Μόλις επέστρεψα από κυνήγι χηνας, αυτή τη φορά πήγαμε κάπου πιο κοντά το κουμπαρακι κανόνισε ένα κυνήγι στο New Jersey . Αρκετό κρύο και αέρας αλλά με ηλιοφανεια κατι που δεν ευνοησε την κίνηση τον πουλιων,δεν είδα τα κοπάδια που είχε πέρσι στο Maryland μιας και η περιοχή αυτή είναι η καλύτερη αλλά δεν έμεινα παραπονεμενος.
image hosting over 5mb
Οι φυλαχτρα αυτή τη φορά ήταν πολύ διαφορετική και όποιος έχει κλειστοφοβεια δεν θα την παλευε με τίποτα εκεί μέσα. Σαν μεγάλο πλαστικό βαρέλι (μάλλον είναι κάτι που χρησιμοποιείται για φρεατια) χωμενο μες την γη, ένα πεντογαλονο για καθισμα και ένα καπάκι με πλέγμα και αχιρο για καπάκι.
free upload
imagehost
upload gambar
Αφού ειδοποίησε ο οδηγός ότι έρχονται κάποια πουλιά, κλειστήκαμε μέσα σαν σαρδελες, τελικά κατέβηκε μόνο μία και δεν ειδοποίησε την πήρε το κουμπαρακι που ήταν μαζί με αυτόν στην φυλαχτρα.
Εγώ άκουσα το τουφεκιδι και πεταχτηκα σαν ελατήριο με αποτέλεσμα ένα καρουμπαλο και να κατακοψω τα χέρια μου στο πλέγμα. Λέω δεν είναι κατάσταση αυτή άφησα το όπλο απέξω κάτω από τα ομοιωματα και το καπάκι να στηρίζεται πάνω στο κεφάλι μου για να εκτοξευομαι εγκαίρως.
Δεν είχε μεγάλη κίνηση, δύο μεγάλα κοπάδια που πέρασαν πολύ ψηλά εκατσαν σε μία λίμνη αρκετά μακριά από το μέρος που κυνηγουσαμε, δύο μπασιματακια που εγιναν λίγο αργότερα κατάφερα και κατέβασα δύο Boeing 747 αυτά ήταν όλα κι όλα δεν κάτσαμε για απογευματινό γιατί ο οδηγός μας είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο μίας και στο συγκεκριμένο μέρος δεν δουλεύει.
how do i print screen
upload a gif