα το όπλο απέξω κάτω από τα ομοιωματα και το καπάκι να στηρίζεται πάνω στο κεφάλι μου για να εκτοξευομαι εγκαίρως.
Δεν είχε μεγάλη κίνηση, δύο μεγάλα κοπάδια που πέρασαν πολύ ψηλά εκατσαν σε μία λίμνη αρκετά μακριά από το μέρος που κυνηγουσαμε, δύο μπασιματακια που εγιναν λίγο αργότερα κατάφερα και κατέβασα δύο Boeing 747 αυτά ήταν όλα κι όλα δεν κάτσαμε για απογευματινό γιατί ο οδηγός μας είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο μίας και στο συγκεκριμένο μέρος δεν δουλεύει.

how do i print screen

upload a gif
Μπράβο Κωνσταντίνε σε σένα και στην παρέα! Όμορφες στιγμές που θα θυμόσαστε όταν με το καλό επαναπατριστείτε! .well done.

Παρεληψα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μιας και είσαι το γούρι μου, είχα πει στο Μακαρο ότι κάτι ψήνεται γιαυτην την εβδομάδα , είχε περάσει η ωρα για τα καλά και δεν κουνιοταν ούτε φύλλο έστειλα μυνημα στον Μάκη μου ευχηθηκε και σε λίγη ώρα έγινε η πρώτη απότομη προσγείωση της Καναδεζας.
Φίλε ο Μάικ είναι πράγματι γουρλής. Όποτε μιλάω μαζί του σηκώνω ορτύκια. Μια φορά φέτος έτυχε με το ένα χέρι στο τηλέφωνο να μιλάω μαζί του και με το άλλο να ρίχνω στο ορτύκι και να το παίρνω! :)

Μπράβο Κωνσταντίνε σε σένα και στην παρέα! Όμορφες στιγμές που θα θυμόσαστε όταν με το καλό επαναπατριστείτε! .well done.

Φίλε ο Μάικ είναι πράγματι γουρλής. Όποτε μιλάω μαζί του σηκώνω ορτύκια. Μια φορά φέτος έτυχε με το ένα χέρι στο τηλέφωνο να μιλάω μαζί του και με το άλλο να ρίχνω στο ορτύκι και να το παίρνω! :)
Σε ευχαριστώ Χρήστο.
Από δω και μπρος θα πέφτει μυνημα κάθε φορά.

Μόλις επέστρεψα από κυνήγι χηνας, αυτή τη φορά πήγαμε κάπου πιο κοντά το κουμπαρακι κανόνισε ένα κυνήγι στο New Jersey . Αρκετό κρύο και αέρας αλλά με ηλιοφανεια κατι που δεν ευνοησε την κίνηση τον πουλιων,δεν είδα τα κοπάδια που είχε πέρσι στο Maryland μιας και η περιοχή αυτή είναι η καλύτερη αλλά δεν έμεινα παραπονεμενος.

image hosting over 5mb

Οι φυλαχτρα αυτή τη φορά ήταν πολύ διαφορετική και όποιος έχει κλειστοφοβεια δεν θα την παλευε με τίποτα εκεί μέσα. Σαν μεγάλο πλαστικό βαρέλι (μάλλον είναι κάτι που χρησιμοποιείται για φρεατια) χωμενο μες την γη, ένα πεντογαλονο για καθισμα και ένα καπάκι με πλέγμα και αχιρο για καπάκι.

free upload

imagehost

upload gambar

Αφού ειδοποίησε ο οδηγός ότι έρχονται κάποια πουλιά, κλειστήκαμε μέσα σαν σαρδελες, τελικά κατέβηκε μόνο μία και δεν ειδοποίησε την πήρε το κουμπαρακι που ήταν μαζί με αυτόν στην φυλαχτρα.
Εγώ άκουσα το τουφεκιδι και πεταχτηκα σαν ελατήριο με αποτέλεσμα ένα καρουμπαλο και να κατακοψω τα χέρια μου στο πλέγμα. Λέω δεν είναι κατάσταση αυτή άφησα το όπλο απέξω κάτω από τα ομοιωματα και το καπάκι να στηρίζεται πάνω στο κεφάλι μου για να εκτοξευομαι εγκαίρως.
Δεν είχε μεγάλη κίνηση, δύο μεγάλα κοπάδια που πέρασαν πολύ ψηλά εκατσαν σε μία λίμνη αρκετά μακριά από το μέρος που κυνηγουσαμε, δύο μπασιματακια που εγιναν λίγο αργότερα κατάφερα και κατέβασα δύο Boeing 747 αυτά ήταν όλα κι όλα δεν κάτσαμε για απογευματινό γιατί ο οδηγός μας είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο μίας και στο συγκεκριμένο μέρος δεν δουλεύει.

how do i print screen

upload a gif

Πολυ ωραιες φωτο Κωνσταντινε, δεν πειραζει που δεν καταφερατε παραπανω πουλια ...εεεε δεν τα εχουμε και δεμεαν , κυνηγι ειναι!!
τα Heavy shot , πως τα βλεπεις;;; πρεπει κα εχουν καλη δυναμη κρουσης ..... αλλα "τσουζουν" κιολας στη τσεπη, βεβαια δε ριχνεις και παρα πολλα στις χηνες

image hosting over 5mb

free upload

imagehost

upload gambar

how do i print screen

upload a gif

μπραβο κωσταντινε και στα ταιρια τους. οταν ειχα παει New Jersey αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση περιμενοντας το καραβακι για να παμε στο αγαλμα της ελευθεριας ηταν οι πολλες καναδεζες που εκοβαν βολτες στο παρκο. τις πλησιαζα και εβγαζα φωτο και τα ξαδερφια μου φωναζαν αφησε τες ρε τρελε θα χασουμε το καραβι χαχαχαχαχαχαχα.

εχει εδω και πολυ καιρο ολα τα πουλια στα ξερα τα περνω μποτες εχω να βαλω πανω απο μηνα με κατι απλα μποτακια αθλητικα γυρναω χαχαχ !!

τα μεγαλα δεν μασαν προτιμοουν παρα πολυ τα ξερα αρκη να εχει φαι ρυζι η ακομα καλητερα καλαμποκι και τα μικρα τα προτιμουν αλλα πιο σπανια,,απλα το μυστικο ειναι να ειναι το χωραφι οπως πρεπει σε μορφολογια και ας ειναι ξερο !!!!

πιο καλα να μην γινομαστε μεσα στην λασπουρα καθε μερα μια χαρα ειναι !!!

εχει παρα πολυ κοσμο που κυνηγαει χρονια παπια και φετος παλι μου το ειπαν πολοι στην συζητηση απανω που ειχα με κατι περιστασιακους κυνηγους να λενε ασε ρε φιλε δεν εχει παπια δεν κραταν τα ρυζια νερο δεν βγαινουν παπια να στρωσουν πανε μακρια στα νερα λογο ξηρασιας και απογοητευονται κ.λ.π !!! και γω συνφωνω τι να κανω να βαλω τα χερια μου να βγαλω τα ματια μου χαχαχαχ τι να πω ας ερθουν καθε μερα να δουν τι παιζει δεν γινετε ολα ετοιμα !!!
Σιγουρα, αν το παπι πειναει θα βγει να φαει κ στο στεγνο κ στο παγωμενο κ στο πλημυρισμενο κ παντου... Φαγητο να υπαρχει... Υπαρχουν χρονιες που εχω πετυχει πρασινα σε καταξερες καλαμποκιες, αλλα οπως λες κ εσυ αυτο ειναι κυνηγι μονο για σουρουπο...
Η παρατηρηση μου αναφεροταν στο Δ, που ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση διαφορετικη απο τα μερη που κυνηγας κ εσυ κ εγω εδω κατω... Το φαγητο ειναι στην Τουρκια στην πλειοψηφια του, τα νερα χεριαζονται για να κρατησουν καποια απο τα παπια στα επιτρεπομενα μερη κ να τους παρεχουν καταφυγιο τις μερες με κακοκαιρια ολη μερα... Στο ρυζι κ το καλαμποκι βοσκαει το παπι κ με ξηρασια, στην αρμυρα κ την κυπερι οχι... ;)

Κωνσταντινε πολυ ωραιες... Γρηγορα κ στην επομενη εξοδο...

Πολυ ωραιες φωτο Κωνσταντινε, δεν πειραζει που δεν καταφερατε παραπανω πουλια ...εεεε δεν τα εχουμε και δεμεαν , κυνηγι ειναι!!
τα Heavy shot , πως τα βλεπεις;;; πρεπει κα εχουν καλη δυναμη κρουσης ..... αλλα "τσουζουν" κιολας στη τσεπη, βεβαια δε ριχνεις και παρα πολλα στις χηνες
Σωστά Τολη, τα φυσίγγια είναι από πέρσι και έχω μείνει ευχαριστημένος με αυτά καθαρά σκοτωματα ,το πρώτο πουλι το χτύπησα γύρω στα 25 με 30 περίπου μέτρα έκλεισε τα φτερά και έπεσε πατσαβουρι τις στραπατσαρουνε πολύ σπασμένες φτερουγες κτλ.
Αντίθετα το φιλαράκι έριξε τα Heavy Steel της ιδιας εταιρίας και δεν του άρεσαν καθόλου.

Με το καλό!
Να γυρίσετε φορτωμενοι θηράματα,και όμορφες στιγμές!!!

μπραβο κωσταντινε και στα ταιρια τους. οταν ειχα παει New Jersey αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση περιμενοντας το καραβακι για να παμε στο αγαλμα της ελευθεριας ηταν οι πολλες καναδεζες που εκοβαν βολτες στο παρκο. τις πλησιαζα και εβγαζα φωτο και τα ξαδερφια μου φωναζαν αφησε τες ρε τρελε θα χασουμε το καραβι χαχαχαχαχαχαχα.

Σιγουρα, αν το παπι πειναει θα βγει να φαει κ στο στεγνο κ στο παγωμενο κ στο πλημυρισμενο κ παντου... Φαγητο να υπαρχει... Υπαρχουν χρονιες που εχω πετυχει πρασινα σε καταξερες καλαμποκιες, αλλα οπως λες κ εσυ αυτο ειναι κυνηγι μονο για σουρουπο...
Η παρατηρηση μου αναφεροταν στο Δ, που ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση διαφορετικη απο τα μερη που κυνηγας κ εσυ κ εγω εδω κατω... Το φαγητο ειναι στην Τουρκια στην πλειοψηφια του, τα νερα χεριαζονται για να κρατησουν καποια απο τα παπια στα επιτρεπομενα μερη κ να τους παρεχουν καταφυγιο τις μερες με κακοκαιρια ολη μερα... Στο ρυζι κ το καλαμποκι βοσκαει το παπι κ με ξηρασια, στην αρμυρα κ την κυπερι οχι... ;)

Κωνσταντινε πολυ ωραιες... Γρηγορα κ στην επομενη εξοδο...

Ωραιος Κωνσταντινε..Θεορατα πουλια....well done..congrats.

Μπραβο Κωνσταντίνε αεροπλάνα!!
Ευχαριστώ να στε καλά παιδιά.

Γεια σου ρε Gus εργαλείο στο Garden State.... :) u ve got a friend in Pensylvania και τα ρέστα...
Για μενα αποτελει όνειρο καποια στιγμη το κυνήγι της Καναδέζας...
Κρυμμένος καλά μέσα στη φυλάχτρα και να φεύγουν τα τσαχ τάουν right through...

Γεια σου ρε Gus εργαλείο στο Garden State.... :) u ve got a friend in Pensylvania και τα ρέστα...
Για μενα αποτελει όνειρο καποια στιγμη το κυνήγι της Καναδέζας...
Κρυμμένος καλά μέσα στη φυλάχτρα και να φεύγουν τα τσαχ τάουν right through...
Έλα εδώ και θα κανονίσουμε

image hosting over 5mb

free upload

imagehost

upload gambar

how do i print screen

upload a gif
Μπράβο ρε φιλαράκι !!
Οι δονήσεις ίσα με πόσα ρίχτερ ήταν ;

image hosting over 5mb

free upload

imagehost

upload gambar

how do i print screen

upload a gif
Εξαιρετικα ωραιος!!!!!!!!!!!Τα κατεβασες τα Boing 747!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γεια σου ρε Κωσταντινε ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντα να περνας καλα και στην επομενη να χρειαστεις βοηθο για το ..κουβαλημα!!!!!!!!

.my man.Δεν στελνεις τα μνμ εκει που πρέπει για αυτό.Βρες κανά γουρλή ......σαν και μένα ας πούμε..buy.
Ναι ναι!!!Που βγαινεις για πουλια και βαρας γουρουνι.fff..what..asking..micle.....την δονηση την ενιωσα κι επιασα τα βουνα πριν φτασει το .. τσουναμι!!!!

20161217_044602.jpg
[/url][/IMG]
20161217_044602.jpg

Καλημέρα στην παρέα καφεδάκι ετοιμασία και αναχώρηση για τα γνωστά καρτέρια,αν και τα πουλιά έχουν κόψει η όρεξη δεν χάνεται!Καλές εξόδους σε όσους βγουν...

Status
Not open for further replies.
Back