Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τάσο τώρα που σε βλεπω καλύτερα, αυτή τη φώτο μην τη βγαζεις παραεξω μιας και φέρνεις λίγο από τζιχάντ. Όχι τίποτα δηλαδή μην σε μαζέψουν άδικα........sarcastic.
Moλις τελειωσει το κυνηγι θα ξυριστω γιατί η επανάσταση αποδείχθηκε ένα όνειρο...sarcastic.
Δεν ξυριζομαι ακόμα για να ξεπετάγονται οι τσίχλες από μόνες τους...big smile..big smile..big smile..big smile.

"Ο κύκλος των χαμένων...τσιχλών"
.congrats..congrats..congrats.
(φαίνονται ωραία σκοτώματα, χωρίς αίματα, στραπατσαρίσματα κτλπ!!!)
αυτες τις μερες εριξα τα euromix για πρωτη φορα, μετα απο τα τοσα σχολια στο φορουμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Καλησπέρα παρέα. Βγήκα το πρωι για 2:30 ωριυσες περίπου. Το ξημέρωμα δεν βγήκαν πρωινές παρά 2-3 που δεν τις πρόλαβα. Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο Φλεβάρη μήνα να μην βγουν στο ξημέρωμα πουλιά. Όλα τα χρόνια που θυμάμαι στη χειρότερη 10-15 τουφεκιες τις έκανες. Το αλλόκοτο είναι ότι πουλιά υπάρχουν (οχι όπως το λεφτά υπάρχουν) .sarcastic. γιατί στις ρεματιές και τα πυκνά γίνεται συναυλία. Τελικά κατάφερα 5 κιχλες και 2 που δεν βρηκα. Πάλι καλά γιατί ήμουν μονος και τα πουλιά σηκώνονταν άλλες φορές πολλη μπροστά και άλλες φορές αφού είχα περασει από κοντά τους. Δυστυχώς δεν υπήρχαν άλλοι κυνηγοί τριγύρω να ξεσηκωθούν τα πουλιά. Από φυσίγγια Oscar sporting 28γρ, ωραίο φυσηγγι ελαφρύ και πολλή αποτελεσματικό. Καλή συνέχεια.

image ru

Last edited:
Μπράβο Γιάννη...congrats..well done.
Θα κάνεις με το πλαγιοκαννο τον Ευριπίδη άλογο..Χα Χα Χα Χα !!!
Μπαικαλ είναι και αυτό ρε παιδιά...Μπαικαλ είπα?Γράψτε λάθος ΜΠΑΙΚΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .ha ha ha.
Τασο μόνο ο Ευριπίδης; Εδώ και ο Γιώργος ( Altair lusso) δήλωσε πως θα (ξανα) βγάλει το πλάγιο του. Τελικά ή "πρώτη αγάπη" δεν ξεχνιέται. .love.

Και κάτι κουφό..κάποτε ήμουν για τσίχλες και ακούω γύρω μου τουφεκιες από φλωμπερ..Ήταν ένας πιτσιρικας γνωστός από δίπλα χωριό.του λέω τι ήρθες να κανείς με αυτό,γιατί δεν πήρες το δίκαννο?το βαρέθηκα μου λέει για πλάκα βγήκα κυνήγι..Όμως συζητούσαμε ακούω δίπλα του ένα φρρρρρ κ βλέπω μια κισσα στα 5-6 να περνάει..Μια μπηχτή ο μικρός και ξερή κάτω!!Είδες μου λέει χαμογελαστός τι κάνει το φλομπερ..Τι να του πεις μετά...what..buy buy.

Last edited:
Εγώ με το φλομπερ 100% ΓΚ...... Όταν πάω στο χωριό και αν δεν έχει σαπίσει ίσως το βάλω λίγο να δουλέψει...sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Προχθές κάπου μου έλεγε ο πατέρας μου ότι τράκαρε την απόδειξη αγοράς, από τα Χανιά μου το είχε πάρει. Ένα ίδιο με του Τάσου, αλλά ο ξάδερφος μου είχε bernandeli ημιαυτόματο και ο φίλος μου saint etienne με 5 γεμιστήρες.kkk..

Καλησπερα! Περπατητο 12-6 στα ιδια μερη παλι περιξ του χωριου μου (βορειοδυτικα του Νομου Χανιων) 14 πουλια στο χερι στο περπατητο και 1 στο απογευματινο.παλι μονος ημουν.αυριο ισως ερθει και ο αδελφος μου..πουλια δεν εχουν μπει καθολου! Ειχε λιγοτερα απο την προηγουμενη φορα! Φυσιγγια tordo 30 N10 και b&p f2 classic N9 34 gr εριξα και 7-8 direct N 9,5 που μου ειχαν μεινει..σε πολυ πυκνα μερη (εχουμε παρα πολλα εδω γιατι παντου ειναι ελιες) 10-15 μετρα δεν παιζονται...και μια φωτο στο τελος του περπατητου..
Oq9u2U8.jpg

Καλησπερα! Περπατητο 12-6 στα ιδια μερη παλι περιξ του χωριου μου (βορειοδυτικα του Νομου Χανιων) 14 πουλια στο χερι στο περπατητο και 1 στο απογευματινο.παλι μονος ημουν.αυριο ισως ερθει και ο αδελφος μου..πουλια δεν εχουν μπει καθολου! Ειχε λιγοτερα απο την προηγουμενη φορα! Φυσιγγια tordo 30 N10 και b&p f2 classic N9 34 gr εριξα και 7-8 direct N 9,5 που μου ειχαν μεινει..σε πολυ πυκνα μερη (εχουμε παρα πολλα εδω γιατι παντου ειναι ελιες) 10-15 μετρα δεν παιζονται...και μια φωτο στο τελος του περπατητου..
Oq9u2U8.jpg
Τις σαπισες και σήμερα Γιάννη....congrats..congrats..well done..well done.
Αν ερθει ο αδελφος σου αύριο να πάει με το silver hawk να βάλεις και φωτο γιατι εχουμε πάθει όλοι οξεία πλαγιοκαννιαση τωρα τελευταία ...sarcastic.

Oq9u2U8.jpg

το τσοκ της μπριλει ποιο εβαλες δεν εγραψες

ο φίλος που θέλει την benelli μου την πήρε χθές και σήμερα κυνήγησε κάπου στην Μεσσηνία με άλλους 2 φίλους του παρέα μου έστειλε λοιπόν αυτή τη φωτό για να μου κάνει πλάκα λέγοντας μου <<ποιός λέει ότι τα benelli δεν βαράνε>>
υ.σ. Τάσο τι φυσίγγια είναι το κόκκινο κουτί;;;;;; αν το βρείς θα σου στείλω 5 κουτιά

image posting

ο φίλος που θέλει την benelli μου την πήρε χθές και σήμερα κυνήγησε κάπου στην Μεσσηνία με άλλους 2 φίλους του παρέα μου έστειλε λοιπόν αυτή τη φωτό για να μου κάνει πλάκα λέγοντας μου <<ποιός λέει ότι τα benelli δεν βαράνε>>

image posting

Μάκη από όσο μπορώ να διακρίνω τα ξεπουπουλιάζει κιόλας... .ha ha ha.

Status
Not open for further replies.
Back