Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τάσο το έχει ο κουμπάρος μου και αδερφός μου το ίδιο και ξέρω πολύ καλά τι είναι. ..Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω ένα μεταχειρισμενο
Θα σε παρακαλούσα αν θες και όποτε θες να γράψεις δυο λογια για τις εντυπωσεις τους στο θέμα "baikal team":)
.

Καλημέρα στους φίλους!!
Περπατητο σήμερα κ τα πουλιά αφαντα στην κυριολεξια παιδιά..Ειλικρινά απίστευτο δεν το περίμενα έτσι..Χτύπησα 3 συν 2 χαμένα στο πυκνό..
Περπάτημα πολύ και ο ιδρώτας περισσότερος..
Τα τσιχλοκοτσυφα χτυπήθηκαν με ιδιογωμοση με gm3 και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Ηλία (ILIAS B)που προσφέρθηκε από μόνος του να μου στειλει δυο κουτιά να τα δοκιμάσω κ όσο κ αν επεμενα δεν ήθελε
χρήματα..Το φυσίγγι ηταν ωραίο κ χωρίς λάκτισμα.well done.
Όμως η θέα Αρτεμις μου επεφύλασσε κ κάτι ακόμα..
Μπαίνοντας σε ένα αρκετά πυκνό στα δυο μετρα αριστερά ακούω πα πα πα μια βελουδοματα σηκώθηκε βαριά βαριά και με πολύ ζόρι..Ηταν απίστευτο είδα τα χρώματα της πάνω στο σηκωμα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ(ΗΤΑΝ ΜΑΓΕΙΑ)!!Η πρώτη τουφεκιά ανάμεσα από τα κλαδια δεν έκανε τίποτα το πουλί ανέπτυσσε ταχύτητα και βγήκε στο καθαρο όπου η αριστερή κάννη της έκοψε το δρόμο και γέμισε πούπουλα τον ουρανο..Χτυπηθηκε με armusa ισπανικό μπλε 32γρ ν8 ένα καλό φυσίγγι που δεν βρίσκω πια εδώ..

upload pictures free
Μπράβο Τσαο, σου έφτιαξε τη μέρα η βασίλισσα. Ενας Ρωσσος γαι τη Ρωσίδα.
Μπραβο και στα υπόλοιπα παιδιά για τις επιτυχίες τους.

Μπράβο Τσαο, σου έφτιαξε τη μέρα η βασίλισσα
Ετσι οπως το είπες Γιαννη.ευτηχως που ήταν και αυτή να μου δώσει λίγη χαρά..αλλιώς με τα τσιχλοκοτσυφα εδώ πέρα είμαστε να μας κλαίνε οι ρεγγες..
Έχω και κωλοφαρδια ,τρεις έχω σηκώσει με τα πόδια φετος κ της πήρα..
Σκέψου να είχα το...σκύλο σου...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Ετσι οπως το είπες Γιαννη.ευτηχως που ήταν και αυτή να μου δώσει λίγη χαρά..αλλιώς με τα τσιχλοκοτσυφα εδώ πέρα είμαστε να μας κλαίνε οι ρεγγες..
Έχω και κωλοφαρδια φέτος,3 έχω σηκώσει με τα πόδια φετος κ της πήρα..
Σκέψου να είχα το...σκύλο σου...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Αααααααααα, φίλε όλα κι'όλα, οι "θυληκιες" δεν δανείζονται .big smile.
Αστειεύομαι φιλαράκι, ας είμαστε κοντά και θα κάναμε κάτι κυνηγητά στις βασίλισσες αξέχαστα........σε εκείνες . .sarcastic.

Αααααααααα, φίλε όλα κι'όλα, οι "θυληκιες" δεν δανείζονται .big smile.
Αστειεύομαι φιλαράκι, ας είμαστε κοντά και θα κάναμε κάτι κυνηγητά στις βασίλισσες αξέχαστα........σε εκείνες . .sarcastic.
Να 'σαι καλά Γιάννη..Έχω να το λέω ότι η Κερκυραίοι είναι καλά παιδια.shake hands.

Κοιτα ρε που το λενε και αλλου. Νομιζα οτι μονο εδω το λεγαμε πιτσιρικαδες.

Ασχετο. Προχτες το βραδι ειχα παει σε ενα stand up comedy event. Ηταν ο Γιωργος Χατζηπαυλου, για οσους ξερουν. Λοιπον ο ανθρωπος ελεγε οτι ο αντρας γεννιεται και μεγαλωνει ως τα 15, μετα μενει εκει ωσπου να γερασει .sarcastic.

Θα σε παρακαλούσα αν θες και όποτε θες να γράψεις δυο λογια για τις εντυπωσεις τους στο θέμα "baikal team":)
.
.violin.
Τάσο δεν ασχολούνται με τα όπλα αυτοί αν τους ρωτήσεις θα σου πούνε εεε καλό είναι την δουλειά του την κάνει

Παίζει να είναι το πιο παχύ κοτσύφι που έχω χτυπήσει ποτε...!
Μαντέψτε που είμαι... .yelling.
τετειους κοτσιφους να τους βαλης στο μαγκαλι και να γλιφης τα δακτηλασουυυυυυυ,,,και νασου τα τσιπουρακιαααα μπραβω φιλαρακιιι.RESPECT..bbq..bbq.

Εχθες ειχα κανα διωρο ελευθερο το μεσημερακι κ πηγα εδω κοντα σε ενα καρτερι... Πεντε πουλια τουφεκισα ολα κ ολα κ πηρα τα τεσσερα.... Γενικα ελαχιστες τουφεκιες απο τα γυρω βουνα κ ακομα πιο ελαχιστα πουλια...
Στο περπατητο κατι γινεται μαθαινω αλλα ακομα δεν εχω κανει κανενα...

μπραβω ρε παληκαριαααααα μακαρη να σας ειχα κοντα να γουσταρεται τουφεκιαααααααααα μιας και απο τσιχλα εδω κραταμε καλααααα,,αναμαινω εντωως ημερων δυο κουτες φυσεγκια imperial 28 γρ ν8 ΘΑΝΑΤΟς μπαμ και χαμωωωωωω

Ωππππππααααα τα μαυρα πιστολια... .shake hands. Μπραβο παιδες...
Εγω εμαθα οτι ο Αντωνακος επηρεασμενος απο τα παλαιοτερα λογια του εταιρου ψηλου του φιλου που με 40 φυσιγγια κανει το οριο .ha ha ha. ηρθε με λιγο ελαφριες τις τσεπες του για να ειναι αερινος στο περπατημα... .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back