σημερα 2 ομορφες θυληκιες αν και ειμαι φαν των πρασινων αλλα δεν τα κανουμε και παραγκελια χαχαχαχ !!!
windows screenshot

Στο υδροβιο το αποτελεσμα μετραει,τα αλλα τα βρισκεις,με τετοια αποτελεσματα,και εννοω για βρεξοκωλη το τελευταιο πραγμα που σκεφτεται ειναι την ταλαιπωρια.Εγω θα σου πω οτι ειστε τυχερη που εχετε την δυνατοτητα να κυνηγατε ''ντοπια''σε τετοια βασιλεια το 2016 παππια,οσο για το βιντεο δεν το ξαναβλεπω γιατι μου κανει κακοΔειτε μερικες τουφεκιες Εξαιρετικα μεγαλων αποστασεων αλλα κυριως δωστε προσοχη στο περιβαλον που ασκειτε αυτο το κυνηγι.Μετα φανταστειτε το και με κακοκαιρια!!!![]()
ΕΕεεεεεεεεε βλεπω το βιντεο κ εχω παρει 5 ηρεμηστικα...Απολαυστε υπευθυνα σε πρωτη προβολη
Δειτε μερικες τουφεκιες Εξαιρετικα μεγαλων αποστασεων αλλα κυριως δωστε προσοχη στο περιβαλον που ασκειτε αυτο το κυνηγι.Μετα φανταστειτε το και με κακοκαιρια!!!
Να εισαι καλα Δημητρη να εχεις την υγεια σου να βιονεις αυτα τα μεγαλεια.Αχ ρε φυλε με επιασε η καρδια μου.Απολαυστε υπευθυνα σε πρωτη προβολη
Δειτε μερικες τουφεκιες Εξαιρετικα μεγαλων αποστασεων αλλα κυριως δωστε προσοχη στο περιβαλον που ασκειτε αυτο το κυνηγι.Μετα φανταστειτε το και με κακοκαιρια!!!
Αστα μωρη σουπια για να ανεβαινεις και να παιζεις μπαλιτσα μονος σου?Καλα τα ρυζια, καλα τα πλημμαρια, καλα τα γκιολακια...σε τετοια μεγαλωσα κ εμαθα να τα τουφεκαω αλλα τα μερη του Dimar ειναι τα κλασσικα βαλτοκυνηγια... Ενα απο τα δυσκολοτερα θηραματα, ημερα, σε εναν απο τους πιο αφιλοξενους τοπους... Οποιος δεν εχει τουφεκισει παπι στο ημερησιο περασμα με κακοκαιρια κ 7-8 μποφωρ δεν μπορει να αντιληφθει την μεγαλειοτητα αυτου του κυνηγιου...![]()
Αστα μωρη σουπια για να ανεβαινεις και να παιζεις μπαλιτσα μονος σου?Μακαρη να ειχαμε επιτρεπομενα μερη για παππια σε αυτα τα επιπεδα και ας ηταν οσο αφιλοξενα οσο ηθελαν.
Ξερω το τι κρυο κανει επανω,αλλα προς τα καλη τη ειναι ο πονος.ha haaa
Αυτα τα ξερουμε,και εγω απο τυχη υπαρχωμπορει να σε κανει να φιλησεις το χωμα, να τρομαξεις, να φοβηθεις, να εντυπωσιαστεις, να βλαστημισεις, να ορκιστεις κ ολα αυτα απο τη μια στιγμη στην αλλη... Ειναι πισω απο το ματι του θεου, τελος... Αν θες να κυνηγησεις κ οχι να τον επσικεφτεις, μαθαινεις να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τα παντα απο τη στιγμη που θα μπεις μεσα...
Αυτα τα ξερουμε,και εγω απο τυχη υπαρχωΕχω απωλεια μεσα στην οικογενεια απο κυνηγι υδροβιων
![]()
Αντε τωρα να κην. Στα μεροι μας στο ενα .δυο .κανενα.Σαραντο καποιοι περνανε ενα τετοιο λουκι κ δεν ξαναπλησιαζουν το νερο... Καποιοι αλλοι απλα το ερωτευονται...
Α ρε Dimar τι μου εκανες πρωι-πρωι... Α ρε Dimar... .asking..asking..asking.Η θα παρω κ αλλο ηρεμηστικο η αδεια απο τη δουλεια κ θα φυγω...
![]()
ΑΚΡΙΒΩΣ γιαυτο και μονο σαν ντοπιος,για αυτα μεχρι στα δικαστηρια εχω τραβηχτη για ορια...σε ενα τετοιο τοπο ενα- καννενα,απο εκει και περα παρανομα εμενα δεν μου ταιριαζει για να παω να φορτωσω,θελω ηρεμια να απολαυσω το τοπιο και την ηρεμια που προσφερη,τα τελευταια χρονια εχω καταφερη και χαλιναγωγω αυτο το παθος που λεγεται βαλτος.Η εξαρτηση ειναι κακο πραγμα απο οπου και να προερχεται.Αντε τωρα να κην. Στα μεροι μας στο ενα .δυο .κανενα.![]()
πρώτο και κυριο είναι η ανθρωποινη ζωη μετα η κα.....α του κυνηγιου. Ο βαλτοσ δεν συνχωρη λαθη.δεν αξίζει να χάνονται ζωεσ τσαμπα. δεν πασ σε τέτοια μερη μονοσΟλα ειναι στο DNA αν σου ταιριαζει δεν φευγεις,εμενα μου εχει τυχη δυο φορες αλλα δεν με φοβισε να μην ξανα παω,ξερω περιοχες που αν δεν ξερεις να μπεις πας κατω,αλλα βλεπεις τον νεαρο που ειναι φταγμενος για αυτο ,και πως το αντιμετωπιζει τις δυσκολιες.Και αλλους που πας να τον παρεις με τη βαρκα και πεφτη με τα μουτρα μεσα στο νερο απο λιγη λασπιτσα που εχει κατω,ε αυτοι δεν κανουν,δεν το εχουν.Γιαυτο σου λεω ο γνησιος θα φαει της χιλοπιττες στις πρωτες επαφες αλλα παντα επιστρεφει,ειναι φταγμενος για βουρκο.
Καλα τα λες αλλα μαρεσει μονος,οσες φορες πηγα παρεα μετανοιωσα,ο καθε ενας εχει το τροπο του,που αν δεν ταιριαζει με τον αλλων καλυτερα να κατσω σπιτι. Για καννενα καρτερη παω για ημερισια δεν ταιργιαζεις ευκολα.πρώτο και κυριο είναι η ανθρωποινη ζωη μετα η κα.....α του κυνηγιου. Ο βαλτοσ δεν συνχωρη λαθη.δεν αξίζει να χάνονται ζωεσ τσαμπα. δεν πασ σε τέτοια μερη μονοσ
Φιλαρακι αλλη φορα οταν λεει το κουμπαρακι σου ξυπνα να τον ακουςΑντε τωρα να κην. Στα μεροι μας στο ενα .δυο .κανενα.![]()
Σαραντο οφειλω να ομολογησω που ειναι απο τις λιγες φορες που συμφωνω απολυτα μαζι σου....πολυς κοσμος περναει αλλα λιγοι μενουν πιστοι σε αυτα τα μερηΟλα ειναι στο DNA αν σου ταιριαζει δεν φευγεις,εμενα μου εχει τυχη δυο φορες αλλα δεν με φοβισε να μην ξανα παω,ξερω περιοχες που αν δεν ξερεις να μπεις πας κατω,αλλα βλεπεις τον νεαρο που ειναι φταγμενος για αυτο ,και πως το αντιμετωπιζει τις δυσκολιες.Και αλλους που πας να τον παρεις με τη βαρκα και πεφτη με τα μουτρα μεσα στο νερο απο λιγη λασπιτσα που εχει κατω,ε αυτοι δεν κανουν,δεν το εχουν.Γιαυτο σου λεω ο γνησιος θα φαει της χιλοπιττες στις πρωτες επαφες αλλα παντα επιστρεφει,ειναι φταγμενος για βουρκο.
Καλα τα λες αλλα μαρεσει μονος,οσες φορες πηγα παρεα μετανοιωσα,ο καθε ενας εχει το τροπο του,που αν δεν ταιριαζει με τον αλλων καλυτερα να κατσω σπιτι. Για καννενα καρτερη παω για ημερισια δεν ταιργιαζεις ευκολα.
Φιλαρακι αλλη φορα οταν λεει το κουμπαρακι σου ξυπνα να τον ακουςκαι να μην θες να τριγυρνας για τσιχλιτσες και μπεκατσουλες
![]()