Ρε φιλος τη μας εκανες βραδιατικαΑπολαυστε υπευθυνα σε πρωτη προβολη
Δειτε μερικες τουφεκιες Εξαιρετικα μεγαλων αποστασεων αλλα κυριως δωστε προσοχη στο περιβαλον που ασκειτε αυτο το κυνηγι.Μετα φανταστειτε το και με κακοκαιρια!!!

Ρε φιλος τη μας εκανες βραδιατικαΑπολαυστε υπευθυνα σε πρωτη προβολη
Δειτε μερικες τουφεκιες Εξαιρετικα μεγαλων αποστασεων αλλα κυριως δωστε προσοχη στο περιβαλον που ασκειτε αυτο το κυνηγι.Μετα φανταστειτε το και με κακοκαιρια!!!
Σωστος Σαραντο!!!!Ηρεμια και απολαυση.Αυτος ειναι ο σκοπος και οχι καποιες "αρπαχτες"!!Ακομα και οι μερες που ειναι "φολα" ειναι κοματια ενος ευρυτερου σχεδιου στο κυνηγι για την επιτευξη της "καλης" οταν ταιριαξειΑΚΡΙΒΩΣ γιαυτο και μονο σαν ντοπιος,για αυτα μεχρι στα δικαστηρια εχω τραβηχτη για ορια...σε ενα τετοιο τοπο ενα- καννενα,απο εκει και περα παρανομα εμενα δεν μου ταιριαζει για να παω να φορτωσω,θελω ηρεμια να απολαυσω το τοπιο και την ηρεμια που προσφερη,τα τελευταια χρονια εχω καταφερη και χαλιναγωγω αυτο το παθος που λεγεται βαλτος.Η εξαρτηση ειναι κακο πραγμα απο οπου και να προερχεται.
Συμφωνω απολυτα.Πρεπει να μοιραζεσαι το ιδιο παθος με καποιν για να ταιριαξεις μαζι.Και γω τις περισσοτερες φορες μονος παω.Με πολυ λιγους ταιριαζω στο κυνηγι..Καλα τα λες αλλα μαρεσει μονος,οσες φορες πηγα παρεα μετανοιωσα,ο καθε ενας εχει το τροπο του,που αν δεν ταιριαζει με τον αλλων καλυτερα να κατσω σπιτι. Για καννενα καρτερη παω για ημερισια δεν ταιργιαζεις ευκολα.
Πηστεψτε με. Αυτα για τα μεροι μας ειναι τεραστια επτ.και θελει ποοοολη κοπο για να τα φερεις βολτα.http://imgur.com/a/t5bisκαι κατι ψιλα απο εμενα...οχι φυσικα οπως του dimar αλλα για μερα με νταλα ηλιο κατι εγινε.
Πραβω πατριωτεσ και σε ανώτερα.shake.. Και εγω μια μερα βαρεσα 5 και ακομα το θυμάμαιΠηστεψτε με. Αυτα για τα μεροι μας ειναι τεραστια επτ.και θελει ποοοολη κοπο για να τα φερεις βολτα.![]()
http://imgur.com/a/t5bisκαι κατι ψιλα απο εμενα...οχι φυσικα οπως του dimar αλλα για μερα με νταλα ηλιο κατι εγινε.
Περασα μια βολτουλα απο 3 ποστακια τσιμποντας 2-3 πουλακια απο το καθενα,μην τα καψουμε τελειως εχουμε και το αυριο....Τι ητανε παλι τουτο ρε Γρηγορη? Μια ο dimar, μια εσυ σημερα με κανατε κομματια λεμε. Αντε τωρα να μετραω μερες παλι μεχρι να τα κυνηγησω!
Μπα μονος μου ημουν.....ο sky ειχε παει για μπεκατσοτσιχλεςha haaaΠραβω πατριωτεσ και σε ανώτερα.shake.. Και εγω μια μερα βαρεσα 5 και ακομα το θυμάμαι![]()
http://imgur.com/a/t5bisκαι κατι ψιλα απο εμενα...οχι φυσικα οπως του dimar αλλα για μερα με νταλα ηλιο κατι εγινε.
Νασε καλα Δημητρη δεν ειναι σαν αυτα τα πρασσινα με τις τεραστιες κεφαλες που εχετε εκει πανω αλλα δεν εχουμε και αλλα εδω περα....τωρα ειμαι στο τριτο ουισκακιΕιναι μια πολυ καλη καρπωση ανεξαρτητως τοπου!!..και..ναι!!!Ωρα να πιεις ενα απολαυστικο ουισκακι και να χαλαρωσεις!!!Εξαιρετικα ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ολα ειναι στο DNA αν σου ταιριαζει δεν φευγεις,εμενα μου εχει τυχη δυο φορες αλλα δεν με φοβισε να μην ξανα παω,ξερω περιοχες που αν δεν ξερεις να μπεις πας κατω,αλλα βλεπεις τον νεαρο που ειναι φταγμενος για αυτο ,και πως το αντιμετωπιζει τις δυσκολιες.Και αλλους που πας να τον παρεις με τη βαρκα και πεφτη με τα μουτρα μεσα στο νερο απο λιγη λασπιτσα που εχει κατω,ε αυτοι δεν κανουν,δεν το εχουν.Γιαυτο σου λεω ο γνησιος θα φαει της χιλοπιττες στις πρωτες επαφες αλλα παντα επιστρεφει,ειναι φταγμενος για βουρκο.
Οχι και κατι μια χαρα ειναι Γρηγορη,ποιος ειπε οτι ο νταλα ηλιος ειναι κακος,αρκει να βρεθεις μονοςhttp://imgur.com/a/t5bisκαι κατι ψιλα απο εμενα...οχι φυσικα οπως του dimar αλλα για μερα με νταλα ηλιο κατι εγινε.
Πανο καταλαβαινομαστε,και το δικο σου κυνηγι ειναι αποδοτικο...αλλα πολυ κοσμος ρε φιλε και οπως σωστα εχεις γραψει και το καταλαβαινω πρεπει να φυλας το μερος.Απο της 2 το μεσημερι το πιανουν,και αμα ο καιρος ειναι καταλληλος γινεται χαμος απο κοσμο στη σειρατα ειπες ολα φιλε ειλικρινα ανατριχιασα ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ !!
και στα δυο κειμενα σου ξερεις τι γραφεις και πεφτεις μεσα 100/100 !!!
Γειά σου ρε Πάνο με τις πάπιες σου!καλημερα στην παρεα μολις γυρησα μετα απο ενε ωραιο πρωινο τελικα τα μπανιστιρια τοσες μερες αρχιζουν και δικαιωνονται !!
στο φευγα ειδα πολες καλημανες σε ενα τριφιλι λεω θα κατσω καρτερι ειπα ,,,κατα της 9 ηταν θα κανω και κανα τσιγαρο να πιω και τον καφε και δρομο !!
το καλο ηταν οτι ειχα καλη καλυψη και τα πουλια ηταν μαθημενα καλα στο χωραφι και ερχοντουσαν εστησα και την πρωτη μεσα και μετα η συνεχεια ηταν ευκολη !!
να ειστε καλα να δουμε το απογευμα !!!
upload an image
photo sharing sites
Μπραβο Πανο ροκανιζμα συνεχεια,σπουδαια μερη σπουδαια κυνηγια ζηλευτα,χασαμε και το Τζο απο τα μερη σου με τη μαυρη Μπενελλι,εμπαινε και μας αρρωσταινε και αυτος με τα αποτελεσματα του![]()
Μπραβο Πανο ροκανιζμα συνεχεια,σπουδαια μερη σπουδαια κυνηγια ζηλευτα,χασαμε και το Τζο απο τα μερη σου με τη μαυρη Μπενελλι,εμπαινε και μας αρρωσταινε και αυτος με τα αποτελεσματα του![]()