Με τσοκ Τάσο..παντα το προσέχει!Μπράβο στο Γιαννη τον αδελφό του..
Γιαννη πες στον αδελφο να προσέχει το κόσμημα του..
Θύμισε μου,4-2 ειναι η με τσοκακια?
Με τσοκ Τάσο..παντα το προσέχει!Μπράβο στο Γιαννη τον αδελφό του..
Γιαννη πες στον αδελφο να προσέχει το κόσμημα του..
Θύμισε μου,4-2 ειναι η με τσοκακια?
Καλύτερα κράτησε τα φυσιγγια σου για τον Οκτώβρη.καφεδάκι μαζι με σπρινγκερακιΑπο την επόμενη Κυριακή εγώ πάντως θα ξεκινησω.καφεδακι μαζί με σπορτινγκακι
Στο 90 δήλωσε συμμετοχή και ο Πανούτσος. Δεν έχει αύριο πλάγια και όρθια, τα 2 τελευταία που θα κάνουμε έχει καραμπινάκια. Θα τις βράσουμε στα σμπάρα ... .shoot.Αυριο με Γιώργο και Γεράσιμο ελπίζω να πάμε καλύτερα.
Εγώ θα βγάλω και τον μειωτηρα..Στο 90 δήλωσε συμμετοχή και ο Πανούτσος. Δεν έχει αύριο πλάγια και όρθια, τα 2 τελευταία που θα κάνουμε έχει καραμπινάκια. Θα τις βράσουμε στα σμπάρα ... .shoot.
Ηρεμα τιγρη....goodboy. Να το βουτας μεσα σε νερο που κ που να κρυωνει η καννη...Θα τις βράσουμε στα σμπάρα ... .shoot.
Υπαρχουν και κάτι ανεμιστηρακια δυνατά με μπαταρίες...Ηρεμα τιγρη....goodboy. Να το βουτας μεσα σε νερο που κ που να κρυωνει η καννη...![]()
Μην μου βάζεις ιδέες γιατί έχει ο πεθερός μου μια Franchi Elite με 71 πόντους σταθερή 2* που παίρνει 5 στην αποθήκη και 1 στην θαλάμη, το σύνολο 6 ...Εγώ θα βγάλω και τον μειωτηρα..![]()
Απο την επόμενη Κυριακή εγώ πάντως θα ξεκινησω.καφεδακι μαζί με σπορτινγκακι
Σημερα σε απογευματινο πηρα το πλαγιοκανο baikal ijh43 αν το γραφω καλά. Βαρεσα Τρεις ντουφεκεσ σε απαγορευτηκο υψωσ και τα πουλια πατσαβουρα.αυτα τα οπλα στο καρτερι δεν εχουν ορια