Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απολαυστε υπευθυνα σε πρωτη προβολη.sarcastic.

Δειτε μερικες τουφεκιες Εξαιρετικα μεγαλων αποστασεων αλλα κυριως δωστε προσοχη στο περιβαλον που ασκειτε αυτο το κυνηγι.Μετα φανταστειτε το και με κακοκαιρια!!!weather1

Ρε φιλος τη μας εκανες βραδιατικα.hair.εγω παντως εβαλα ενα ουισκακι για να το απολαυσω καλυτερα.RESPECT.το φανταζομαι με κακοκαιρια......εγω να καθομαι καμια εκατοστη μετρα ποιο κατω και να ερχομαι που και που να πινουμε λιγο απο το τσιπουρακι σου για το κρυο.sarcastic.

ΑΚΡΙΒΩΣ γιαυτο και μονο σαν ντοπιος,για αυτα μεχρι στα δικαστηρια εχω τραβηχτη για ορια...σε ενα τετοιο τοπο ενα- καννενα,απο εκει και περα παρανομα εμενα δεν μου ταιριαζει για να παω να φορτωσω,θελω ηρεμια να απολαυσω το τοπιο και την ηρεμια που προσφερη,τα τελευταια χρονια εχω καταφερη και χαλιναγωγω αυτο το παθος που λεγεται βαλτος.Η εξαρτηση ειναι κακο πραγμα απο οπου και να προερχεται.
Σωστος Σαραντο!!!!Ηρεμια και απολαυση.Αυτος ειναι ο σκοπος και οχι καποιες "αρπαχτες"!!Ακομα και οι μερες που ειναι "φολα" ειναι κοματια ενος ευρυτερου σχεδιου στο κυνηγι για την επιτευξη της "καλης" οταν ταιριαξει;)
Καλα τα λες αλλα μαρεσει μονος,οσες φορες πηγα παρεα μετανοιωσα,ο καθε ενας εχει το τροπο του,που αν δεν ταιριαζει με τον αλλων καλυτερα να κατσω σπιτι. Για καννενα καρτερη παω για ημερισια δεν ταιργιαζεις ευκολα.
Συμφωνω απολυτα.Πρεπει να μοιραζεσαι το ιδιο παθος με καποιν για να ταιριαξεις μαζι.Και γω τις περισσοτερες φορες μονος παω.Με πολυ λιγους ταιριαζω στο κυνηγι..

http://imgur.com/a/t5bisκαι κατι ψιλα απο εμενα...οχι φυσικα οπως του dimar αλλα για μερα με νταλα ηλιο κατι εγινε.
Πηστεψτε με. Αυτα για τα μεροι μας ειναι τεραστια επτ.και θελει ποοοολη κοπο για να τα φερεις βολτα.;)

http://imgur.com/a/t5bisκαι κατι ψιλα απο εμενα...οχι φυσικα οπως του dimar αλλα για μερα με νταλα ηλιο κατι εγινε.

Τι ητανε παλι τουτο ρε Γρηγορη? Μια ο dimar, μια εσυ σημερα με κανατε κομματια λεμε. Αντε τωρα να μετραω μερες παλι μεχρι να τα κυνηγησω!

Τι ητανε παλι τουτο ρε Γρηγορη? Μια ο dimar, μια εσυ σημερα με κανατε κομματια λεμε. Αντε τωρα να μετραω μερες παλι μεχρι να τα κυνηγησω!
Περασα μια βολτουλα απο 3 ποστακια τσιμποντας 2-3 πουλακια απο το καθενα,μην τα καψουμε τελειως εχουμε και το αυριο....;)μου κοστισανε ενα σακουλακι φυσιγγια τα τσιγαρα και το κινητο...... .hair.οταν πεφτοντας ενα πουλι ο σκυλος περασε πανω απο το δυχτι παραλαγης παρασερνοντας τα παντα και εμενα μαζι πόυ προσπαθησα να τον κρατησω.hair.

.well done.Ειναι μια πολυ καλη καρπωση ανεξαρτητως τοπου!!..και..ναι!!!Ωρα να πιεις ενα απολαυστικο ουισκακι και να χαλαρωσεις!!!Εξαιρετικα ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.shake hands.

.well done.Ειναι μια πολυ καλη καρπωση ανεξαρτητως τοπου!!..και..ναι!!!Ωρα να πιεις ενα απολαυστικο ουισκακι και να χαλαρωσεις!!!Εξαιρετικα ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.shake hands.
Νασε καλα Δημητρη δεν ειναι σαν αυτα τα πρασσινα με τις τεραστιες κεφαλες που εχετε εκει πανω αλλα δεν εχουμε και αλλα εδω περα....τωρα ειμαι στο τριτο ουισκακι.sarcastic.

καταρχην να πω μπραβο για το βιντεακι του φιλου χαρας το κουραγιο του που ανοιγοκλεινη την καμερα και προλαβαινει της λειψης και φυσικα να την εχει στο κεφαλι του τοση ωρα και σε αυτες της καταστασεις ,, πρωσωπικα την εχω στο αμαξι την καμερα οσες φορες προσπαθησα για ληψεις δεν βολευομουν μια τα πουλια μπαιναν γρηγορα μια με νοχλουσε στο κεφαλι μια την ξεχνουσα μια σαν κουμουτσα την ειχα πανω στο οπλο δεν δεν στο κυνηγι δεν με βολεψε ,, και μην ξεχναμε και τον ψοφο εδω παρακαλαω να κρυψω χερια γιατι δεν τα νιωθω ,,ετσι οπως ειμαστε φασκιομενοι ολα ειναι δυσκολα και ιδικα να εχεις και το νου σου στην καμερα ,, μπραβο και παλι στον φιλο για της ληψεις , θα κατσω παλι να το δω να πιω ενα κρασακι ομορφα για την παρτι του !!!

μπραβο και στον φιλο με την φωτο πολυ ομορφα πουλια σφυριχταρια ειναι η κοκκινοκεφαλα ??

εγω σημερα παλι στα συνηθιζμενα κοντινα καρτερια μου να πιω το καφεδακο μου,, κυνηγι του 20λεπτου βγηκαν παρα πολλα πουλια ψηλωμενα αλλα χαμηλα αλλα μακρια μου πηρα πολυ καλο ματι και πληροφοριες για την αλη μερα,,, ατουφεκιστος να βλεπω τι παιζει και να περημενω μια καλη περασια κοντινη μου,, με πηρε το βαθυ σουρουπο ,, αντε λεω απο μεσα μου παμε και αυριο μερα ειναι και στο 90 περασαν 3 μεγαλα απο πανω μου ισα ισα τα ειδα μεσα στην νυχτα βοηθησε κατο φεγγαρι που ειναι μισο και φεγκει βολη στο φτερο απο πανω μου και βλεπω πεφτει ενα παω αμεσως να το βρω και παρακαλαω να ειναι πρασινο χαχαχα που μου αρεσουν τα χρωματα καταλαβα οτι ηταν μεγαλα απο τον ηχο που καναν τα φτερα φεγκω με τον φακο μια απο δω μια απο κει και να ο πρασινος μου εφτιαξε και παλι το απογευμα πηραμε το ματι μας ιπιαμε τον καφε μας πηραμε και ενα πρασινο μια χαρα και αυριο μερα ειναι !!!

imagehosting

Ολα ειναι στο DNA αν σου ταιριαζει δεν φευγεις,εμενα μου εχει τυχη δυο φορες αλλα δεν με φοβισε να μην ξανα παω,ξερω περιοχες που αν δεν ξερεις να μπεις πας κατω,αλλα βλεπεις τον νεαρο που ειναι φταγμενος για αυτο ,και πως το αντιμετωπιζει τις δυσκολιες.Και αλλους που πας να τον παρεις με τη βαρκα και πεφτη με τα μουτρα μεσα στο νερο απο λιγη λασπιτσα που εχει κατω,ε αυτοι δεν κανουν,δεν το εχουν.Γιαυτο σου λεω ο γνησιος θα φαει της χιλοπιττες στις πρωτες επαφες αλλα παντα επιστρεφει,ειναι φταγμενος για βουρκο.

τα ειπες ολα φιλε ειλικρινα ανατριχιασα ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ !!
και στα δυο κειμενα σου ξερεις τι γραφεις και πεφτεις μεσα 100/100 !!!

Οχι και κατι μια χαρα ειναι Γρηγορη,ποιος ειπε οτι ο νταλα ηλιος ειναι κακος,αρκει να βρεθεις μονος.my man..sarcastic.

τα ειπες ολα φιλε ειλικρινα ανατριχιασα ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ !!
και στα δυο κειμενα σου ξερεις τι γραφεις και πεφτεις μεσα 100/100 !!!
Πανο καταλαβαινομαστε,και το δικο σου κυνηγι ειναι αποδοτικο...αλλα πολυ κοσμος ρε φιλε και οπως σωστα εχεις γραψει και το καταλαβαινω πρεπει να φυλας το μερος.Απο της 2 το μεσημερι το πιανουν,και αμα ο καιρος ειναι καταλληλος γινεται χαμος απο κοσμο στη σειρα:eek:.Για της αλλες μερες νορμαλ ειναι παντα εκει τα γνωστα ατομα,λιγες φορες που πηγα και εγω,τα παιδια ηταν ευγενικα οταν με βρηκαν εκει,σε καποιες μερες που ειχαν αργησει να εμφανιστουν.:).Προσωπικα μου αρεσει η συνεχη μετακινησει παρακολουθοντας τα πουλια σε ημερισιο,αμα δω οτι εχει κοσμο παω αλλου παντα.

καλημερα στην παρεα μολις γυρησα μετα απο ενε ωραιο πρωινο τελικα τα μπανιστιρια τοσες μερες αρχιζουν και δικαιωνονται !!

στο φευγα ειδα πολες καλημανες σε ενα τριφιλι λεω θα κατσω καρτερι ειπα ,,,κατα της 9 ηταν θα κανω και κανα τσιγαρο να πιω και τον καφε και δρομο !!

το καλο ηταν οτι ειχα καλη καλυψη και τα πουλια ηταν μαθημενα καλα στο χωραφι και ερχοντουσαν εστησα και την πρωτη μεσα και μετα η συνεχεια ηταν ευκολη !!

να ειστε καλα να δουμε το απογευμα !!!

upload an image

photo sharing sites

καλημερα στην παρεα μολις γυρησα μετα απο ενε ωραιο πρωινο τελικα τα μπανιστιρια τοσες μερες αρχιζουν και δικαιωνονται !!

στο φευγα ειδα πολες καλημανες σε ενα τριφιλι λεω θα κατσω καρτερι ειπα ,,,κατα της 9 ηταν θα κανω και κανα τσιγαρο να πιω και τον καφε και δρομο !!

το καλο ηταν οτι ειχα καλη καλυψη και τα πουλια ηταν μαθημενα καλα στο χωραφι και ερχοντουσαν εστησα και την πρωτη μεσα και μετα η συνεχεια ηταν ευκολη !!

να ειστε καλα να δουμε το απογευμα !!!

upload an image

photo sharing sites
Γειά σου ρε Πάνο με τις πάπιες σου!

απογευματινο ηρθαν πολλα πουλια αλλα ψιλα αλλα αβολα αλλα μακρια μου εγω απικο να περιμενω σιγουρη βολη γιατι δεν θελω να κανω πολεμο σε αυτα τα μεροι πονηρες βολες γιατι δεν θελω να γινω και πολυ αντιλιπτος απο αλους κυνηγους και χωρια αυτο κυνηγαμε μεγαλα τα μεγαλα ειναι μυστηρια πουλια δεν ειναι σαν τα μικρα τα τρομαξες πολυ πανε δεν ξαναρχονται ειναι πονηρα και πονηρευουν ευκολα θελει σιγουρα πραγματα και αν γινετε οχι κοπαδια να ειναι 2-3 πουλια η ακομα καλητερα μεμονομενα να μην τα τρομαζεις τοσο τα υποληπα !!!

κρατησα 2 θυληκιες και ενα χαμενο θα προσπαθησω το πρωι μιπως και το βρω !!

επαθα πλακα με τα σουπερ κασια τα 38αρια τι βολη και σκωτωμα βγαζουν πολυ μακρινη βολη στην πρωτη που ηρθε απο νωρις μονη της και ειπα να τολμησω αφου ετσι και αλιως ειναι μονο του επεσε ξερο ουτε κουνηθηκε και χωρις σταλα αιμα και σπαραλια το παπι ,, το πηρα σε 5αρι πολυ καλο θα το τιμησω στα πρωινα και απο νωρις στα μακρινα να το δω καλητερα τα 4αρια τα ντεμι που πηρα τα λαμπρο καλα κατσαν αλλα πιστευω καλητερα θα ηταν 5αρια γιατι αφηνει αρκετα ζωντανα και το εχω παρατηρησει και απο αλλα 4αρια πιστευω παιζει η εληξη στα σκαγια λογο χοντρου νουμερου η κανουν διαμπερη τραυματα ,,,, γιαυτο τα 4αρια τα περνω 40 γραμαρια αλλα καλητερα αλη φορα μονο 5αρια θα τιμησω,, και λιγα 4αρια για πολυ σπανιες περηπτωσεις !!!

οταν σουρουπωνει καλα τα Μ.Β τα πελαγκρι τα 35ρια με βγαζουν σχεδον παντα καθαρα σκτωτωματα και σε μακρινες βολες δεν μασανε σε 5αρια παντα για μεγαλα παπια !!

temp image upload

Μπραβο Πανο ροκανιζμα συνεχεια,σπουδαια μερη σπουδαια κυνηγια ζηλευτα,χασαμε και το Τζο απο τα μερη σου με τη μαυρη Μπενελλι,εμπαινε και μας αρρωσταινε και αυτος με τα αποτελεσματα του:eek:
Μπραβο Πανο ροκανιζμα συνεχεια,σπουδαια μερη σπουδαια κυνηγια ζηλευτα,χασαμε και το Τζο απο τα μερη σου με τη μαυρη Μπενελλι,εμπαινε και μας αρρωσταινε και αυτος με τα αποτελεσματα του:eek:

φιλαρακι ποιον τζο λες ??? θα τον ξερω !!

Status
Not open for further replies.
Back