Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυριο με Γιώργο και Γεράσιμο ελπίζω να πάμε καλύτερα.
Στο 90 δήλωσε συμμετοχή και ο Πανούτσος. Δεν έχει αύριο πλάγια και όρθια, τα 2 τελευταία που θα κάνουμε έχει καραμπινάκια. Θα τις βράσουμε στα σμπάρα ... .shoot.

Εγώ θα βγάλω και τον μειωτηρα...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Μην μου βάζεις ιδέες γιατί έχει ο πεθερός μου μια Franchi Elite με 71 πόντους σταθερή 2* που παίρνει 5 στην αποθήκη και 1 στην θαλάμη, το σύνολο 6 ... .sarcastic.... και με παρακαλάει να μου την δώσει :cool:

Πολύ σύντομη η βόλτα σήμερα λόγο μη ύπαρξης αρκετού κόσμου.
Δύο τσίχλες μου πέρασαν και τις πήρα.
Πήγα να περπατήσω λίγο μπας και σηκώσω τα πουλιά αλλά ένα άτομο περπατητό και μάλιστα τέλη Φλεβάρη δεν γίνεται.
Δέκα η ώρα την κοπάνησα.Αύριο πάλι ελπίζοντας να έχει πιο πολύ λαό...

Η σημερινή έξοδος με Πάνο ,Γεράσιμο και Γιώργο ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών μαε όσο αφορά την κάρπωση..Ελάχιστα πουλιά ακόμη και στα γνωστά κοτέτσια.Ο ήλιος και η ζέστη δυσκόλευαν το περπάτημα.Μια μέρα που μόνο για κυνήγι δεν ήταν.Μετά κόπων και βασάνων πρέπει να πιάσαμε περί τα 23 πουλιά όλοι μαζί.Λίγο κάτω απο το όριο λέμε....sarcastic.
Το κακό ειναι οτι ξέχασα να πάρω μαζί την φωτογραφική μηχανή ,αλλά κατι έγινε,έστω με το κινητό.Το κλεινω εδώ και θα επανέλθω......

Πρωινο σημερα πηρα 5 πουλια κ μαλλον ημουν ο καλυτερος απο τα 20 ατομα που μιλησαμε με τον επομενο να ακολουθει με μια τσιχλα... Τζοκερ πλεον το πρωινο η καλυτερα για μενα θελει πιο εναλλακτικες επιλογες απο τις κλασσικες...
Μετα η παρεα πλακωσε τα τσιπουρα μιας κ στο χωριο μαζευτηκε κοσμος και το περπατητο αναβληθηκε για το μεσημερι... Με αρκετο περπατημα 19 πηρα τελικα μαζι με λιγο περασματακι το σουρουπο... Πουλια παντως δεν εχει για Μεσσηνια Φλεβαρη μηνα... Οχι οτι το περπατητο θα σε αφησει ποτε εδω κατω παραπονεμενο αλλα τα πουλια ειναι πολυ λιγοτερα σε σχεση με αλλες χρονιες...

Status
Not open for further replies.
Back