skyfall
Banned
....να παρεις το καλο σου το πουλοβερ...Γεια σου Νικο!!!
![]()

Οχι ρε φιλεεεεε.

![]()
![]()
Εγω παντως με αυτο το εργαλειο θα πηγαινα Ρωσσια και χωρις το καλο μου το πουλοβερ....ha haaa[/QUOTE]
Ναι ναι ξερω..για τις χηνεςΕγω παντως με αυτο το εργαλειο θα πηγαινα Ρωσσια και χωρις το καλο μου το πουλοβερ....ha haaa
Γεια σου παραδοσιακέ μου καραμπουζουκλή με το πλαγιό σου.Να βαλω και 'γω ρε παιδιά μερικές φώτο απο κάποια κυνήγια ....
![]()
Μπραβο ΣπυροΝα βάλω και 2 απογευματινά κυνήγια...
Ενα πριν καμιά 10αριά μέρες...συνδυασμός γρήγορου περπατητού και καρτέρι στο βραδινό τους πέρασμα...
με καλή καρπωση, αν και θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν δεν είχα κάποιες αστοχίες αλλά και αρκετά χαμένα...
![]()
![]()
![]()
Έκατσα και όσο μου επέτρεπε η ημερήσια επιτρεπόμενη ώρα κυνηγιού για κανα παπί αλλά ήμουν άτυχος ...ένα μπουλουκάκι σκαρσελια πέρασε από το δίπλα χωράφι...Βέβαια παρότι παπιά υπάρχουν, είναι αρκετά ντουφεκισμένα και τα περισσότερα βγαίνουν νύχτα σε απαγορευμένη ώρα...
Χθεσινό απογευματινό...Είχα πάρει όπλο και κυνηγετικά συμπράγκαλα στη δουλειά, έφυγα και λίγο νωρίτερα και 14:00 ήμουν στον κάμπο...
Τα πουλιά πλέον είναι κυνηγημένα και αυτά που έχουν μείνει είναι πολύ αγριεμένα...έχει να βρέξει και κάμποσο καιρό και πλέον κρατάνε πουλιά συγκεκριμένα μέρη...
Η λάσπη στην κομμένη καλαμποκιά είναι πρόβλημα και όταν λέμε λάσπη εννοούμε λάσπη......για να περπατήσεις ένα χωράφι σου ''βγαίνει η ψυχή''...![]()
Περισσότερο με περπατητό και λίγο καρτέρι η κάρπωση έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο...
![]()
![]()
![]()
Σήκωσα και ένα παπί στη μέση απο ένα χωράφι...το' δωσα 2 σπάρα, αλλά μάλλον ήταν λίγο μακρυά για τα 8αρια-9αρια που χα μέσα...
Γενικά όποιος έχει όρεξη για περπάτημα, να ''βουτήξει'' στη λάσπη και ψάξει λίγο για τα μέρη που πιάνουν, μπορεί να κάνει καλά κυνήγια...
Αρχαριος φιλε δεν υπαρχει....υπαρχει αυτος που προσπαθει και επιμενει.τα θηραματα ερχονται σε τελευταια μοιρα
Μπράβο Σπύρο ωραίο κυνήγι και φωτογραφίες.Να βάλω και 2 απογευματινά κυνήγια...
Ενα πριν καμιά 10αριά μέρες...συνδυασμός γρήγορου περπατητού και καρτέρι στο βραδινό τους πέρασμα...
με καλή καρπωση, αν και θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν δεν είχα κάποιες αστοχίες αλλά και αρκετά χαμένα...
![]()
![]()
![]()
Έκατσα και όσο μου επέτρεπε η ημερήσια επιτρεπόμενη ώρα κυνηγιού για κανα παπί αλλά ήμουν άτυχος ...ένα μπουλουκάκι σκαρσελια πέρασε από το δίπλα χωράφι...Βέβαια παρότι παπιά υπάρχουν, είναι αρκετά ντουφεκισμένα και τα περισσότερα βγαίνουν νύχτα σε απαγορευμένη ώρα...
Χθεσινό απογευματινό...Είχα πάρει όπλο και κυνηγετικά συμπράγκαλα στη δουλειά, έφυγα και λίγο νωρίτερα και 14:00 ήμουν στον κάμπο...
Τα πουλιά πλέον είναι κυνηγημένα και αυτά που έχουν μείνει είναι πολύ αγριεμένα...έχει να βρέξει και κάμποσο καιρό και πλέον κρατάνε πουλιά συγκεκριμένα μέρη...
Η λάσπη στην κομμένη καλαμποκιά είναι πρόβλημα και όταν λέμε λάσπη εννοούμε λάσπη......για να περπατήσεις ένα χωράφι σου ''βγαίνει η ψυχή''...![]()
Περισσότερο με περπατητό και λίγο καρτέρι η κάρπωση έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο...
![]()
![]()
![]()
Σήκωσα και ένα παπί στη μέση απο ένα χωράφι...το' δωσα 2 σπάρα, αλλά μάλλον ήταν λίγο μακρυά για τα 8αρια-9αρια που χα μέσα...
Γενικά όποιος έχει όρεξη για περπάτημα, να ''βουτήξει'' στη λάσπη και ψάξει λίγο για τα μέρη που πιάνουν, μπορεί να κάνει καλά κυνήγια...
Φώτη συνέχισε και στα ταιρια τους.Διωρο απογευματινο σημερα ο καιρος πιο γλυκος και τα αποτελεμα εν μερει φυσιολογικο.Δυο χευγαρια κιρκιρια σηκωσα ενα πουλι πυροβολησα το οποιο χτυπησα με την δευτερη.Απο ωρα 16:30 εως 1730 καρτερι σε μπαρα , αλα δεν ηρθε παπι.Φυσιγγια για αλλη μια φορα B&P f2 classic n7 πολυ γλυκο με ακαριαια σκοτωματα.take a screenshot
Μπραβο ρε ΛιακοΣημερα πηγαμε καλα 4 μικρα ήρθαν μαζι μου Δυστυχώς δεν ειχα την φωτογρ....να τα βγαλω.
Ωραιος!!!!!!!Μια χαρα τα "ξαπλωσες"!!!!.shake.
Ωραιος ο Λιακος!!!!Σταθερη αξια!!!.shake.Σημερα πηγαμε καλα 4 μικρα ήρθαν μαζι μου Δυστυχώς δεν ειχα την φωτογρ....να τα βγαλω.
Μερακλιδικα πραγματα!!Απο οπλο φυσικλικι και κρεμασταρι μεχρι το θηραμα που εχεις "εταχθει"Να βαλω και 'γω ρε παιδιά μερικές φώτο απο κάποια κυνήγια στα μπεκανώτα που κάνα τις τελευταίες 2 βδομάδες...Εξάλλου φώτο απο κυνήγια για να τις μοιράζομαι με την παρέα 'δω μεσα ξεκίνησα να βγάζω και για τον ίδιο λόγο συνεχίζω να βγάζω...
Βεβαια μπρος στα χηνάρια που είδα φώτο από τον Konstantino και το Δημήτρη (dimar)αλλά και τα πράσινα και άλλα παπιά, που βάζετε οι υπόλοιποι εδώ μέσα
τα μπεκανωτάκια φαίνονται μυρμήγκια, αλλά τι να κάνουμε ''έκαστος εφ'ω ετάχθει''...
Χάθηκε και ο Άρις που βαζε καμιά φώτο με μπεκανώτα και είχα μια παρηγοριά...
Για να μην πολυλογώ να βάλω 2 πρωινά κυνήγια...
Ένα της προηγούμενης βδομάδας...δύσκολο λόγω του δυνατού αέρα που φυσούσε που επιδείνωνε το ήδη δύσκολο πέταμα των πουλιών και έτσι ανέβηκε το ποσοστό αστοχιών μου πάνω από το σύνηθες...με αποζημίωσαν βέβαια τα εντυπωσιακά σκοτώματα, που με το που έπαιρνα την ντουφεκιά τα πουλιά, τα μάζευε ο αέρας και τα παίρνε και σκαγαν 25-30 μ. μακρυά...
![]()
![]()
![]()
![]()
με αρκετό περπάτημα και ''λάσπη'' η κάρπωση κυμάνθηκε σε αρκετά υψηλό επίπεδο...
![]()
Κυριακάτικο πρωινό κυνήγι με πολύ παγωνιά...
![]()
![]()
Τα πουλια μεχρι τις 09:00-09:30 ήταν εξαφανισμένα λόγω του παγετού μετά βέβαια, άρχισε να γίνεται καλό παιχνίδι και κατάφερα και πιασα το όριο μέχρι της 13:30...
![]()
![]()
![]()