Η φωτο να πάει κατευθείαν στο benelli team,για να μην λένε η μπερεττακηδες κ όχι μόνο...<<ποιός λέει ότι τα benelli δεν βαράνε>>

Η φωτο να πάει κατευθείαν στο benelli team,για να μην λένε η μπερεττακηδες κ όχι μόνο...<<ποιός λέει ότι τα benelli δεν βαράνε>>
είναι και ντούφεκος ομως ο Στέλιος...ο φίλος που θέλει την benelli μου την πήρε χθές και σήμερα κυνήγησε κάπου στην Μεσσηνία με άλλους 2 φίλους του παρέα μου έστειλε λοιπόν αυτή τη φωτό για να μου κάνει πλάκα λέγοντας μου <<ποιός λέει ότι τα benelli δεν βαράνε>>
υ.σ. Τάσο τι φυσίγγια είναι το κόκκινο κουτί;;;;;; αν το βρείς θα σου στείλω 5 κουτιά
image posting
ναι φίλε το κουτί του ΜπεκιάρηΜάκη αυτά τα φυσεκια ειναι του Μπεκιαρη που λέγαμε κάποτε??
είναι ταλέντο γεννήθηκε για να τουφεκάειείναι και ντούφεκος ομως ο Στέλιος...
Εμεις πρεπει να πάμε στους γουρουναδες με τέτοια μούσια..Θα μας πηγενε το κυνήγι του αγριοχοιρου..χα χα χα χα!!Καλά αδερφακι.όλα τα λεφτά είσαι.αλλά σύμπτωση ρε φίλε.κι εγώ αξύριστος μένω μέχρι να τελειωσει
Σε ευχαριστώ απο καρδιάς φίλε μου Μάκη..ναι φίλε το κουτί του Μπεκιάρη
στείλε μου διεύθυνση με π.μ. κέρδισες 5 κουτιά 28 γρ.
Πρεπει να τον γνωρισω τον Στελιο...είναι ταλέντο γεννήθηκε για να τουφεκάει![]()
χμμμ... κάπου τον ξέρω τον φλώρο...Πρεπει να τον γνωρισω τον Στελιο...
Απογευματινουλι σημερα αλλα δεν ημουν σε καλη μερα... 6 πουλια τουφεκισα αλλα εμενα οριακα πισω μαδωντας τις ουρες τους στα 3 που ηταν μετα τα 40 μετρα, τα αλλα τρια που ηρθαν πιο κοντα τα πηρα...
Δεν μου εφτανε που δεν περναγε τσιχλα, ειχα και εναν ενοχλητικο ψηλο φιλο που με επαιρνε τηλεφωνα να μου λεει ποσο στενοτουφεκανε τα οπλα του κ πως θα το γυρισει σε 28αρι διαμετρημα γιατι το 12αρι ειναι υπερβολη γι αυτον... .buy buy.Μαντεψτε ποιος ειναι...
![]()
Ρε δε πάτε να δείτε αν έρχομαι.θα μείνω κι εγώ με την 302 γιατί έτσι μου αρεσειΚαι άλλο πλαγιοκαννο....what..asking.
Τυχαία όλα αυτά?????Ευριπίδη τι λες και εσύ?Φώτο ζηταγες και φωτο ήρθαν...
Μια χαρά τα πήγες Γιάννη, έεεεετσι το όπλο στην θήκη πάνω δεν μπορώ να το βλέπω στο χώμα. Ποιο τσοκ είναι αυτό που φοράς;Καλησπερα! Περπατητο 12-6 στα ιδια μερη παλι περιξ του χωριου μου (βορειοδυτικα του Νομου Χανιων) 14 πουλια στο χερι στο περπατητο και 1 στο απογευματινο.παλι μονος ημουν.αυριο ισως ερθει και ο αδελφος μου..πουλια δεν εχουν μπει καθολου! Ειχε λιγοτερα απο την προηγουμενη φορα! Φυσιγγια tordo 30 N10 και b&p f2 classic N9 34 gr εριξα και 7-8 direct N 9,5 που μου ειχαν μεινει..σε πολυ πυκνα μερη (εχουμε παρα πολλα εδω γιατι παντου ειναι ελιες) 10-15 μετρα δεν παιζονται...και μια φωτο στο τελος του περπατητου..
![]()
Ωραίος Χρήστο!Το κλασσικό περπατητό,περισσότερες οι τσίχλες από την τελευταία φορά,φυσιγγια tordo No9 30gr και euromix 9-10..Και εκεί που οι περισσότερες τσίχλες έπεφταν ζωντανές και με τα 2 φυσίγγια,μια καρακάξα στα 30-35 μέτρα την άκουσε κανονικά!!
upload gambar
upload a picture
Μπράβο Γιάννη!Καλησπέρα παρέα. Βγήκα το πρωι για 2:30 ωριυσες περίπου. Το ξημέρωμα δεν βγήκαν πρωινές παρά 2-3 που δεν τις πρόλαβα. Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο Φλεβάρη μήνα να μην βγουν στο ξημέρωμα πουλιά. Όλα τα χρόνια που θυμάμαι στη χειρότερη 10-15 τουφεκιες τις έκανες. Το αλλόκοτο είναι ότι πουλιά υπάρχουν (οχι όπως το λεφτά υπάρχουν)γιατί στις ρεματιές και τα πυκνά γίνεται συναυλία. Τελικά κατάφερα 5 κιχλες και 2 που δεν βρηκα. Πάλι καλά γιατί ήμουν μονος και τα πουλιά σηκώνονταν άλλες φορές πολλη μπροστά και άλλες φορές αφού είχα περασει από κοντά τους. Δυστυχώς δεν υπήρχαν άλλοι κυνηγοί τριγύρω να ξεσηκωθούν τα πουλιά. Από φυσίγγια Oscar sporting 28γρ, ωραίο φυσηγγι ελαφρύ και πολλή αποτελεσματικό. Καλή συνέχεια.
image ru
Καλησπερα! Περπατητο 12-6 στα ιδια μερη παλι περιξ του χωριου μου (βορειοδυτικα του Νομου Χανιων) 14 πουλια στο χερι στο περπατητο και 1 στο απογευματινο.παλι μονος ημουν.αυριο ισως ερθει και ο αδελφος μου..πουλια δεν εχουν μπει καθολου! Ειχε λιγοτερα απο την προηγουμενη φορα! Φυσιγγια tordo 30 N10 και b&p f2 classic N9 34 gr εριξα και 7-8 direct N 9,5 που μου ειχαν μεινει..σε πολυ πυκνα μερη (εχουμε παρα πολλα εδω γιατι παντου ειναι ελιες) 10-15 μετρα δεν παιζονται...και μια φωτο στο τελος του περπατητου..
![]()
Έχεις δίκιο είναι πιο γυαλιστερό από τα Briley.Μυρο και Γιαννη ειναι maxwell απο το οπλουργειο Ηφαιστος του Παπατσαρουχα! Βγαινει περιπου LM στη beretta..
Είδες Μακη για να το έχεις εκπαιδεύσει καλά...ο φίλος που θέλει την benelli μου την πήρε χθές και σήμερα κυνήγησε κάπου στην Μεσσηνία με άλλους 2 φίλους του παρέα μου έστειλε λοιπόν αυτή τη φωτό για να μου κάνει πλάκα λέγοντας μου <<ποιός λέει ότι τα benelli δεν βαράνε>>
υ.σ. Τάσο τι φυσίγγια είναι το κόκκινο κουτί;;;;;; αν το βρείς θα σου στείλω 5 κουτιά
image posting
Νταξει βρε Άρι, δε πειράζει, άσε και μια μέρα να γελάσει το χειλάκι τους (ε...το ράμφος τους ήθελα να πώΠρεπει να τον γνωρισω τον Στελιο...
Απογευματινουλι σημερα αλλα δεν ημουν σε καλη μερα... 6 πουλια τουφεκισα αλλα εμενα οριακα πισω μαδωντας τις ουρες τους στα 3 που ηταν μετα τα 40 μετρα, τα αλλα τρια που ηρθαν πιο κοντα τα πηρα...
Δεν μου εφτανε που δεν περναγε τσιχλα, ειχα και εναν ενοχλητικο ψηλο φιλο που με επαιρνε τηλεφωνα να μου λεει ποσο στενοτουφεκανε τα οπλα του κ πως θα το γυρισει σε 28αρι διαμετρημα γιατι το 12αρι ειναι υπερβολη γι αυτον... .buy buy.Μαντεψτε ποιος ειναι...
![]()
Βγήκα και γω για ένα απογευματινούλι με το σοβιετικό. Τρεις σκιταδόρικες τουφεκιές έκανα σε πολύ προχωρημένο σούρουπο, τρεις τσιχλίτσες πήρα. Τις δύο πρώτες τις είδα να "χωνεύουν" με το euro 9-10 και σκέφτηκα ότι δεν είναι fair enough να ρίχνω με 3* 31γρ και έβαλα skeet κένταυρος 24γρ, το αποτελέσμα όμως ήταν το ίδιο και στην τρίτη.
Αυτο ξαναπεστο Σπυρο..Έχω τρομάξει με αυτά που βλέπω..Μπα...Μπα και συ δικός μας πλαγιόκαννακιας...
Βρε είμαστε πολλοί τελικά και δεν το ξέραμε...