Ωραιος ο Πανος τα ΝΣΙ ειναι τα καλυτερα εμποριου στη τιμη τους κατσια και τα σουπερ κατσια πολυ καλα.
Ενας συναδελφος εμπαινε και εγραφε παλιωτερα ροκανιζε και αυτος αρκετα εντυπωσιακα απο τη περιοχη της κεραιας αν θυμαμαι.φιλαρακι ποιον τζο λες ??? θα τον ξερω !!
Ενας συναδελφος εμπαινε και εγραφε παλιωτερα ροκανιζε και αυτος αρκετα εντυπωσιακα απο τη περιοχη της κεραιας αν θυμαμαι.
Ωραιος αλλα τωρα που δεν δουλευει κανεις με τοση ανεργεια εχει ψιλοχαλασει αυτο το προνομιοκραταει και κατα εκει πολλα παπια με πολλα πλυμηρησμενα απο ντοπιους και φυσικα με πολοι κοσμο εγω παω πιο πανω προς αξιο ποταμο κατα εκει κατω καταιβενω οταν χαλαει πολυ ο καιρος και παντα καθημερινη !!
Μπραβο Πανο καταστροφη εχεις κανει στα πρασινα.....καταρχην να πω μπραβο για το βιντεακι του φιλου χαρας το κουραγιο του που ανοιγοκλεινη την καμερα και προλαβαινει της λειψης και φυσικα να την εχει στο κεφαλι του τοση ωρα και σε αυτες της καταστασεις ,, πρωσωπικα την εχω στο αμαξι την καμερα οσες φορες προσπαθησα για ληψεις δεν βολευομουν μια τα πουλια μπαιναν γρηγορα μια με νοχλουσε στο κεφαλι μια την ξεχνουσα μια σαν κουμουτσα την ειχα πανω στο οπλο δεν δεν στο κυνηγι δεν με βολεψε ,, και μην ξεχναμε και τον ψοφο εδω παρακαλαω να κρυψω χερια γιατι δεν τα νιωθω ,,ετσι οπως ειμαστε φασκιομενοι ολα ειναι δυσκολα και ιδικα να εχεις και το νου σου στην καμερα ,, μπραβο και παλι στον φιλο για της ληψεις , θα κατσω παλι να το δω να πιω ενα κρασακι ομορφα για την παρτι του !!!
μπραβο και στον φιλο με την φωτο πολυ ομορφα πουλια σφυριχταρια ειναι η κοκκινοκεφαλα ??
εγω σημερα παλι στα συνηθιζμενα κοντινα καρτερια μου να πιω το καφεδακο μου,, κυνηγι του 20λεπτου βγηκαν παρα πολλα πουλια ψηλωμενα αλλα χαμηλα αλλα μακρια μου πηρα πολυ καλο ματι και πληροφοριες για την αλη μερα,,, ατουφεκιστος να βλεπω τι παιζει και να περημενω μια καλη περασια κοντινη μου,, με πηρε το βαθυ σουρουπο ,, αντε λεω απο μεσα μου παμε και αυριο μερα ειναι και στο 90 περασαν 3 μεγαλα απο πανω μου ισα ισα τα ειδα μεσα στην νυχτα βοηθησε κατο φεγγαρι που ειναι μισο και φεγκει βολη στο φτερο απο πανω μου και βλεπω πεφτει ενα παω αμεσως να το βρω και παρακαλαω να ειναι πρασινο χαχαχα που μου αρεσουν τα χρωματα καταλαβα οτι ηταν μεγαλα απο τον ηχο που καναν τα φτερα φεγκω με τον φακο μια απο δω μια απο κει και να ο πρασινος μου εφτιαξε και παλι το απογευμα πηραμε το ματι μας ιπιαμε τον καφε μας πηραμε και ενα πρασινο μια χαρα και αυριο μερα ειναι !!!
imagehosting
Άξιος Δημήτρη, αν και δεν κυνηγάω παπιά πολλη γουστάρω να βλεπω τέτοια βιντεάκια απο σένα και τα αλλα παιδιά. Περιμενω το επόμενοΑπολαυστε υπευθυνα σε πρωτη προβολη
Δειτε μερικες τουφεκιες Εξαιρετικα μεγαλων αποστασεων αλλα κυριως δωστε προσοχη στο περιβαλον που ασκειτε αυτο το κυνηγι.Μετα φανταστειτε το και με κακοκαιρια!!!
Μπραβο Πανο καταστροφη εχεις κανει στα πρασινα.....
Ωραιοτατος ο Λιακος!!!
Αααα ρε τι κανει το....ξεματιασμα!!!
Ευριιιι.....![]()
Ωραίος φίλε Δημήτρη το προσγείωσες αποτομα το Boeing 747 .Με καιρικες συνθηκες πολυ ησυχες σημερα εκανα την βολτα μου σε ενα μερος που δεν ειχα ξαναπαει φετος και ηθελα να κανω μια ψιλοαναγνωριση γενικα.Απο νωρις πηρα την πρωτη κρυαδα οταν ειδα οτι τα νερα ηταν ελαχιστα.Το μερος ομως ειναι περασμα και ετσι εκατσα να δω τι παιζει.Το πρωι τα πουλια που μπηκαν ελαχιστα και στα συννεφα.Εκανα καφεδακι και αραξα.Καποια στιγμη μερικα πουλια αρχισαν να βγαινουν αλλα δυστυχως πολυ ψηλα.Ενα σφυριχταρι βγηκε καλα και το πηρα.Καποια στιγμη αρχισα να συμαζευω την "προικα" μου για να φυγω και αφηρημενος οπως ειμουν δεν τις πηρα χαμπαρι τις ρουφιανες που ερχοταν. Τεσσερις χηνες με περασαν στο πλάι και τις ειδα την τελευταια στιγμη!!Αρπαξα γρηγορα το οπλο και επιασα την κοντινοτερη.Τις εριξα με τα παπισια που ειχα μεσα και με την δευτερη πηρε την κατηφορα!!!!Σε αλλη δεν μπορεσα να ριξω.Ο σεφτες εγινε και για φετος στο απολυτο υδροβιο..
image hosting above 5 mb
upload images
Γεια σου Κωνσταντινε!!!Ναι φιλε!!!Αποτομα και με θορυβο!!!Αυτα ειναι τα τυχερα δωρακια της ημερας ...Ωραίος φίλε Δημήτρη το προσγείωσες αποτομα το Boeing 747 .
Με καιρικες συνθηκες πολυ ησυχες σημερα εκανα την βολτα μου σε ενα μερος που δεν ειχα ξαναπαει φετος και ηθελα να κανω μια ψιλοαναγνωριση γενικα.Απο νωρις πηρα την πρωτη κρυαδα οταν ειδα οτι τα νερα ηταν ελαχιστα.Το μερος ομως ειναι περασμα και ετσι εκατσα να δω τι παιζει.Το πρωι τα πουλια που μπηκαν ελαχιστα και στα συννεφα.Εκανα καφεδακι και αραξα.Καποια στιγμη μερικα πουλια αρχισαν να βγαινουν αλλα δυστυχως πολυ ψηλα.Ενα σφυριχταρι βγηκε καλα και το πηρα.Καποια στιγμη αρχισα να συμαζευω την "προικα" μου για να φυγω και αφηρημενος οπως ειμουν δεν τις πηρα χαμπαρι τις ρουφιανες που ερχοταν. Τεσσερις χηνες με περασαν στο πλάι και τις ειδα την τελευταια στιγμη!!Αρπαξα γρηγορα το οπλο και επιασα την κοντινοτερη.Τις εριξα με τα παπισια που ειχα μεσα και με την δευτερη πηρε την κατηφορα!!!!Σε αλλη δεν μπορεσα να ριξω.Ο σεφτες εγινε και για φετος στο απολυτο υδροβιο..
image hosting above 5 mb
upload images
Μπραβο ρε φιλε!!!! Για αυτα τα θηραματα ειναι φτιαγμενα τα BENELLI.Γεια σου Κωνσταντινε!!!Ναι φιλε!!!Αποτομα και με θορυβο!!!Αυτα ειναι τα τυχερα δωρακια της ημερας ...
Να εισαι καλα Παυλο και με το καλο να ερθεις να παρεις το "δικαιωμα"σου!!Σου βγαζω το καπελο. Ελπιζω τη τουφεκια στην καρακαζα να τη δουμε συντομα και σε βιντεο.
Με καιρικες συνθηκες πολυ ησυχες σημερα εκανα την βολτα μου σε ενα μερος που δεν ειχα ξαναπαει φετος και ηθελα να κανω μια ψιλοαναγνωριση γενικα.Απο νωρις πηρα την πρωτη κρυαδα οταν ειδα οτι τα νερα ηταν ελαχιστα.Το μερος ομως ειναι περασμα και ετσι εκατσα να δω τι παιζει.Το πρωι τα πουλια που μπηκαν ελαχιστα και στα συννεφα.Εκανα καφεδακι και αραξα.Καποια στιγμη μερικα πουλια αρχισαν να βγαινουν αλλα δυστυχως πολυ ψηλα.Ενα σφυριχταρι βγηκε καλα και το πηρα.Καποια στιγμη αρχισα να συμαζευω την "προικα" μου για να φυγω και αφηρημενος οπως ειμουν δεν τις πηρα χαμπαρι τις ρουφιανες που ερχοταν. Τεσσερις χηνες με περασαν στο πλάι και τις ειδα την τελευταια στιγμη!!Αρπαξα γρηγορα το οπλο και επιασα την κοντινοτερη.Τις εριξα με τα παπισια που ειχα μεσα και με την δευτερη πηρε την κατηφορα!!!!Σε αλλη δεν μπορεσα να ριξω.Ο σεφτες εγινε και για φετος στο απολυτο υδροβιο..
image hosting above 5 mb
upload images
Ναι ναι !! ειναι φτιαγμενα να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!!!!!!!Μπραβο ρε φιλε!!!! Για αυτα τα θηραματα ειναι φτιαγμενα τα BENELLI.![]()