Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα ηταν λιγο παραξενη μερα!!Απο νωρις το πρωι ειχε ησυχια με πολυ υγρασια απο μια βροχουλα που εριξε το βραδυ.Ξαναδοκιμασα στο ιδιο μερος με χθες αλλα τιποτα.Δεν κουνιόταν τιποτα!!!!Δεν εβλεπα τον λογο να καθομαι αλλο και πηγα για καμια αναγνωριση.Οσο η ωρα περνουσε ο καιρος χαλουσε και ο αερας δυναμωνε .Ψαχτικα λιγο σε κατι γνωστα λιμερια για να δω που θα πιασω μια και ο κοσμος ηταν πολυςdrive car.Τελικα βρηκα την ακρη μου και κατα τις 10΄30 ειμουν στον γκιουμε...και τουφεκουσα.hunter.1Αλλη μια πολυ ομορφη κυνηγητικη μερα για φετος σε ενα ημερησιο με παρα πολυ κοπο κουραση,ενταση και ομορφες εικονες.Συνεχισα απο κει που σταματησα χθες.sarcastic. με ωραιες τουφεκιες και αποτελεσματα.Εχασα και παλι σημερα αρκετα πουλια που μου πεσαν σε δυσκολα σημεια παρολο που παιδεύτηκα πολυ στο ψαξιμο!!Σωματικα ηρθα στα ορια μου μεχρι να γυρισω πισω στην βαρκα..φορτωμενος!!Θα βαλω μερικα ρεπο τωρα γιατι ψοφησα αλλο...

ΥΓ
Αν ειχα την eyecam σημερα θα εγραφα ωραια πλανα αλλα δυστυχως την αφησα στο αυτοκινητο.buy buy.

picture sharing
Μπραβο ρε Δημητρη....δεν μου λες αυτο το τερας με τα κιτρινα ποδια τρωγετε.sarcastic.τελικα η υπομονη και η επιμονη ειναι το μεγαλυτερο οπλο σε αυτο το κυνηγι εκτος της benelli σου.

σαν το βασιλειο των υδροβιων δεν εχει ΕΒΡΟΣ αλλα κολα,, πλαβες ,, αλμυρικια ,,αλλα μεροι αλες προσεγκισεις !!

οσο και να λεμε εδω κραταμε πουλια των εβρο δεν τον ποιαουμε με τιποτα ,, αν και εδω εχουμε μεροι παρα πολλα που ειναι φουλ στης λιμνοθαλασσες και να μπορουσαν να κυνηγηθουν με πλαβες αλλα ολα ειναι απαγορευμενα !!!

απο την μια καλα καναν και τα απαγορευσαν γιατι τα πουλια μπαινουν βγαινου πιο συχνα και δυανιουν πιο μικρες αποστασεις απο τα απαγορευμενα απο παλια που επητρεπονταν παντου και τα πουλια ηταν ξαφανισμενα δεν ηρεμουσαν πουθενα πολες φορες η απαγορευσεις εχουν και τα υπερ τους !! εδω σε μας εχει εδω και 4-5 χρονια εχουν αυξηθει πολυ τα παπια απο καποιες απαγορευσεις που γιναν σε λιμνοθαλασσες ,, ναι μεν πλεον τα κυνηγαμε στα ρυζια και σε καλαμποκια και οχι σε νερα οπως παλιοτερα αλλα αυξηθηκαν κατα πολυ !!

παντω πολυ δυνατη καρπωση μπραβο και παλι !!!
Και δω το Δ το μεγαλυτερο τμημα του ειναι απαγορευμενο+το οτι το μισο ειναι..Τουρκικο.Πουλια κραταει παρα πολλα αλλα μην νομιζεις οτι παιζουν παντου και καθε μερα.Πηγαινουν και δω τα κλαρινα συννεφο.Οταν παιζουν ομως εχει κεφια!!!Αρκει να μην σε χαλαει ο κομος.Γιατι το Δ μαζευει κοσμο και ειδικα τις "καλες "μερες!!Αλλοι κυνηγανε περασμα και αλλοι στα νερα και λιγοι ειναι αυτοι που θα πανε πισω στα χωραφια διοτι οταν τα πουλια "ζητανε"χωραφια προτιμανε τα Τουρκικα που ειναι ησυχα.

Μπραβο ρε Δημητρη....δεν μου λες αυτο το τερας με τα κιτρινα ποδια τρωγετε.sarcastic.τελικα η υπομονη και η επιμονη ειναι το μεγαλυτερο οπλο σε αυτο το κυνηγι εκτος της benelli σου.
Ηταν να μην κανω την αρχη με τις χηνες μαλλον.eat.Ηρθε παρεα μαζι με αλλη μια την οποια θα μπορουσα να βαλω στο κρεμασταρι και αυτην αν την τουφεκουσα εγκαιρα.Εχασα πολυτιμο χρονο ομως να δω που ακριβως θα πεσει η πρωτη γιατι το μερος ηταν δυσκολο και υπηρχε κνδυνος να χαθει.Οποτε φθηνα την γλυτωσε..
Πολυ μου αρεσει οπως εθεσες...τα 3 οπλα...υπομονη,επιμονη και benelli!!!!.buy..buy.

Ηταν να μην κανω την αρχη με τις χηνες μαλλον.eat.Ηρθε παρεα μαζι με αλλη μια την οποια θα μπορουσα να βαλω στο κρεμασταρι και αυτην αν την τουφεκουσα εγκαιρα.Εχασα πολυτιμο χρονο ομως να δω που ακριβως θα πεσει η πρωτη γιατι το μερος ηταν δυσκολο και υπηρχε κνδυνος να χαθει.Οποτε φθηνα την γλυτωσε..
Πολυ μου αρεσει οπως εθεσες...τα 3 οπλα...υπομονη,επιμονη και benelli!!!!.buy..buy.
.shake..shake hands..well done.Αυτη η υπομονη γαιδαρου αν δεν υπηρχε σε μας το πολυ πολυ να το ειχαμε ριξει σε αλλα κυνηγια

Γειά σου Μήτσο Εβρίτη με τις Ντακότες σου.....
Για τις επιτυχίες σου με τις χήνες που κάνουν όλους μας χαρούμενους:

"Γεια σου Dimar με το πριόνι
που τις "Ντακότες" τις γαζώνει
Δεν τις αφήνει να επιζούν
απ τον γκιουμέ σου να περνούν
γιατι είσαι μέγας παπιατζής
αλάνι και χωρατατζής"

c-47.jpg

Last edited:
Δημητρη με κατι δυνατους νοτιαδες θυμαμαι και στα ελληνικα χωραφια καναμε κατι πολυ καλα κυνηγια
Με τοση λειψυδρια που εχει επανω φετος, πιστευω οτι θα ειναι μια κακη χρονια για το Δ με εξαιρεση βεβαια λιγες μερες... Περνανε οι μηνες κ γλυκο νερο δεν μπαινει στα χωραφια...

Δημητρη με κατι δυνατους νοτιαδες θυμαμαι και στα ελληνικα χωραφια καναμε κατι πολυ καλα κυνηγια
Ναι Παυλο.Με πολυ ισχυρους νοτιαδες σπρωχνει πολλα πουλια στα χωραφια και γινετε παιχνιδι.Αυτες ειναι εξαιρεσεις γιατι δυνατους νοτιαδες με πολλα μποφορ κανει μετρημενους.Παντως οπως το λες ειναι.well done.

Γειά σου Μήτσο Εβρίτη με τις Ντακότες σου.....
Για τις επιτυχίες σου με τις χήνες που κάνουν όλους μας χαρούμενους:

"Γεια σου Dimar με το πριόνι
που τις "Ντακότες" τις γαζώνει
Δεν τις αφήνει να επιζούν
απ τον γκιουμέ σου να περνούν
γιατι είσαι μέγας παπιατζής
αλάνι και χωρατατζής"

c-47.jpg
.RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT..shake hands..shake hands..shake hands.ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τοση λειψυδρια που εχει επανω φετος, πιστευω οτι θα ειναι μια κακη χρονια για το Δ με εξαιρεση βεβαια λιγες μερες... Περνανε οι μηνες κ γλυκο νερο δεν μπαινει στα χωραφια...

εχει εδω και πολυ καιρο ολα τα πουλια στα ξερα τα περνω μποτες εχω να βαλω πανω απο μηνα με κατι απλα μποτακια αθλητικα γυρναω χαχαχ !!

τα μεγαλα δεν μασαν προτιμοουν παρα πολυ τα ξερα αρκη να εχει φαι ρυζι η ακομα καλητερα καλαμποκι και τα μικρα τα προτιμουν αλλα πιο σπανια,,απλα το μυστικο ειναι να ειναι το χωραφι οπως πρεπει σε μορφολογια και ας ειναι ξερο !!!!

πιο καλα να μην γινομαστε μεσα στην λασπουρα καθε μερα μια χαρα ειναι !!!

εχει παρα πολυ κοσμο που κυνηγαει χρονια παπια και φετος παλι μου το ειπαν πολοι στην συζητηση απανω που ειχα με κατι περιστασιακους κυνηγους να λενε ασε ρε φιλε δεν εχει παπια δεν κραταν τα ρυζια νερο δεν βγαινουν παπια να στρωσουν πανε μακρια στα νερα λογο ξηρασιας και απογοητευονται κ.λ.π !!! και γω συνφωνω τι να κανω να βαλω τα χερια μου να βγαλω τα ματια μου χαχαχαχ τι να πω ας ερθουν καθε μερα να δουν τι παιζει δεν γινετε ολα ετοιμα !!!

Μόλις επέστρεψα από κυνήγι χηνας, αυτή τη φορά πήγαμε κάπου πιο κοντά το κουμπαρακι κανόνισε ένα κυνήγι στο New Jersey . Αρκετό κρύο και αέρας αλλά με ηλιοφανεια κατι που δεν ευνοησε την κίνηση τον πουλιων,δεν είδα τα κοπάδια που είχε πέρσι στο Maryland μιας και η περιοχή αυτή είναι η καλύτερη αλλά δεν έμεινα παραπονεμενος.

image hosting over 5mb

Οι φυλαχτρα αυτή τη φορά ήταν πολύ διαφορετική και όποιος έχει κλειστοφοβεια δεν θα την παλευε με τίποτα εκεί μέσα. Σαν μεγάλο πλαστικό βαρέλι (μάλλον είναι κάτι που χρησιμοποιείται για φρεατια) χωμενο μες την γη, ένα πεντογαλονο για καθισμα και ένα καπάκι με πλέγμα και αχιρο για καπάκι.

free upload

imagehost

upload gambar

Αφού ειδοποίησε ο οδηγός ότι έρχονται κάποια πουλιά, κλειστήκαμε μέσα σαν σαρδελες, τελικά κατέβηκε μόνο μία και δεν ειδοποίησε την πήρε το κουμπαρακι που ήταν μαζί με αυτόν στην φυλαχτρα.
Εγώ άκουσα το τουφεκιδι και πεταχτηκα σαν ελατήριο με αποτέλεσμα ένα καρουμπαλο και να κατακοψω τα χέρια μου στο πλέγμα. Λέω δεν είναι κατάσταση αυτή άφησα το όπλο απέξω κάτω από τα ομοιωματα και το καπάκι να στηρίζεται πάνω στο κεφάλι μου για να εκτοξευομαι εγκαίρως.
Δεν είχε μεγάλη κίνηση, δύο μεγάλα κοπάδια που πέρασαν πολύ ψηλά εκατσαν σε μία λίμνη αρκετά μακριά από το μέρος που κυνηγουσαμε, δύο μπασιματακια που εγιναν λίγο αργότερα κατάφερα και κατέβασα δύο Boeing 747 αυτά ήταν όλα κι όλα δεν κάτσαμε για απογευματινό γιατί ο οδηγός μας είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο μίας και στο συγκεκριμένο μέρος δεν δουλεύει.

how do i print screen

upload a gif

σήμερα απόγευμα πέρασαν πολλά μα πάρα πολλά παπιά ψηλά με κατεύθυνση νότια κάτι που όσοι το είδαν το συζήτησαν με έκπληξη αφού δεν το θυμόμαστε ποτέ κάτι τέτοιο
Οχ Οχ αυριο προι προι θα τα παραλαβη ο Χελας να τους αλαξει την μεταναστευση.

Μόλις επέστρεψα από κυνήγι χηνας, αυτή τη φορά πήγαμε κάπου πιο κοντά το κουμπαρακι κανόνισε ένα κυνήγι στο New Jersey . Αρκετό κρύο και αέρας αλλά με ηλιοφανεια κατι που δεν ευνοησε την κίνηση τον πουλιων,δεν είδα τα κοπάδια που είχε πέρσι στο Maryland μιας και η περιοχή αυτή είναι η καλύτερη αλλά δεν έμεινα παραπονεμενος.

image hosting over 5mb

Οι φυλαχτρα αυτή τη φορά ήταν πολύ διαφορετική και όποιος έχει κλειστοφοβεια δεν θα την παλευε με τίποτα εκεί μέσα. Σαν μεγάλο πλαστικό βαρέλι (μάλλον είναι κάτι που χρησιμοποιείται για φρεατια) χωμενο μες την γη, ένα πεντογαλονο για καθισμα και ένα καπάκι με πλέγμα και αχιρο για καπάκι.

free upload

imagehost

upload gambar

Αφού ειδοποίησε ο οδηγός ότι έρχονται κάποια πουλιά, κλειστήκαμε μέσα σαν σαρδελες, τελικά κατέβηκε μόνο μία και δεν ειδοποίησε την πήρε το κουμπαρακι που ήταν μαζί με αυτόν στην φυλαχτρα.
Εγώ άκουσα το τουφεκιδι και πεταχτηκα σαν ελατήριο με αποτέλεσμα ένα καρουμπαλο και να κατακοψω τα χέρια μου στο πλέγμα. Λέω δεν είναι κατάσταση αυτή άφησα το όπλο απέξω κάτω από τα ομοιωματα και το καπάκι να στηρίζεται πάνω στο κεφάλι μου για να εκτοξευομαι εγκαίρως.
Δεν είχε μεγάλη κίνηση, δύο μεγάλα κοπάδια που πέρασαν πολύ ψηλά εκατσαν σε μία λίμνη αρκετά μακριά από το μέρος που κυνηγουσαμε, δύο μπασιματακια που εγιναν λίγο αργότερα κατάφερα και κατέβασα δύο Boeing 747 αυτά ήταν όλα κι όλα δεν κάτσαμε για απογευματινό γιατί ο οδηγός μας είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο μίας και στο συγκεκριμένο μέρος δεν δουλεύει.

how do i print screen

upload a gif
ωραίοι και στην επόμενη καλύτερα πω πω θηρία είναι .well done.

image hosting over 5mb

free upload

imagehost

upload gambar

how do i print screen

upload a gif
Πάντα τέτοια Κωνσταντίνε!!!!

ωραίοι και στην επόμενη καλύτερα πω πω θηρία είναι .well done.
Παρεληψα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μιας και είσαι το γούρι μου, είχα πει στο Μακαρο ότι κάτι ψήνεται γιαυτην την εβδομάδα , είχε περάσει η ωρα για τα καλά και δεν κουνιοταν ούτε φύλλο έστειλα μυνημα στον Μάκη μου ευχηθηκε και σε λίγη ώρα έγινε η πρώτη απότομη προσγείωση της Καναδεζας.

Status
Not open for further replies.
Back