σημερα πρωινο 3 πουλια στα γρηγορα μεσα σε 10 λεπτα περασαν 4 κοπαδια στο ξημερωμα κρατησα απο ενα πουλι και ενα δεν το βρηκα επεσε μακρια το εψαξα αλλα μπααααα θα ηταν ζωντανο,, μετα πολυ κρυο τζαμπα εκατσα μεχρι της 10 ολα πεχτηκαν στο ξημερωμα !!!
το μεσημερακι μιλουσα με εναν φιλο για τα τσοκ και να εστι και να αλιως μπηκα στην πριζα και εβαλαι απανω το 2αρι γιατι τωρα τελευταια περναν μακρια τα πουλια !!!
τι ηθελα και το εβαλα ποσες φορες το εχω πει μην ξανααλαξεις τα τσοκ εκει παλι εγω μετα απο λιγο ναααααααα κανω και μια μαλακια τι ερηξα καλοσημαδενμενα μακρινα και με καλα φυσιγκια χοντρουτσικα μπαααααα πουτσες ,,,, αν δεν ειναι στο βεληνεκες στα 30-35 μετρα βαρια δεν πεφτει το μεγαλο ευκολα τι να πω το εχω δοκημασει χιλιαδες φορες και ολο τα τετοια μου περνω και μυαλο δεν βαζω χαχαχαχαχ και σαν μην εφτανε αυτο μου σκανε μυτη και μια τραδουλα μεγαλα χαμηλα να στωσουν στο χωραφι στα 20 μετρα βαρια μπηκαν αποτομα βρε μπαμ τιποτα αυτα συνεχησαν γιατι ημουν καβατζα να ερχονται καταπανω μου βρε μπαμ τιποτα βρε σημαδευω καλητερα αυτα κοντεψαν να πεσουν στο κεφαλι μου βρε μπαμ τιποτα ουτε τα ακουμπησα γελουσα μονος μου μεσα στο κρυο στα χωραφια αντε λεω παρε το οπλακι σου και τα τσοκακια σου και παρε μπουλο δεν σε θελει τωρα τελευταια τα απογευματινα χαχαχαχ !!
free image uploading