Τσοκακι ραβδωτο vs bell

• Thread starter Thread starter Aya107
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επειδή για εμένα τελειώσε η σεζόν, υπολογίζω για το 1/8 της στροφής .
Είναι πάρα πολύ γιατί ζορίστηκα αρκετά για να το λύσω.
Το θέμα είναι πως να το σταματήσω να περπατάει.
εισαι σιγουρος οτι περπατάει τόσο? ειναι τεράστιο αυτό το 1/8 της στροφής που λες. Πιο πιθανό είναι να μην περπατάει καθόλου και να οφείλετε αλλού το σφίξιμο

Περπατάει πολυ ,το λέω γιατί δεν ξεβιδωνε και πήγα στο αυτοκίνητο και αρχισά να χτυπάω με μια πένσα που είχα τη λαβή του κλειδιού για να λύσει.
Μου ήρθε να το πετάξω.... και κάτι ακόμα, στις οδηγίες αναφέρει ότι το πολύ στις 10 τουφεκιες θέλει ξεβίδωμα με το κλειδι για να χαλαρώσει.

Περπατάει πολυ ,το λέω γιατί δεν ξεβιδωνε και πήγα στο αυτοκίνητο και αρχισά να χτυπάω με μια πένσα που είχα τη λαβή του κλειδιού για να λύσει.
Μου ήρθε να το πετάξω.... και κάτι ακόμα, στις οδηγίες αναφέρει ότι το πολύ στις 10 τουφεκιες θέλει ξεβίδωμα με το κλειδι για να χαλαρώσει.
Το briley δεν το κάνει και ο λόγος είναι ότι τερματίζει η φούστα του..
Ενώ αυτό λογικά θα είναι λίγο ποιο κοντή και με την ντουφεκια περνει στροφεί..

Το ιδιο ακριβώς κάνει το paradox της Fabarm του συγκυνηγου μου...... σφίγγει με κάθε τουφεκιά.....στις 10-15 αν δεν το λασκαρεις θα πρέπει να πιάσεις την κάννη σε μέγγενη ή να πας το όπλο σε οπλουργο....... και δεν έχει να κάνει ούτε με καθαριότητα, γράσο, λάδι ή φούστα και μπλούζα...... μάλλον με το βήμα της ραβδωσης έχει να κάνει και την φορά δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα. Πάντως επαναλαμβάνω ότι το brilley diffusion σε τρία διαφορετικά όπλα άλλων εταιρείων (Franchi, Benelli, Beretta) δεν σφίγγει....... οπότε μάλλον είναι θέμα κατασκευής

Τα σφιγγουν οι περιστροφες των σκαγιων που ετοιμαζονται για την διασπορα.
Αν ο κατασκευαστης ειχε δωσει αντιθετη φορα τα τσοκ αυτα θα ξεβιδωναν και θα ηθελαν μετα απο καθε τουφεκια σφιξημο.
Για λογους ασφαλειας τους εχουν δωσει φορα να σφιγγουν.
Καλυτερα ενα τσοκ που σφιγγει απο ενα που ξεσφιγει.

Back