Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επισης καποιες φορες αναρωτιεμαι και λεω:Αραγε ειμαι ο μονος που βλεπω μερος πιασμενο και φευγω σαν κυριος?
Γιατι δεν βλεπω αντιστοιχες συμπεριφορες εδω σε μας
εγώ θα σου πώ να μην αναρωτιέσαι,ότι μαθαίνεις σαν νέος που είσαι το μαθαίνεις καλά,για τον απλό λόγο ότι το ξεκίνησες καλά ;)
έχεις να δείς πολλά ακόμα και καλά και κακά....και στα 2 να γελάς....το κυνήγι είναι χαρά για να ξεφεύγεις από τα άλλα της καθημερινότητας :)

εγώ θα σου πώ να μην αναρωτιέσαι,ότι μαθαίνεις σαν νέος που είσαι το μαθαίνεις καλά,για τον απλό λόγο ότι το ξεκίνησες καλά ;)
έχεις να δείς πολλά ακόμα και καλά και κακά....και στα 2 να γελάς....το κυνήγι είναι χαρά για να ξεφεύγεις από τα άλλα της καθημερινότητας :)
1000LIKES

Ειδικα στον τοπο μας θεωρω ομοιωματα και σφυριχτρα απαραιτητα,το κακο που γινεται στα κοπαδια των παπιων που τουφεκιουνται σε αποστασεις 50-70 μετρων ειναι πολλαπλασιο ολων..
Ειναι το χαρακτηριστικο οταν ρωτας καποιον γιατι τουφεκαει τοσο ψηλα σου λεει ελα μωρε καμια σφαιρα να ριξουμε να ξεκαπνισουμε,εκεινος ομως εχει σκαγιασει το μισο κοπαδι!
Αυτος φιλε μου στην χωρα μας ειναι το νομιμο.Αυτο που λες εσι και εγω ειναι το παρανομο.Σε ολο τον κοσμο αυτον θα τον χαστουκιζαν.Εδω σου επιβαλουν να κην. Σαν και αυτον το ΒΛΑΚΑ.Και εσι που θες να κην. Με σεβασμο στο θηραμα σου λενε οτι εισαι παρανομος...καταλαβες????Και το κακο ειναι οτι αυτες τις αποψεις τις ασπαζονται και τις επικροτουν και οι κεφαλες της ιγεσιας μας..hair..sarcastic.

Αυτο ειναι σιγουρο πολλα θα δουν τα ματια μου,ακομη επειδη ειμαι μικρος ομως δυστυχως με ενοχλουν συμπεριφορες και δεν απολαμβανω το κυνηγι ενω δεν θα επρεπε..Παντως υποκλινομαι για τα λογια σου!

η λυση για αυτους που συνηθως κανουν χαλαστρες ειναι η συμετοχες της περισοτερες φορες ερχονται περιστασιακα μια στο τοσο το συνηθηζεις αν πηαγαινεις εσυ συχνα π.χ στης 10 φορες εχεις και 2 χαλαστες ,,αλιως αν πας μια στο τοσο ειναι προβλημα !! αν και εδω εχει ενα παραθυρακι ανοιχτο !!!

και η αλη λυση ειναι αν δεν θες τον κοσμο και της χαλαστρες να πας σε μεροι που δεν τα δινουν σημασια και να κανεις δουλεια να ερθουν τα πουλια σε σενα αλλα εκει μετα θελει καλο φυλαγμα του μερους !!! νταλκας συνηθως γιατι δεν πρεπει να χανεις μερα για το μερος αλλα αποδοτικο !!!

και μετα πας στην λυση αν κατσει εκατσε καθεσε καπου ηρεμα αν σε περασει κανα πουλι τυχερο περαστικο και το παρεις συνηθως σε αυτην την περηπτωσει η αλοι απο μακρια σου κανουν πολεμο και εσυ εισαι παρατηρητεις αλλα ιπιες εναν ηρεμο καφε !!!

αρα για μενα καλητερα κοιτα την λυση 1,2 !!!

και η αλη λυση ειναι αν δεν θες τον κοσμο και της χαλαστρες να πας σε μεροι που δεν τα δινουν σημασια και να κανεις δουλεια να ερθουν τα πουλια σε σενα αλλα εκει μετα θελει καλο φυλαγμα του μερους !!! νταλκας συνηθως γιατι δεν πρεπει να χανεις μερα για το μερος αλλα αποδοτικο !!!
Εδω δεν υπαρχουν τετοια μεροι,υπαρχει κοσμος που καθεται και παρακολουθει τις τουφεκιες και σε 2 μερες το πολυ ειναι μπροστα σου!

Ε.....απο εκει που επεφταν δεν πιστευω να τα ηθελες και τιγανισμενα.Εχε χαρη που δεν πηρα αρκετους 1σους μαζι μου ..hair.Αυτοι που πηρα μου τελ.το προι της Δευτερης μερας.Και αυτα τα πρασηνα ηταν σαν μπαλκονοπορτες με φτερα.sarcastic.
.
Εξολεμβιες 60αρες 4τραχρονες κοντολεμες ηταν φιλε

Καλημερα στην παρεα μιας και μιλατε για μερη και πολυκοσμια να σας παραθεσω στην προσωπικη μου εμπειρια!Εδω στον τοπο μου υπηρχε καποτε η Λιμνη Μουριας την οποια την αποξηραναν,πλεον ειναι μια χερσα εκταση η οποια οταν ριχνει πολυ νερο πλυμμυριζει!Το τι γινεται απο κοσμο εαν δεν το δειτε με τα ματια σας δεν μπορειτε να το πιστεψετε.....Σε μια αποσταση 150 μετρων μπορει να ειναι μεχρι και 8-9 ατομα....Πως μπορει μετα εγω και ο καθενας να κυνηγησει με ηρεμια μα πανω απο ολα με ΑΣΦΑΛΕΙΑ?Αν ειναι να καθομαι και να σκεφτομαι μην ντουφεκισει καποιος χαμηλα η να φυλαγομαι μην με παρουν τιποτα σκαγια τοτε καλυτερα να κατσω σπιτι μου!Υπαρχουν μερες τις οποιες πηγαινω και αηδιαζω πραγματικα,ο κοσμος παρα πολυς τα πουλια λιγα εως ελαχιστα και το αποτελεσμα μηδεν!Αναμεσα σε τοσο κοσμο και τοσους κραχτες πρεπει να εισαι παρα πολυ τυχερος για να ντουφεκισεις 2 πουλια!

Καλημέρα, αυτός ήταν ένας καλός λόγος για να κόψω το παπί (κυρίως στα υψώματα πέριξ της Μολυβωτής )
Με νοτιά να περνάνε σύριζα τα παπιά και να έρχονται οι έξυπνοι να κάθονται πριν από εσένα και να τα τουφεκίζουν ψηλά πριν χαμηλώσουν επάνω σου. Ίσα-ίσα να σου χαλάσουν το κυνήγι και αυτοί να μην παίρνουν ούτε μια πάπια....

Καλησπερα στην παρεα,μετα απο καιρο ειπα να κανω ενα απογευματινο παπιοκυνηγι
Το αποτελεσμα ηταν 3 μεγαλα παπια αλλα και τα 3 χαμενα ομως..Αλλα καποιοι ανεγκεφαλοι μου χαλασαν πολλα περισσοτερα γιατι δεν σκεφτονται τον συναδελφο που βρισκεται στο πισω νερακι και καταντησα να τουφεκαω τις αστοχιες τους μεσουρανα..
Το αστειο ειναι πως ολα ερχοντουσαν με φτερο για εμενα αλλα τι να κανουμε δεν εχουν μαλλον ολοι την ιδια αποψη για το κυνηγι και δεν το απολαμβανουν το ιδιο!
Κατσε ρε φιλε πηρες 3μεγαλα στο χερι εχασες και αλλα 3 απο δικο σου λαθος που δεν ειχες σκυλο.....ποσα ηθελες να παρεις;και μαλιστα σε απογευματινο;μηπως τα κυρια ποστα ηταν εκει που καθοταν οι αλλοι αλλα εσυ ηθελες να καθησεις εκει που επιαναν τα πουλια γιατι ηξερες το μερος;εκτος και αν εκατσαν 50 μετρα μπροστα σου...δεν γνωριζω για αυτο ρωταω...

Για αυτα που χανονται ειναι ηθικο να αποφευγης μερη που δεν εχεις να μεσα να τα πιανεις ειναι κριμα,αυτο παντα το προσπαθω,πολυ ασχημο συναισθημα να χανεις θηραματα,χαμενος κοπος και σπαταλη.:(

Κατσε ρε φιλε πηρες 3μεγαλα στο χερι εχασες και αλλα 3 απο δικο σου λαθος που δεν ειχες σκυλο.....ποσα ηθελες να παρεις;και μαλιστα σε απογευματινο;μηπως τα κυρια ποστα ηταν εκει που καθοταν οι αλλοι αλλα εσυ ηθελες να καθησεις εκει που επιαναν τα πουλια γιατι ηξερες το μερος;εκτος και αν εκατσαν 50 μετρα μπροστα σου...δεν γνωριζω για αυτο ρωταω...
Και τα 3 που πηρα δεν τα βρηκα,δεν ειχα κανενα στο χερι,εκατσαν επιτηδες μπροστα και σε αποσταση που υπηρχε φοβος τραυματισμου

Για αυτα που χανονται ειναι ηθικο να αποφευγης μερη που δεν εχεις να μεσα να τα πιανεις ειναι κριμα,αυτο παντα το προσπαθω,πολυ ασχημο συναισθημα να χανεις θηραματα,χαμενος κοπος και σπαταλη.:(
Ακομη και υπεροχο να ειναι ολο το κυνηγι το χαμενο θηραμα παντα μου χαλαει την ψυχολογια και ολο το κυνηγι..σκεφτομαι τσαμπα το σκοτωσα

Και τα 3 που πηρα δεν τα βρηκα,δεν ειχα κανενα στο χερι,εκατσαν επιτηδες μπροστα και σε αποσταση που υπηρχε φοβος τραυματισμου
Τι να σου πω δυστηχως υπαρχουν παντου βλακες το κυνηγι δεν μπορει να αποτελεση την εξερεση του κανονα......

Και ειναι λυση ο Εβρος Παυλο....απαγορευουν τα παντα...οι συλλογοι που ειμαστε μελη και πληρωνουμε τι κανουν;στα αρχιδια τους απο τη στιγμη που δεν αγοραζουμε σκυλους...πριν κανα μηνα ενας συλλογος εκανε δωρο αδεια κυνηγιου για το ατομο που θα κτυπαγε την πρωτη μπεκατσα....σιγα τα καστανα ρε μαστορα.αν ομως ειμασταν ποιο οργανωμενοι ισως μπορουσαμε να αποφερουμε περισσοτερα ωφελη για εμας,πως;δεν ξερω πως αλλα κατι χρειαζετε να αλλαξη στο ολο συστημα...δεν μπορουν να ειναι τα πραγματα οπως ηταν τη δεκαετια του 80-90,δεν γινεται ολη μερα να τρωμε χαστουκια και να λεμε ευχαριστω μονο...
Οσο κρηβομαστε βυλαρακη ετση θα γηνετε κανεις δεν μηλαει δεν υπαρχη οργανοση εχω μια φορα ειχα πει μια ειδεα γιατη δεν κανουμε ομηλους παπιοκηνιγον ανα νομο νομιμα να δουν η σηλογοι τη δηναμη και ποσοι εινε και να αρχηζουν να ταρακουνιοντε μονο ετσι ησος κατη πετηχουμε αλιος μην.περημενετε φος[/QUOTE]
.RESPECT..well done.Ισως στο ετος 2016 και μετα απο τοση κλοτσοπατιναδα που εχουμε φαει αυτη να ειναι και ημοναδικη λυση....ισως πρεπει να παρουμε παραδειγμα ποιο προηγμενες κυνηγετικα χωρες οπως π.χ.Γαλλια και να προσπαθησουμε να κανουμε το ιδιο και εμεις και οχι μονο σε επιπεδα νομου αλλα και ποιο περα.

σημερα 2 πουλακια εχουμε μελον στο μερος ιδικα απο δβομαδα που χαλαει καλα ο καιρος να δουμε !!!

ετσι οπως τα εφερνα σπιτι με την οικογενεια μου αρεσαν τα χρωματα ειχα και την μικρη και ειπα να με βγαλει μια φωτο οι γυναικα ευκαιρια ηταν χαχαχαχ για το φορουμ !!!

upload a gif

σημερα 2 πουλακια εχουμε μελον στο μερος ιδικα απο δβομαδα που χαλαει καλα ο καιρος να δουμε !!!

ετσι οπως τα εφερνα σπιτι με την οικογενεια μου αρεσαν τα χρωματα ειχα και την μικρη και ειπα να με βγαλει μια φωτο οι γυναικα ευκαιρια ηταν χαχαχαχ για το φορουμ !!!

upload a gif
Πάνο να χαίρεσαι την κορούλα σου!

upload a gif
τα χρωματα τα ομορφαινει η κοριτσαρα σου. να τη χαιρεσαι φιλε μου

Status
Not open for further replies.
Back